46άρα για gaming

Για την VT20 απλά λέω πως όπως σε όλες τις πανασόνικ δεν έχω δει και σε αυτή pure λευκό. Σαν τηλεόραση γενικά πιστεύω ότι είναι top (αν όχι η καλύτερη από όλες). Την έχω δει βέβαια μόνο σε εκθεσιακούς χώρους όπου και δεν "έχανε" καθόλου λόγω του υπερβολικά φωτισμένου περιβάλλοντος.
Η U είναι για εμένα τραγική. Τι να κάνω τωρα.
Δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές ή θεωρητικές γνώσεις, λέω μόνο αυτα που βλέπω. Σπιτι εχω 4 τηλεορασεις, όλες διαφορετική μαρκα.

Oποιος θελει να δει την U20 μπορει να την βρει σε πολλα σημεια. Τελευταια φορα την ειδα στο Saturn Γερακα.

Η εικονα παρολα τα υπερβολικα πολλα φωτα οχι μονο δεν ηταν τραγικη αλλα "χτυπαγε" ανετα οποιαδηποτε αλλη τηλεοραση παροτι δεν υπαρχει IFC οπως κακως διαφημιζεται (μεγαλη μακακια της Panasonic αυτη).

Last edited:
Επανερχόμενος στο θέμα θα με ενδιέφεραν γνώμες κατόχων LCD τηλεοράσεων, καθώς ως κάτοχος πλάσμα δεν έχω εμπειρία gaming σε LCD. Δεν είμαι φανατικός gamer, αλλά καμιά φορά με παρέα μπορεί οι ώρες να γίνουν πολλές...

Γνώμες κατόχων ''καυτών μοντέλων όπως samsung C650-750, sony EX710 κά" ευπρόσδεκτες. Αναφέρω μοντέλα από τα πιο δημοφιλή στις 46' που κυμαίνονται στο χιλιάρικο πάνω-κάτω, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις αν αξίζουν.

Παράγοντες για μένα η αίσθηση, το ξεκούραστο παίξιμο και ο χρόνος απόκρισης. Ειδικά γνώμες μελών που έχουν εμπειρία gaming και σε lcd και σε plasma, καθώς και το τί θα ψήφιζαν, όπως του SERGIOSK, θα βοηθήσουν πολύ. Ευχαριστώ.

Λοιπόν, πήγα να δω την 46C650 που πήρε πριν τις γιορτές ένας φίλος.
Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος και μπορώ να πω ότι όση ώρα έκατσα την ευχαριστήθηκα κι εγώ.
Ασχοληθήκαμε κανά δίωρο και είδα και το sports champions στο move.
Eκεί νομίζω παρατήρησα μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση του "σκόπευτρου" στην οθόνη, από το move χειριστήριο, όχι κάτι ενοχλητικό πιο πολύ επειδή ήμουν υποψιασμένος να το κοιτάξω.
Για το αν θα κουραζόμουν δεν ξέρω, γιατί η απόσταση ήταν κάπως μεγάλη πάνω από 3 μέτρα, ενώ εγώ την προορίζω για 2,5. Φοβάμαι μήπως μου φύγουν τα μάτια από αυτήν την απόσταση...
Ο φίλος μου είναι υπέρ ευχαριστημένος και παίζει call of duty διαδικτυακά, χωρίς να τον έχει ενοχλήσει κάτι. Το μόνο που μου είπε ότι απενεργοποιεί το motion plus γιατί αλλιώς δεν σημαδεύει με τίποτα.

Στα 999 το σκέφτομαι...είναι κι εκείνη η S20, -300ε, αλλά είναι δυσεύρετη...:chinscratch:

Στο game mode το είχε αλλά κάπως πειραγμένο, νομίζω τέρμα αντίθεση

Δεν πειράζει αυτό...το frame interpolation και τους λοιπούς επεξεργαστές εικόνας να μην πειράξει είναι το θέμα.

Τα 45 ms που εχει η C650 ειναι πολλα.

