500GB 2.5" USB εξωτερικός HDD Lacie Little Disk 60 ευρώ

Status
Not open for further replies.

MANOS

Inactive User
1 July 2007
1,780
1149539.JPG

Πουλάω τον εξωτερικό 500GB 2.5" USB HDD Lacie Little Disk με όλα τα παρελκόμενά του (κουτί, θήκη, 2 usb καλώδια, οδηγίες χρήσης και απόδειξη αγοράς) για 60 ευρώ. Έχει εγγύηση Πλαίσιο 1 χρόνο και 1 μήνα (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1149539) με άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος. Να τονίσω ότι πέρα από την κλασική usb που έχει για να περνάνε δεδομένα και ρεύμα, έχει και άλλη μια υποδοχή για ρεύμα μέσω usb σε περίπτωση που η μία usb δεν είναι αρκετή (μειονέκτημα που έχουν οι περισσότεροι 2.5" εξωτερικοί με 1 usb). ;)
Επίσης να επισημάνω ότι ο σκληρός έχει χαρακιές από τα usb καλώδια (καθώς όπως ήταν φυσικό τα έβαζα όλα μαζί στην θήκη του σκληρού) και είναι φορμαρισμένος σε NTFS.

Η τιμή είναι τελική και η συναλλαγή θα γίνει στον χώρο μου (Γαλάτσι) με μετρητά. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να τονίσω για άλλη μια φορά ότι η συνάντηση θα γίνει στο σπίτι μου στο Γαλάτσι. Το αναφέρω αυτό γιατί όσοι έχουν ενδιαφερθεί ως τώρα θέλουν η συνάντηση να γίνει άλλου. Τέλος να επισημάνω ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για παρκάρισμα καθώς είναι Αύγουστος. Στην χειρότερη περίπτωση το αφήνετε μπροστά στο παρκινγκ του σπιτιού μου.

Status
Not open for further replies.