5 καναλια 200 βατ 900 δολαρια

τους εχω στειλει email αν δουλευουν με αντιπροσωπους αλλα πιστευω μονο online αγοραζεις προιοντα. Απλα αντι να δινουν 50% περιθωριο σε ενα αντιπροσωπο τα δινουν αυτοι σε τιμες κοστους σε ολους

o τελικος ειναι 5 μονομπλοκ στο ιδιο κουτι
τι παιζει δεν εχω ακουσει
αλλα απο γνωστο στο αμερικα εχω ακουσει καλα λογια

Re: Απάντηση: 5 καναλια 200 βατ 900 δολαρια

o τελικος ειναι 5 μονομπλοκ στο ιδιο κουτι
τι παιζει δεν εχω ακουσει
αλλα απο γνωστο στο αμερικα εχω ακουσει καλα λογια
Ο τελικος δεν ειναι 5 μονομπλοκ γιατι εχει ενα τροφοδοτικο. Αυτο το κατλαβαινει καποιος και απο την πτωση της ισχυος αναλογα με τα καναλια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 5 καναλια 200 βατ 900 δολαρια

Ο τελικος δεν ειναι 5 μονομπλοκ γιατι εχει ενα τροφοδοτικο. Αυτο το κατλαβαινει καποιος και απο την πτωση της ισχυος αναλογα με τα καναλια.

Αυτό βλέπω κι εγώ από την φωτό.

γουατ
τι σχεση εχει η ισχυη
και ο sherbourn εχει 5 η 7 τοροιδεις
δεν διπλασιαζει ισχυη
ε και ?
κοιταμε πως ειναι
η
πως παιζει?

γουατ
τι σχεση εχει η ισχυη
και ο sherbourn εχει 5 η 7 τοροιδεις
δεν διπλασιαζει ισχυη
ε και ?
κοιταμε πως ειναι
η
πως παιζει?
Δε μιλαω για διπλασιασμο της ισχυς στα μισα ohm μιλαω για πτωση της ισχυς αναλογα με ποσα καναλια οδηγουνται ταυτοχρονα. Και βεβαια δε κοιταμε πως παιζει αλλα κοιταμε πως ειναι.

Ακουμε πως παιζει:grandpa:

ενας συμπαθεστατος και υπερσυμφερων sherbourn εχει 5-7 τοροιδεις
ενας krell εχει ενα και μοναδικο
μπορει ο sherbourn να παιξει καλυτερα απο τον krell που δεν εχει?
νογουει

Τι να κοστιζει αραγε μαζι με τα εξοδα αποστολης και τι να πληρωνεις για τελωνεια στην Ελλαδα, μονο φπα στην αξια $799? Εχει ρωτησει κανεις?

Τι να κοστιζει αραγε μαζι με τα εξοδα αποστολης και τι να πληρωνεις για τελωνεια στην Ελλαδα, μονο φπα στην αξια $799? Εχει ρωτησει κανεις?

((Τιμή + μεταφορικά) + 4% Δασμοί) + 19% ΦΠΑ

Και τα έξοδα εκτελωνισμού χωριστά

και ο mmc 1 προ φαινεται πολυ ενδιαφερον
η εταιρια δεν πουλα σε μεσαζοντες γεγονος καλο για εμας
ειδικα για τους proccecors δινει και εκπτωση 40% στην τιμη σε κατοχο προηγουμενης γενιας επεξεργαστη και 5 χρονια εγγυηση και αυτα ειναι καλοδεχουμενα
http://www.emotiva.com/faq.html
τωρα με ποιον τροπο γινεται η πληρωμη και ολα τα αλλα διαδικαστικα δεν το ξερω ,αν γνωριζει κανεις να μας το πει
Ευχαριστουμε τον argi με τις ευχαριστες φωτιες που μας βαζει καθε τοσο!!!

Aυτος παντως εχει 5 μονομπλοκ http://www.emotiva.com/mps2.html argi μας αναβεις φωτιες να ψωνισουμε απο αμερικα,τετοια υλοποιηση στο Ελλαντα απο 5χιλιαρο κ πανω,δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα ηχου αλλα οπωσδηποτε η αρχιτεκτονικη του απο μονη της ειναι καποιο εχεγγυο,νομιζω οτι εχει κ διακοπτη 115-230V.

Aυτος παντως εχει 5 μονομπλοκ http://www.emotiva.com/mps2.html argi μας αναβεις φωτιες να ψωνισουμε απο αμερικα,τετοια υλοποιηση στο Ελλαντα απο 5χιλιαρο κ πανω,δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα ηχου αλλα οπωσδηποτε η αρχιτεκτονικη του απο μονη της ειναι καποιο εχεγγυο,νομιζω οτι εχει κ διακοπτη 115-230V.

Ο τελικος που κοιτας εχει κι ανεμιστηρακια.
Ποσο κανει ο 5καναλος Sherbourn στην Ελλαδα?