4850+HDMI+TV=Black screen

Manolis Fragoulis

New member
19 November 2007
57
Samos Island
Έχω το εξής πρόβλημα έχω αυτήν την κάρτα γραφικών GV-R485MC-1GH http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2900
Συνδεδεμένη στην Sony-46X3500 η σύνδεση έχει γίνει με καλώδιο HDMI.
Όλα είναι μια χαρά στην TV κανένα πρόβλημα όταν κάνει εκκίνηση το PC αλά όταν πάω να αλλάξω είσοδο, πχ από την HDMI-3 PC να βάλω την HDMI-1 που έχω το PS3 όταν ξανά γυρνώ στην είσοδο του PC δεν έχω εικόνα.
Τα τελευταία drivers της κάρτας τα έχω τι να κάνω βοηθήστε!

:grinning-smiley-043

βγαλε και ξαναβάλε το καλώδιο από την κάρτα..ετσι ξαναέρχεται η εικόνα.Μου εμφανίζεται και μένα που και που με μία gigabyte 4670 που έχω..

Εμένα πάλι δεν μου το κάνει αυτό όσες φορές και να αλλάξω εισόδους. Δοκιμάστε τους τελευταίους drivers και σιγουρευτείτε ότι δεν είναι κάτι απλό, πχ να έχει σβήσει η οθόνη επειδή την έβαλε ο υπολογιστής σε οικονομική λειτουργία και να θέλει να πατήσεις ένα κουμπί για να επανέλθει.

Τελικά το βρήκα! :BDGBGDB55:
Από το Catalyst control center πάμε στην καρτέλα Display options και από εκεί στο πεδίο Display detection option τικάρουμε την επιλογή Detect whenever catalyst control center is opened
Εμένα default είχε επιλέξει το Use manual detection only και μάλλον για αυτό δεν την αναγνώριζε με την επιστροφή…
Πάντως τώρα όλα είναι μια χαρά, ευχαριστώ
:grinning-smiley-043

Να συμπληρώσω πώς άλλαξα λίγο και της σύνδεσης, τώρα έχω HTPC->ενισχυτής ->TV και ο ήχος είναι μια χαρά

Last edited: