46ΗΧ800

Kalamata

New member
7 December 2010
68
Την βρηκα 1500 ευρώ μαζι με το 3d kit(2 ζευγαρια γυαλια και πομπος). Να την παρω?Θεωρειται καλη προσφορα σε αυτα τα λεφτα????

Aν οπωσδηποτε θελεις να παρεις LCD και 3D ειναι καλη προσφορα.

Βεβαια εγω ουτε το ενα ουτε το αλλο θα σου συστηνα αλλα εσυ πληρωνεις.

Την βρηκα 1500 ευρώ μαζι με το 3d kit(2 ζευγαρια γυαλια και πομπος). Να την παρω?Θεωρειται καλη προσφορα σε αυτα τα λεφτα????

Σαν τιμη φαινεται πολυ καλη!! αν φανταστεις οτι το "πακετο" με 2 ζευγαρια γυαλιά + τον πομπο τον δινουν ξεχωριστα 250ευρω.
Αν επιτρεπεται που την βρηκες σε αυτην την τιμη γιατι ενδιαφερομαι και εγω?!

φιλε μου, σιγουρα ειναι δυο ζευγαρια τα γυαλια??

κ ενα αν ειναι, η τιμη ειναι πολυ καλη!!

το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι. Μπορείς να ρωτήσεις αν μπορείς να αγοράσεις και 2η στα ίδια λεφτά και με τα ίδια πράγματα (2 γυαλιά και πομπός)?

LG FPR 3D

Η LG παρουσίασε εχθές στο Πεκίνο την νέα γενιά της τρισδιάστατης εικόνας που υπόσχεται να βελτιστοποιήσει πολλά από τα κακώς κείμενα της παρούσας τεχνολογίας...

Η νέα τεχνολογία της LG, καλείται FPR (Film-type Patterned Retarder) και όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της εταιρείας αντικαθιστά την γυάλινη επιφάνεια του τμήματος παράλλαξης με ένα νέο φιλμ, στα γυαλιά.

Το αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται η LG είναι μειωμένο Crosstalk, μηδενισμός του Flicker που εμφανίζεται στα γυαλιά, όταν παρεμβάλλεται λευκή επιφάνεια στο οπτικό πεδίο του θεατή, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής πολύ πιο λεπτών γυαλιών.

Δίπλα στην LG, δήλωσαν το παρόν για την από κοινού εξέλιξη της τεχνολογίας και άλλοι κατασκευαστές όπως οι Skyworth, Haier, Vizio & Toshiba.

http://www.fullhd.gr/3d-tv/exelixeis/5995-lg-fpr-3d.html

Μεταφραση: το υπαρχον 3D στις τηλεορασεις ειναι αποτυχημενο και απο την νεα χρονια θα δουμε "super 3D" , "Full 3D" η οπως αλλιως θα λεγεται και οσοι αγορασαν το 2010 τηλεοραση 3D θα ανακαλυψουν οτι ειναι ηδη ξεπερασμενη.

LG FPR 3D

Η LG παρουσίασε εχθές στο Πεκίνο την νέα γενιά της τρισδιάστατης εικόνας που υπόσχεται να βελτιστοποιήσει πολλά από τα κακώς κείμενα της παρούσας τεχνολογίας...

Η νέα τεχνολογία της LG, καλείται FPR (Film-type Patterned Retarder) και όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της εταιρείας αντικαθιστά την γυάλινη επιφάνεια του τμήματος παράλλαξης με ένα νέο φιλμ, στα γυαλιά.

Το αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται η LG είναι μειωμένο Crosstalk, μηδενισμός του Flicker που εμφανίζεται στα γυαλιά, όταν παρεμβάλλεται λευκή επιφάνεια στο οπτικό πεδίο του θεατή, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής πολύ πιο λεπτών γυαλιών.

Δίπλα στην LG, δήλωσαν το παρόν για την από κοινού εξέλιξη της τεχνολογίας και άλλοι κατασκευαστές όπως οι Skyworth, Haier, Vizio & Toshiba.

http://www.fullhd.gr/3d-tv/exelixeis/5995-lg-fpr-3d.html

Μεταφραση: το υπαρχον 3D στις τηλεορασεις ειναι αποτυχημενο και απο την νεα χρονια θα δουμε "super 3D" , "Full 3D" η οπως αλλιως θα λεγεται και οσοι αγορασαν το 2010 τηλεοραση 3D θα ανακαλυψουν οτι ειναι ηδη ξεπερασμενη.

Ειναι εκ των πραγματων αδυνατο να απαξιωθει τοσο γρηγορα η παρουσα τεχνολογια. Ας μην κοροιδευομαστε. Βελτιωσεις θα υπαρξουν, αλλά οχι σε τετοιο σημειο. Οχι να βγαλουμε και αχρηστες οοοοοολες αυτες τις τηλεορασεις που κυκλοφορουν. Και μεχρι να ερθει στα σπιτια η καινουργια τεχνολογια.....Εξαλλου καποιος που δεν πηρε 3d αλλα μια απλη τηλεοραση δεν καταλαβαινω γιατι βγηκε κερδισμενος....Εκτος αν εγω ειμαι ο βλακας που θεωρω πως για μια 46αρα sony 200hz τα 1250 ευρω ειναι μια παρα πολυ καλη τιμη.

ΥΓ: Αλλο μεταφραση και αλλο παραφραση......

Eχεις δει ποτε 3D σε καποια απο τις σημερινες τηλεορασεις?

Πληρωνεις για κατι το οποιο ειναι απο μετριο εως απαραδεκτο αναλογα το μοντελο.

Αν το εδιναν δωρεαν οπως πχ. στην Samsung C750 θα ελεγα ok.

YΓ. Τελικα 1250 η 1500 βρηκες την HX800?

Απάντηση: Re: 46ΗΧ800

προφανως εννοει την τιμη της tv χωρις 3D εξοπλισμο..
οπου αν οντως ισχυει ειναι παρα πολυ καλη!! :a0210:

Eχεις δει ποτε 3D σε καποια απο τις σημερινες τηλεορασεις?

Πληρωνεις για κατι το οποιο ειναι απο μετριο εως απαραδεκτο αναλογα το μοντελο.

Αν το εδιναν δωρεαν οπως πχ. στην Samsung C750 θα ελεγα ok.

1250 η τηλεοραση και 250 2 ζευγαρια γυαλια και ο πομπος. Βρες μου φθηνοτερη και καλυτερη 46αρα με 200hz και την γυρναω πισω.

http://www.skroutz.gr/s/264891/Samsung-LE46C750-46.html?keyphrase=Samsung+LE46C750+46
Που ακριβως ειναι τσαμπα στη samsung?????

1250 η τηλεοραση και 250 2 ζευγαρια γυαλια και ο πομπος. Βρες μου φθηνοτερη και καλυτερη 46αρα με 200hz και την γυρναω πισω.

την αγορασες?? σε αυτην την τιμη???
τελεια αγορα!!! :grinning-smiley-043
καλες θεασεις!!!

Re: Απάντηση: 46ΗΧ800

την αγορασες?? σε αυτην την τιμη???
τελεια αγορα!!! :grinning-smiley-043
καλες θεασεις!!!

Να σαι καλα φιλαρακι. Και στα δικα σου ευχομαι!!!:a0210:

αγορασα μια 46αρα στα 1530 με 1 ζευγαρι γυαλια κ τον πομπο.
καθως κ με 5ετη εγγυηση.
οπως καταλαβαινεις θεωρουσα οτι μου εκαναν τοπ τιμη, μεχρι
που ειδα το ποστ σου!!
αλλα οκ ειμαι ευχαριστημενος κ με αυτο!!:nounder:

Ειναι εκ των πραγματων αδυνατο να απαξιωθει τοσο γρηγορα η παρουσα τεχνολογια. Ας μην κοροιδευομαστε. Βελτιωσεις θα υπαρξουν, αλλά οχι σε τετοιο σημειο. Οχι να βγαλουμε και αχρηστες οοοοοολες αυτες τις τηλεορασεις που κυκλοφορουν. Και μεχρι να ερθει στα σπιτια η καινουργια τεχνολογια.....Εξαλλου καποιος που δεν πηρε 3d αλλα μια απλη τηλεοραση δεν καταλαβαινω γιατι βγηκε κερδισμενος....Εκτος αν εγω ειμαι ο βλακας που θεωρω πως για μια 46αρα sony 200hz τα 1250 ευρω ειναι μια παρα πολυ καλη τιμη.

ΥΓ: Αλλο μεταφραση και αλλο παραφραση......
+1

Re: Απάντηση: 46ΗΧ800

αγορασα μια 46αρα στα 1530 με 1 ζευγαρι γυαλια κ τον πομπο.
καθως κ με 5ετη εγγυηση.

Παρα πολυ σημαντικο..........

οπως καταλαβαινεις θεωρουσα οτι μου εκαναν τοπ τιμη, μεχρι
που ειδα το ποστ σου!!
αλλα οκ ειμαι ευχαριστημενος κ με αυτο!!:nounder:

Την εχω ακομη στο κουτι της. Θα την χαζεψω λιγο ακομη ετσι και μετα θα την γδύσω.....