50u30

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Πως μπορώ να δω πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η συγκεκριμένη Panasonic?
Γιατί είναι καινούργια (μιας μέρας) και έχει image retention!!!!

Μου πούλησαν μια TV 849 ευρώπουλα σαν καινούργια και όχι σαν εκθεσιακό κομμάτι! Δεν είναι δυνατόν να ανοιγω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόραση και να βλεπω είδωλα από κανάλι που δεν έχω στην μνήμη! Ελεος

Μου πούλησαν μια TV 849 ευρώπουλα σαν καινούργια και όχι σαν εκθεσιακό κομμάτι! Δεν είναι δυνατόν να ανοιγω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόραση και να βλεπω είδωλα από κανάλι που δεν έχω στην μνήμη! Ελεος

Οπως ειναι μεσα στο κουτι παλι και απευθειας πισω.

Οταν την ανοιξες εμφανιστηκε επιλογη για σπιτι η καταστημα? Επισης επιλογη για χωρα και γλωσσα?

Αν δεν εμφανιστηκαν οι επιλογες αυτες τοτε σιγουρα ειχε χρησιμοποιηθει (ανεξαρτητως burn in).

Το Image retention ειναι προσωρινο αποτυπωμα απο καποια στατικη εικονα (μενου DVD , λογοτυπα καναλιων κτλ.).

Αν την βαλεις να παιζει "χιονια" (συχνοτητα που δεν υπαρχει καναλι δηλαδη) η τηλεοπτικο με "μεγεθυνση 1" θα εξαφανιστει μετα απο λιγο.

Αν μια στατικη εικονα μεινει δεκαδες η εκατοντάδες ωρες στο ιδιο σημειο μπορει να γινει burn in δηλαδη μονιμη σταμπα που δεν βγαινει.

ΥΓ. Καλυτερα να συνεχιστει η συζητηση εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77478&page=11

Last edited:
Πως μπορώ να δω πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η συγκεκριμένη Panasonic?
Γιατί είναι καινούργια (μιας μέρας) και έχει image retention!!!!

Τελικα ειδες τις ωρες λειτουργιας της ;
Οσο για τις επιλογες χωρα,γλωσσα,... και της εμφανισης αυτων την πρωτη φορα δεν σημαινει και τιποτε γιατι απο το μενου της tv μπορεις να κανεις επαναφορα ολων των ρυθμισεων και την επομενη φορα που θα την ανοιξεις να περασεις παλι απο ολα τα σταδια setup της 1ης φορας.

Last edited:
Γι'αυτο και εγραψα "αν δεν εμφανιστηκαν εχει χρησιμοποιηθει" ,δεν εγραψα το "αν εμφανιστηκαν δεν εχει χρησιμοποιηθει" το οποιο ειναι λαθος λογω επαναφορας.

Απο multirama! Τους πηρα σημερα το πρωί τηλ και τους εκανα φασαρια που μου πουλησαν εκθεσιακο κομματι! Ζητησαν συγνωμη λεγοντας οτι ηταν καινουργια και δε μπορουσαν να εξηγησουν το image retetion! Θα μου στειλουν καινουργια σφραγισμενη την Τετάρτη! Δεν καταφερα να δω τις ωρες λειτουργιας της! Δεν μπορουσα να μπω στο menu

Ηρθε η καινουργια σημερα και ειναι κομπλε!
Τελος καλο ολα καλα!
Ξεκιναμε στρωσιμο τωρα!

Απο προσωπική εμπειρια πλέον δεν ξανά αγοράζω εάν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και χωρίς μεταφορικές