Εγω πχ. καταλαβανα αμεσως την καθυστερηση σε Sony που ειχα με παρομοιο νουμερο.

Καλα στο Call of Duty μεχρι να σηκωσεις το οπλο σε εχει "φαει" ο αλλος αν ειναι καλος παιχτης.

Σκέφτομαι όλα αυτά...
Εγώ δεν πολυασχολούμαι με call of duty. Προτιμώ την ταχύτητα (π.χ. need for speed, gt) kai το προ...Βρήκα ενδιαφέροντα όμως παιχνίδια με όπλα -χειριστήρια που έψαχνε ο φίλος μου κ μου έδειξε. Αυτά ίσως θέλουν καλύτερο χρόνο απόκρισης. Τελικά είναι κουραστικές οι 46' LCD ίντσες από τα 2,5μ ?

Κλείνοντας λέγω,
ότι έκανα το λάθος και διάβασα τα θέματα για τις καινούργιες τηλεοράσεις... Καινούργιοι προβληματισμοί...Μήπως σε δύο μήνες με λίγα λεφτά παραπάνω αγοράζεις πολύ καλύτερη τβ??? Αυτές θα έχουν καλύτερη εικόνα, lag ?

Σκέφτομαι όλα αυτά...
Εγώ δεν πολυασχολούμαι με call of duty. Προτιμώ την ταχύτητα (π.χ. need for speed, gt) kai το προ...Βρήκα ενδιαφέροντα όμως παιχνίδια με όπλα -χειριστήρια που έψαχνε ο φίλος μου κ μου έδειξε. Αυτά ίσως θέλουν καλύτερο χρόνο απόκρισης. Τελικά είναι κουραστικές οι 46' LCD ίντσες από τα 2,5μ ?

Απο τα 2.5 μετρα δεν νομιζω οτι μπορεις να πας σε κατι λιγοτερο.

Σκέφτομαι όλα αυτά...

Κλείνοντας λέγω,
ότι έκανα το λάθος και διάβασα τα θέματα για τις καινούργιες τηλεοράσεις... Καινούργιοι προβληματισμοί...Μήπως σε δύο μήνες με λίγα λεφτά παραπάνω αγοράζεις πολύ καλύτερη τβ??? Αυτές θα έχουν καλύτερη εικόνα, lag ?

Καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το τόπικ απο την αρχή του και θέλω κι εγώ να πω την άποψή μου και όσο μπορώ να σε βοηθήσω για την τελική σου επιλογή.

Κάτοχος της PannyG20 50'' καταρχήν. Έχω ενσωματώσει πέρα απο Bluray και Nova, και το XBOX μου. Δεν φταίω, αυτή με ανάγκασε..

Τις προάλλες λοιπόν έβλεπα Οκλαχόμα Θάντερ με τους Λος Άντζελες Λεικερς. Χορταστικότατο παιχνίδι που παρακαλούσες να μην τελειώσει. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος.. για την Panny όμως ποτέ.. Έβαλα το ίδιο ματσάκι και στο XBOX φίλε μου για να παίξω και να το απολαυσω. ΤΕΛΕΙΑ κίνηση, ΜΗΔΕΝΙΚΌ input lag, μα ΜΗΔΕΝΙΚΟ στην κυριολεξία ομως. Τέλεια χρώματα, επιμένω στην κίνηση, απίστευτα smooth, δεν καταλαβαίνεις φίλε ότι παίζεις παιχνίδι , είναι σαν να το βλέπεις ξανά απο την αρχή.. Και το εννοώ, δεν είμαι τρελός, τα παιδιά με ξέρουν εδώ, δεν μπήκα τώρα, δεν έχω ξαναδεί τόσο τέλεια απόκριση και κίνηση σε παιχνίδι. Και πέρα απο το 2κ, και στο Φίφα που έχω αλλά ακόμα περισσότερο στο Call of Duty, και στο καινούργιο Need for Speed που πήρα.. Είναι απερίγραπτη η τελειότητα στην απεικόνιση και στην κίνηση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Kαι σου μιλάει πρώην κάτοχος της Samsung Led 8000 , της κορυφαίας τότε.

