50 λεξεις για το Χιονι

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,819
Ελλαδα
ap111114Kate_Bush_50_Words_F480x172.jpg

η ιερεια των 80ς
η Μαρλεν Ντιντριχ της μουσικης
η νεραιδα των παραμυθιων μας
δεν κρυβεται αλλο
γυρισε πισω !

Υποκλινωμαι ταπεινα

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ επισιμη κυκλοφωρια ( απο το play 12 ευρω)
ολοι εμεις μπορουμε να παρουμε την
πρωτη γευση απο Χιονι μεσα απο 7 παραμυθενια κομματια 9αλεπτα και 10λεπτα
φωνητικα μαγισσων !
θαρεις το εδαφος του Χιονιου εχει μια πλουσια βλαστηση και εκει μεγαλωνουν και ωριμαζουν τα τραγουδια της
και η αποκοσμη Νεραιδα της Βρετανικης Rock παιρνει το ελκυθρο και κανει βολτες στο παρελθον
παιχνιδιζοντας με τα ασπρα πληκτρα
σε μια ηλεκτρονικη χρωματισμενη τζαζ παρεα με τον γυιο της, τις εμμονες της η τον φιλο Ελτον Τζον

.

Last edited:
σιγα ρε σεις, σε λιγο θα την κανετε και ... Καιτουλα
παντως και αυτη ειναι φολκ, deep inside
αναμενω με αγωνια

You can call her Katie guys...

By the way, κι επειδή τα (μεγάλα) πνεύματα συναντώνται, ένα τραγούδι από την εκπομπή της επόμενης Χιονάτης -bye-

http://www.youtube.com/watch?v=RtBZSIrmgiU

edit: την επόμενη εκπομπή της Χιονάτης ή την εκπομπή της επόμενης Τετάρτης.
Γιατί επόμενη Χιονάτη δεν θα υπάρξει... :damnyou:

Last edited:
Απάντηση: Re: 50 λεξεις για το Χιονι

she's very good indeed, eco.
especially in the low key tunes.
the cover of the album too: very girlish, very very intimate.

όχι και ...Καιτάκι βρε μόρτες.
για ποιά μιλάμε;
για τη Σούλα απ τα Ταμπούρια;

Συγνωμη Κωστα :worshippy: αυτος ο Δημοκηδης με παρεσυρε !

μη σου πω οτι μπορει να ειναι οτι καλυτερο εχει μεχρι τωρα

.

αχ το χιόνι ... ο τρελλάρας ο Ρόμπινς σε ένα βιβλίο του γράφει ότι το γυναικείο στήθος είναι μικρά φεγγάρια από σεληνόπαστα, ζεστό χιόνι και μέλι ...

Οι πρώτες εντυπώσεις απο τον δίσκο ειναι καλές...
Σε αναλογία ειναι το αντεστραμένο είδωλο τού Aerial.

Ωραία ατμόσφαιρα,οι παραμυθένιες συμβολικές ιστορίες τής Kate ,ενδιαφέρουσες συνεργασίες (αν και στο Snowed-in at Wheeler Street,o Εlton προσέχει την φωνή του γιά νά ''έχει'')..
Το λυρικο Snowflake αποδίδεται μέ λυρισμό απο τον γιό της,ενώ η ατμόσφαιρα τού πιάνου και τά drums τό ομορφαίνουν πολύ...

Το αριστούργημα του δίσκου ειναι το Misty πού διαρκεί 13 λεπτά,και σέ παρασύρει...Η ερωτική σχέση μέ τον Χιονάνθρωπο,πού έχει λειώσει το πρωί!!!!!!!!!

Το σχετικά μπιτάτο Wild Man θέλει κάποια παραπάνω ακούσματα,ενώ το Lake Tahoe με την συμμετοχή τού Roberts,βρίσκει την Kate στά πάνω της ώς προς τήν ικανότητά της νά διηγείται μουσικά τήν ιστορία.
Το 50words for snow περιλαμβάνει τίς 50 λέξεις,μέ τις οποίες ονομάζεται το χιόνι στην Αλάσκα,αλλά πέραν τούτου,λιγα πράγματα..

Το λυρικότατο Αmong Angels ,με την συνοδεία τού πιάνου,κλείνει αρμονικά τον δίσκο..
Η φωνή τής Kate έχει πλέον ρωγμές,αλλά ο δίσκος συνολικά κινείται απο ένα επίπεδο και πάνω..

Ως πρώτη εντύπωση ενα 3 1/2αρι τό παίρνει άνετα.

Σήμερα τον άκουσα και γω... πολύ καλός δίσκος, ιδιαίτερα τα δύο μεγάλης διάρκειας κομμάτια είναι σκέτα ταξίδια ...

λοιπον επειδη ειμαι αρκετα παρορμητικος τυπος κανω αρκετα λαθη
μου εχει συμβη και αλλες φορες
αλλα και το αντιθετο
ενα δισκο πρεπει να τον ακουσεις τουλαχιστον τρεις φορες
για να εχεις αποψη

Τελικα ανακαλω οτι εγραψα για την Κατερινα
ο δισκος στην τριτη ακροαση μου φανηκε (ισως φταιει και το χιονι )
κρυος, ανοστος ... και δεν μου προσεφερε καμμια συναιστηματικη φορτιση
δεν νομιζω να τον ακουσω ξανα

οποιος θελει του τον χαριζω

.

Στέλιο, έχεις κάποιο δίκαιο στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος είναι κυρίως ''δίσκος ατμόσφαιρας'', κάπως σαν ταξίδι σε ένα παραμύθι ... από την άλλη τα τελευταία κομμάτια του είναι αδύναμα σε σχέση με τα 3 πρώτα ... αν πας λοιπόν να τον αναλύσεις, πράγματι ίσως δεν σου μείνουν πολλά πράγματα, ... απλά ίσως πρέπει να αρκεσθούμε στην απόκοσμη αίσθηση που αποπέμπει ....

Επειδή όμως ο Ντέμι είναι λατρεμένος μου φίλος χαίρομαι που τον πήρε αυτός ...