50''+ Value for money

Roulis

New member
9 September 2006
96
θα δωσω την LG 50 pv350 και λεω να ανανεωθω.

ειμαι fun των plasma αλλα η pv350 με εχει ρημαξει στις αντανακλασεις το πρωι.
(ειχα στο παρελθον 50 plasma panasοnic 2007 μοντελο και ηταν σκυλος),
burn in se plasma δεν ειδα ποτε
χρηση λιγο απο ολα + ps3 (κυριως νυχτερινες ωρες ολα)
40%tv + 30%HD + 30%ps3

60'' LG plasma που ειδα δε με χωραει στο επιπλο οποτε 50-55max

Απο μια βολτα που εκανα ειδα τα εξης.

- panasonic 55et5 = 1.290
- sony 55HX750 = 1.250
- Samsung PS51E550D1 = 899
- 50ST50 = 850 (εκθεσιακη:nounder:)
- LG 50PA5500 = 575 (πολυ πλαστικο - ιδια με αυτη που εχω απλα ανανεωνω με λιγα $$)

δεν εχω κολλημα να βλεπω τον καιρο και το youtube απο την ΤV ουτε 3d νομιζω με καιει. DLNA καλοδεχουμενο

ωραια ναι να περιμενω αλλα οι τιμες θελουν μηνες για να φτασουν τα νορμαλ επιπεδα στις καινουργιες και θα μεινως χωρις tv

ιδανικα θα ηταν μια 55st50 αλλα 1400Ε ειναι πολλα

η γνωμη σας

Last edited:
"ιδανικα θα ηταν μια 55st50 αλλα 1400Ε ειναι πολλα"

Εσύ το είπες. Για 50 πάλι να πας δεν κερδίζεις τίποτα. Και εγώ πήγα απο 50U10 σε 51Ε530 και εκτός από την βελτίωση σε εικόνα σε μέγεθος δεν κέρδισα κάτι ουσιαστικό. Καλύτερα να είχα πάρει 55" αλλά τότε η 55HX750 είχε 1600 ευρώ.

Έχουν την 55άρα 1700 και την 50αρα 1950 !!!!! Μου μυρίζει αβαβά.

"ιδανικα θα ηταν μια 55st50 αλλα 1400Ε ειναι πολλα".
Που την βρήκες την st 1400 ευρώ. Αν όντως ισχύει αυτή η τιμή τρέχα να την πάρεις, γιατί συγκριτικά με την hx750 ας πούμε, που η διαφορά τιμής είναι 150 ευρώ, η διαφορά σε ποιότητα εικονας είναι χαώδης, τουλάχιστον 500 ευρώ.

Last edited by a moderator:
Έχουν την 55άρα 1700 και την 50αρα 1950 !!!!! Μου μυρίζει αβαβά.

Δεν υπαρχει κανενα αβαβα φιλε μου,ειναι μεγαλα μαγαζια και κατι τετοιοες κυλιομενες προσφορες τις κανουν για πλακα και ας φαινονται παραλογες.Αν το συνδιασεις με ατοκες δοσεις θα παρεις τηλεορασαρα για πολλα χρονια..

Κατόπιν παραγγελίας (πιάσε το αυγό και κούρεψτο).

Καλύτερα πάρε την VT50 που λέει ο φίλος παραπάνω...

http://www.skroutz.gr/s/1642313/Panasonic-TX-P55VT50E.html

Και άλλο το μικρομεσαίο μοντέλο της Panasonic με 1400 και άλλο το κορυφαίο σε σχεδιασμό και εικόνα με 1700. Η διαφορά στην εικόνα αξίζει με το παραπάνω τα 300 ευρώ.

Και η vt55 των 1.700 ευρώ έγινε ήδη "κατόπιν παραγγελίας". Προφανώς είτε είχαν μια τηλεόραση κατόπιν επιστροφής και την έβαλαν προσφορά είτε το έκαναν για ρεκλάμα. Γνωστή και μη εξαιρετέα τακτική. Πάντως η "μικρομεσαία" st σύμφωνα με τα coclusions του έγκυρου hdtvtest είναι ισάξια με την vt και σε κάποια σημεια καλύτερη: http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p65vt50b-201212152370.htm?page=Picture Quality και επίσης http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p55vt50b-201209282172.htm. Μόνο που δεν το φώναζαν τα εγγλεζάκια "μην πάρετε vt πάρτε την ισάξια και ίσως καλύτερη "μικρομεσαία" st με πολύ λιγότερες στερλίνες"!!!