PLASMA RULES και στα παιχνίδια.

Εντ δις ιζ δι εντ οφ δε κονβερσεισον..

Last edited:
Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο να εκφράσουν γνώμες-απόψεις- εμπειρίες ! :music-smiley-005:
Ψάχνοντας επί του θέματος στο φόρουμ βρήκα πολλά ενδιαφέροντα όπως π.χ. http://www.ehow.com/about_4778221_plasma-vs_-lcd-gaming.html
όπου εξηγεί σε 5 γραμμές γιατί πλάσμα...
(από thread http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970).

H τβ θα μπει στο γραφείο μου (επιτρεπόμενος χώρος καπνίσματος). Τηλεόραση
δε βλέπω που δε βλέπω, κανά σπορ θα χαζεύω, το θέμα ήταν στις επισκέψεις φίλων, όπου ως γνωστόν μπορεί να κολλήσεις.:ernaehrung004:

Είδα και απόειδα με τις εκπτώσεις που δεν ήρθανε, με τις γνώμες κατόχων lcd που δεν έγραψαν, μην έχοντας και πολλές επιλογές...είπα στον πωλητή να μου τυλίξει μια S20 για το σπίτι στα 699. Μετάνιωσα που δεν τό κανα προ διμήνου, καλύτερες προσφορές είχε τότε.

Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους κατόχους lcd που με έβγαλαν από τον πειρασμό να δώσω τα 2πλάσια λεφτά για κάτι χειρότερο...(Ίσως να μην έγραψαν γιατί είναι απασχολημένοι-όλη μέρα παίζουν ευτυχισμένοι χωρίς φόβο burn in...χα χα).

Η συσκευασία θα ανοιχθεί από Δευτέρα, μια που αύριο λέω να πάρω τα βουνά...Αυτήν τη παλιοπλάσμα λέω να τη σπρώσω λίγο, όχι τίποτα τρέλλες, το λογότυπο των καναλιών να βγάλω απ' έξω, γιατί τις άλλες δύο (37 και 42'') όχι απλά δεν τις πρόσεξα, αντιθέτως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά θα έλεγα από την οικογένεια (pause ωρών και τέτοια) χωρίς ευτυχώς να παρουσιάσουν burn προβλήματα.

Μήπως έγινα γραφικός με 3 πλάσμα στο σπίτι?

Υ.Γ: Συνολικό κόστος και για τις τρεις: 1.670ε

Last edited:
Λοιπόν όλα καλά με την τηλεόραση, ανοίχθηκε, στήθηκε στη βάση της, οι ώρες λειτουργίας είναι μηδενικές-τα λεπτά που την πασπάτεψα μόνο, οπότε όλα καλά, την έβαλα στο cinema mode, κατέβασα λίγο τις ρυθμίσεις, μεγέθυνση στο 2 με τηλεοπτικό (είπαμε αυτή θα τη στρώσουμε λίγο) και αυτά...
Αναμένω να γράψω κάποιες ώρες για να τη δοκιμάσω στο gaming.
Ευχαριστώ ξανά όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο :grinning-smiley-043 καλές μου θεάσεις

Από τη γνωστή αλυσίδα στο Γέρακα που έχει αυτήν την τιμή εδώ και λίγες μέρες.
Το Σάββατο που την πήρα είχε καμιά ντουζίνα ακόμα κλειστές, πίσω από την εκθεσιακή που έπαιζε.
Όπως δείχνει το φυλλάδιο της ίδιας αλυσίδας στο κατάστημα Στ. Λαρίσης, την έχει 20ε πιο φθηνά από σήμερα στα 679.

Δυστυχώς φίλε Γιάννη,
ήμουν εξ απ' ανέκαθεν που λέμε :D φίλος του PS (από το 1 μέχρι το 3).
Η πρόταση σου με τιμά όπως και να έχει !!! :2thumb22sup: