48 ή 50?

Theodoros 09

New member
9 April 2014
5
Καλησπέρα στο forum είμαι καινούριος εδώ καί θα ήθελα τα φώτα σας γιά αγορά καινούργιας TV.Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 2,5 με 2,7 μέτρα,η χρήση θα ειναι κυρίως αθλητικά,ταινίες (όχι απαραίτητα 3d αλλά ας υπάρχει) και ντοκυμαντέρ απο ΟΤΕ TV.Το budget μπορεί να φτάσει έως τα 900 .Διαβάζοντας λοιπον στο φόρουμ και κοιτώντας κάποια site κατέληξα στις Samsung ue48h6200 ή 400 και sony 50 W805 τα οποία είναι λίγο ακριβότερα απο αυτά πού δίνω αλλά θέλω να είναι και "φρέσκο" μοντέλο. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας εξηγώντας μου αν γίνετε για τα hz και τα panel.Επίσης θα ήθελα να σας πω την δυσκολία στην έρευνα αγοράς λόγω του οτι είμαι απο επαρχία (Καστοριά) διότι τα καταστήματα εδώ έχουν λίγα και παλιά μοντέλα να μπορέσεις να δεις.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Συμπληρώνοντας ξέχασα να γράψω ότι με ενδιαφέρουν και όλες οι υπηρεσίες internet αλλά όχι το gaming!

Last edited by a moderator:
Καλωσόρισες. Θα έλεγα να πας καλύτερα στην Sony W805B, γιατί κερδίζεις 2" με τα ίδια περίπου χρήματα. Αν περιμένεις λίγες εβδομάδες ακόμα, λογικά θα την βρεις σε χαμηλότερη τιμή. Όλες οι πιο πάνω έχουν 100 Hz από το panel.

Re: Απάντηση: 48 ή 50?

Καλησπέρα

Επειδή είμαι στο ψαξιμο κι εγω, ποσες εβδομαδες είναι οι λιγες?

ειναι ηδη στα ~910 ευρω, δε νομιζω οτι θα παει κατω απο 900 anytime soon... ειναι ηδη καλη τιμη για καινουριο μοντελο με αυτα τα χαρακτηρηστικα...

απλα επειδη ηρθαν πιο αργα απο τις sony, δεν εχουμε καποια εικονα ουτε reviews....και επισης, οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες λογω πρωτης εβδομαδας κυκλοφοριας, οποτε ειναι η τιμη που προτεινει η samsung και ειναι ανυπαρκτη...σιγουρα θα πεσουν 100 ευρω μεσα σε 1 μηνα

Η νέα σειρά της Samsung δεν αξίζει?

η samsung ειναι φρεσκια ετσι δεν ξερουμε τι θεματα βγαζει σε clouding banding αποδοση μαυρου κτλ...η σονυ εχει δειξει μεχρι στιγμης πολυ καλες κριτικες στην αποδοση εικονας...ετσι η πας σε πιο σιγουρο σονυ η περιμενεις λιγο μεχρι να δειξει τι κανει η samsung

Εγω εκανα παρεγγελια τη samsung και ο θεος βοηθος.

869 την εκλεισα εγω με 12 ατοκες

Last edited by a moderator:
η samsung ειναι φρεσκια ετσι δεν ξερουμε τι θεματα βγαζει σε clouding banding αποδοση μαυρου κτλ...η σονυ εχει δειξει μεχρι στιγμης πολυ καλες κριτικες στην αποδοση εικονας...ετσι η πας σε πιο σιγουρο σονυ η περιμενεις λιγο μεχρι να δειξει τι κανει η samsung

?????

Θα μου βγει η ψυχή μέχρι να μάθω τι παίζεται και φέτος.
Μέχρι χτες ρε παιδιά δεν λέγατε ότι η sony το 14 το gam / και ψόφησε?
Λέγατε ότι χρησιμοποιεί πολύ IPS , περισσότερο από πέρυσι.
Τελοσπάντων , σημασία έχει ότι έχω σταμπάρει ένα παρα πολύ καλο μοντέλο , το 805b.
Αν δεν κάνω λάθος , το IPS και το κράξιμο , πιο συγκεκριμένα , το είδα στα x955 Η w955.

?????

Θα μου βγει η ψυχή μέχρι να μάθω τι παίζεται και φέτος.
Μέχρι χτες ρε παιδιά δεν λέγατε ότι η sony το 14 το gam / και ψόφησε?
Λέγατε ότι χρησιμοποιεί πολύ IPS , περισσότερο από πέρυσι.
Τελοσπάντων , σημασία έχει ότι έχω σταμπάρει ένα παρα πολύ καλο μοντέλο , το 805b.
Αν δεν κάνω λάθος , το IPS και το κράξιμο , πιο συγκεκριμένα , το είδα στα x955 Η w955.
Δε κάνεις λάθος, η 805b δεν φοράει ips panel, και για αυτό έχει πάρει πολύ καλές κριτικές στην εικόνα όπως και η 829b. Σε αυτά τα μοντέλα αναφέρονται.
Τα άλλα x955 & w955 τα κράζουν όλοι όσοι θέλουν ποιότητα εικόνας σοβαρή, γιατί δεν έχουν, και σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περσυνά μοντέλα είναι όπως λες και συ για κράξιμο.

Απάντηση: Re: 48 ή 50?

ειναι ηδη στα ~910 ευρω, δε νομιζω οτι θα παει κατω απο 900 anytime soon... ειναι ηδη καλη τιμη για καινουριο μοντελο με αυτα τα χαρακτηρηστικα...

Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη, τα 910 που λές αφορούν καταστήματα άγνωστα στο ευρύ κοινό,πιθανότατα με αγορά σε μετρητά και έξοδα αποστολής.Οι γνωστές αλυσίδες που προσφέρουν την δυνατότητα άτοκων δόσεων και δωρεαν αποστολής δυστυχώς την έχουν στα 999Ε.