46GT30 ή 42VT30

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
5,044
Επειδη ψαχνομαι για αγορα τιβι αλλα σκεπτομαι και το οικονομικο, θελω να ρωτησω: η σειρα GT30 με την VT30 αλλα και την VT20, εχουν σοβαρες, υπαρκτες και αντιληπτεες διαφορες μεταξυ τους ή μονον εργαστηριακες; Η διαφορα τιμης μεταξυ 46"GT30 και 42"VT30 ειναι +250 για τη δευτερη - αλλα υπαρχει διαφορα διαστασεων:( Θελω αποψη απο προσωπικες εμπειριες και οχι παραπομπες σε φορουμ (που τα ξεσκονισα ηδη!)

Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταρχην αν θελεις να βλεπεις ταινιες ξεχνας τελειως τις 42" γιατι με τις μαυρες μπαρες θα σου μεινουν μονο 40" και σε μολις 40" ταινια δεν μπορεις να δεις.

Στην θεση σου θα αγοραζα την 50G30.

Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταρχην αν θελεις να βλεπεις ταινιες ξεχνας τελειως τις 42" γιατι με τις μαυρες μπαρες θα σου μεινουν μονο 40" και σε μολις 40" ταινια δεν μπορεις να δεις.

Στην θεση σου θα αγοραζα την 50G30.

ΝΑΙ, σχεδον αποκλειστικα για ταινιες και δορυφορικα hd (εχω εγκατασταση). Να "θυμισω" οτι εχω ηδη την 42" S20 (θα...ξαναφυγει!) και οντως με μαυρες μπαρες ειναι...μικρη! Η 50" λογω χωρου (διαθεσιμο υψος μονο 70εκ) δυσκολο, οποτε σχεδον αναγκαστικα σε 46". Αλλα γιατι σε σειρα G και οχι GT;

απότι έχουν πει οι φωστήρες στα reviews πρέπει να έχει ένα κλικ λιγότερες αντανακλάσεις. επίσης έχει και δορυφορικό δέκτη αν σε ενδιαφέρει και νομίζω και wifi.