θα δωσω την LG 50 pv350 και λεω να ανανεωθω.

ειμαι fun των plasma αλλα η pv350 με εχει ρημαξει στις αντανακλασεις το πρωι.
(ειχα στο παρελθον 50 plasma panasοnic 2007 μοντελο και ηταν σκυλος),
burn in se plasma δεν ειδα ποτε
χρηση λιγο απο ολα + ps3 (κυριως νυχτερινες ωρες ολα)
40%tv + 30%HD + 30%ps3

60'' LG plasma που ειδα δε με χωραει στο επιπλο οποτε 50-55max

Απο μια βολτα που εκανα ειδα τα εξης.

- panasonic 55et5 = 1.290
- sony 55HX750 = 1.250
- Samsung PS51E550D1 = 899
- 50ST50 = 850 (εκθεσιακη:nounder:)
- LG 50PA5500 = 575 (πολυ πλαστικο - ιδια με αυτη που εχω απλα ανανεωνω με λιγα $$)

δεν εχω κολλημα να βλεπω τον καιρο και το youtube απο την ΤV ουτε 3d νομιζω με καιει. DLNA καλοδεχουμενο

ωραια ναι να περιμενω αλλα οι τιμες θελουν μηνες για να φτασουν τα νορμαλ επιπεδα στις καινουργιες και θα μεινως χωρις tv

ιδανικα θα ηταν μια 55st50 αλλα 1400Ε ειναι πολλα

η γνωμη σας

Εγω κοντρα στο ρευμα ως συνηθως θα σου προτεινω να μην ξεγραψεις την εκθεσιακη st50.
Πηγαινε στο καταστημα και ζητα τους να την εξετασεις ενδελεχως. Με το τηλεκοντρολ ανα χειρας
και κανενα usb flashaki ετοιμο τσεκαρε αφενος αν εχει κανενα burn in και αφετερου τις ωρες
λειτουργιας της. Εφοσον δεν εχει burnin (βασικο), απο κει και περα αποφασιζεις εσυ αν θες μια
τηλεοραση που εχει δουλεψει Χ ωρες. Μεταξυ μας, για μενα αυτο ειναι μαλλον συν για πλασμα
γιατι και στρωμενη πλεον θα ειναι και θα εχει βγαλει οτι τυχον προβληματα ηταν να βγαλει
σαν τηλεοραση τις πρωτες αυτες ωρες. Στα 850 παντως ειναι πολυ καλη τιμη!

Και η vt55 των 1.700 ευρώ έγινε ήδη "κατόπιν παραγγελίας". Προφανώς είτε είχαν μια τηλεόραση κατόπιν επιστροφής και την έβαλαν προσφορά είτε το έκαναν για ρεκλάμα. Γνωστή και μη εξαιρετέα τακτική. Πάντως η "μικρομεσαία" st σύμφωνα με τα coclusions του έγκυρου hdtvtest είναι ισάξια με την vt και σε κάποια σημεια καλύτερη.

Όταν κάποτε μάθεις τι θα πει THX , ISF και τι είναι το Professional mode θα καταλάβεις την διαφορά.

Επίσης η VT50 έχει καλύτερη επεξεργασία στο τηλεοπτικό (επεξεργαστής dual core).

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για όποιον απλά αποστηθίζει τεστ από ¨έγκυρα¨ site από την μια που όμως τα γράφουν ¨εγγλεζάκια¨ από την άλλη.

"Επίσης να ζητήσω συγνώμη από το μέλος karatzas που αμφέβαλα ότι όντως είχε την ST50". Σε βλέπω να ζητάς πάλι συγγνώμη μ' αυτά που γράφεις και το τρόπο με τον οποίο τα γράφεις. Αν και βασικά πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από όσους σε παίρνουν στα σοβαρά.

πως γινεται Karatzas ενα μοντελο s να ειναι σε μερικα σημεια καλυτερο απο την κοτυφαια σειρα δεν μπορω να το καταλαβω;