50F6500??

Giotsek

New member
2 February 2014
2
Ενω ειχα καταληξει στην αγορα της 46F6500, μια βολτα απο τα καταστηματα με επεισε οτι οι 50' ειναι
ιδανικες για την αποσταση του καναπε μου(3.5μ max). O Κωτσοβολος δεν την εχει πια (κριμα γτ ειχα και μια δωροεπιταγη) και μονο στο πλαισιο την βρηκα με 1099. Η αληθεια ειναι οτι μου ανοιξε η ορεξη και για 55' αλλα ξεφευγει το μπατζετ.
Το ερωτημα ειναι αν υπαρχει αλλη 50' κοντα στα χρηματα της F6500 περα απο την Sony W685 (δεν με ενθουσιασε το 3d) και την LG660S που την βαζω σε δευτερη μοιρα.
Η χρηση της θα ειναι για αθλητικα κ ταινιες.

Καλησπέρα

Έβγαλε σήμερα το Πλαίσιο την 50F6500 στα 949 ευρώ και λέω να την χτυπήσω, μήπως θυμάται κανείς πόσο είχε όταν πρωτοβγήκε?
Το ρωτάω για να δω αν αξίζει να περιμένω την φετινή σειρά της Samsung που δεν θα έχει όμως 50" (48" ή 55").
Από την άλλη σκέφτομαι ότι εν όψη μουντιάλ θα παίξουν προσφορές τον Ιούνιο...
...είμαι σε δίλημμα!!!!

Αν περιμενεισ μεχρι τον Ιουνιο για την συγκεκριμενη δν νομιζω να υπαρχει αποθεμα μεχρι τοτε (στα "φθηνα" μαγαζιά του σκρουτζ τουλαχιστον). Κ τα καινουργια τα μοντελα θα είναι ακομα "ακριβά".. Η 50 f6500 ξεκινησε στα 1400-1500 κ απο τον Αυγουστο περιπου σταθεροποιηθηκε στα 1000-1150.. Οποτε τα 949 ειναι απο τις χαμηλοτερες τιμές που θα μπορεσεις να την βρεις....

Καλησπέρα

Έβγαλε σήμερα το Πλαίσιο την 50F6500 στα 949 ευρώ και λέω να την χτυπήσω, μήπως θυμάται κανείς πόσο είχε όταν πρωτοβγήκε?
Το ρωτάω για να δω αν αξίζει να περιμένω την φετινή σειρά της Samsung που δεν θα έχει όμως 50" (48" ή 55").
Από την άλλη σκέφτομαι ότι εν όψη μουντιάλ θα παίξουν προσφορές τον Ιούνιο...
...είμαι σε δίλημμα!!!!

https://www.skroutz.gr/s/3006223/Samsung-UE50F6500.html?keyphrase=50F6500

Πάτα εκεί που λέει "τελευταίους 3 μήνες: σταθερή τιμή". Όντως κοντά στα 1500 είχε ξεκινήσει.

Άποψη μου πάρε την όσο προλαβαίνεις , οι τιμές πέφτουν όταν δεν υπάρχει ζήτηση όπως τώρα και όχι πριν το Μουντιάλ.

Αυτό που έχω να πω εγώ, ως ο μέσος καταναλωτής χωρίς εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, είναι να δεις πρώτα το μοντέλο που σε ενδιαφέρει εν δράση και μετά να το αγοράσεις. Ιδίως αν βλέπεις αθλητικά, γιατί εγώ την πάτησα με μια κατά τα άλλα εξαιρετική τηλεόραση (f6670) και το φυσάω και δεν κρυώνει...

Συμφωνώ με το παραπάνω. Να δεις πρώτα και κυρίως τηλεοπτικό και αθλητικά, και αν δεις και θέλεις ενημέρωσε γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που την 50F6500 τη σταμάτησαν σχεδόν όλα τα μεγάλα καταστήματα ενώ την 46F6500 τη συνεχίζουν κανονικά;
Κ επίσης θεωρητικά ανάμεσα στις δύο αφού έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά είναι ασφαλές να υποθέσει κάποιος πως στην 50άρα θα έχεις λίγο χειρότερη εικόνα λόγω μεγέθους;

Για Μενεγάκη , Σουλεϊμάν και Μπρούσκο δεν είναι ανάγκη να πάρεις 50" , και 46" μια χαρά είναι (μην πω και μεγάλη) για την "ποιότητα" του περιεχομένου , αν σκοπεύεις να βλέπεις 3D και 1080p όμως όσο μεγαλύτερη τηλεόραση τόσο καλύτερα.

Σταδιακά όλη η σειρά "F" θα αποσυρθεί αφού από τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η σειρά "H"...

http://www.fullhd.gr/tileoraseis/le...ed-6-tv-series-h6500,-h6400,-h6410-h6200.html

Last edited:
Τα 949 του πλαισιου ειναι μια πολυ καλη τιμη με τη λογικη οτι θα σταματησει η πωληση της. Η 55' εχει θεμα με το
banding?