50v10 . . . . πουθενά !

paidimalama

New member
6 July 2006
54
Ξέρει κανείς ποιός έχει "ετοιμοπαράδοτη" Panasonic 50V10 γιατί η Intertech δεν έχει κομμάτια και μου είπαν οτι θα φέρουν από αρχές Γενάρη και βλέπουμε ?!?!

Ευχαριστώ.

Κ εγω το ιδιο ανακαλυψα αυτες τις μερες οτι δεν υπαρχει πουθενα!!! Κ απο τον επισημο εδω αντιπροσωπο μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν θα ξαναβγει!! Μηπως καποιος απο εδω ξερει κατι αναλογο???

Μην ξεχναμε οτι θα εχουμε τις ανακοινωσεις για την νεα σειρα Panasonic πλασμα 2010 τον Ιανουαριο...Λογικα θα ερθουν μεσα στον Φεβρουαριο-Μαρτιο...

Οποτε οι λυσεις ειναι δυο , αγορα G10 τωρα η αναμονη κανα διμηνο...

Ποια G10 ?
Εγω που πηγα να παραγγειλω την 50αρα μου ειπαν "ισως" σε 20 μερες να ερθουν , αλλα δεν ειναι σιγουρο.
Πιθανο μου ειπαν με το νεο ετος ...
:ernaehrung004:

Για αυτό αγοράζουμε τηλεόραση όταν την βρούμε, γιατι δεν ξέρουμε πότε θα την ξαναβρούμε!

Εννοω διαθεσιμοτητα απο αντ/πεια .
Το αν υπαρχει γενικα καποιο κομματι σε στοκ καπου δεν το κοιταξα μιας και η αγορα μου θα ηταν με την προσφορα εκεινης της ημερας απο συγκεκριμενο καταστημα .
Εγω δεν καιγομαι αλλωστε , συνεπως αφου δεν εκατσε , ας περιμενω να δω τι θα βγει και το 2010 ... το πολυ πολυ να υποχρεωθω να ζησω λιγο ακομα με αυτην την "απαραδεκτη" Β650 σαν κυρια τηλεοραση ...
-bye-

Οσο για το skroutz τουλαχιστον στα πρωτα 8 καταστηματα που ρωτησα εκτος του pixmania δεν υπαρχει τιποτα ολοι λενε σε κανα 2 μηνες δυστυχως μαλλον εαν την θελουμε, μαζι κι εγω θα περιμενουμε κατα τον Φεβρουαριο.Τι να πω μαλλον οι PANASONIC θελει να πουλησει τα υπολοιπα μοντελα γιατι οπως και να το κανουμε δεν μπορει την κορυφαια τηλεοραση τους να μην την εχουνε σε αποθεματα ειδικα τωρα τις γιορτες που θεωρητικα παντα θα ανεβαιναν οι πωλησεις.

Επειδη μου μπηκαν λιγο ψυλοι στ'αυτια πηγα και ρωτησα σε γνωστο μου που εχει καταστημα Expert , οι τιμες που μου εδωσε ειναι 1000 ευρω για 50U10 , 1300 για 50S10 και 1550 για 50G10...και οι τρεις φαινονταν στο PC να υπαρχουν σε διαθεσιμοτητα...

Υπο τις συνθηκες αυτες με βλεπω να πηγαινω την Δευτερα να παραγγελνω την 50U10 γιατι ενα HDMI και μια συνδεση για PC επιπλεον της S10 δεν αξιζουν τα επιπλεον 300 ευρω κατα την γνωμη μου...αλλωστε θα κρατησω την 46W4000 για δευτερη και εχει και 3 HDMI και αυτη...

Πρόσεχε πολλές απο αυτές τις τηλεοράσεις που φαίνονται σε στοκ σε κάποια αλυσίδα ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών μπορεί να παίζει ( να έιναι ανοικτή ) σε κάποιο άλλο κατάστημα .Αυτά τα λέω εκ πείρας γιατί στη δική μου περίπτωση οι ηλίθιοι τρείς φορές μου την άλλαξαν μόλις την έβλεπαν μέχρι που τους συχτήρισα και μου έφεραν κομμάτι απ ευθείας απο την αντιπροσωπία μέχρι και το κουτί γυάλιζε.¨ολα αυτά αφορούν πολύ παραπάνω στις Plasma ( όπως και η δικιά μου ) γιαυτό στο ξαναλέω ψάξτο γιατί αν δεν έχει στοκ η αντιπροσωπεία ΣΙΓΟΥΡΑ θα τραβάς τα μαλλιά σου.

Υπο τις συνθηκες αυτες με βλεπω να πηγαινω την Δευτερα να παραγγελνω την 50U10 γιατι ενα HDMI και μια συνδεση για PC επιπλεον της S10 δεν αξιζουν τα επιπλεον 300 ευρω κατα την γνωμη μου...

Κάτι μου θυμίζει αυτό... :ernaehrung004:

(Μην ξεχνάς την αντι-αντανακλαστική επίστρωση και την ασημένια διακοσμητική λωρίδα... :flipout: :flipout: )