55" h6200 vs kdl-x8005c

kirmix

New member
5 March 2016
4
Γεια σε όλους είχα πρόσφατα την απώλεια μιας 50h6400 απο σιδερένιο αμαξάκι στο πάνελ.. :violent-smiley-030:Και ήρθε η ώρα να πάρω νεα tv.
Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλήξω ανάμεσα στη 55h6200 στα 800 ευρω και την kdl x8005c στα 900 ευρώ. Η θέαση είναι κυρίως Νόβα και ειδικα αθλητικα σε σχετικά φωτεινό σαλόνι με απόσταση 2-3 μέτρα. Προσωπικά ήθελα 65αρα αλλα ασκήθηκε βέτο. Προβληματιζομαι με ενδεχόμενη μεγάλη διαφορά ποιότητας σε sd κανάλια τα οποία είναι και τα περισσότερα. Την 6200 την σκέφτηκα διότι έχω ήδη γυαλιά κλπ από την 6400 και νομίζω τα 200hz διαφορα είναι πλασματικά. Θέλω οποία παρω Ν αντέξει 4-5 χρονια. Η 8005 παρότι υποστηρίζει πια hdr απο ότι καταλαβα απλως μπορεί να αναπαράγει το υλικό και όχι να αποδώσει τα επιπλέον χρώματα.

Η Η6400 με την Η6200 δεν εχουν διαφορα στο τηλεοπτικο, με την sony ισως δεις μικρη βελτιωση.

Επιπλεον απο τα 2μ θα δεις την διαφορα του 4Κ.

Δες την και απο κοντα για να παρεις μια γευση

Όταν λες βελτίωση σε τηλεοπτικό εννοείς ότι η σονυ θα είναι καλύτερη σε sd; Γιατί αυτός είναι ο κύριος προβληματισμός μου μήπως το upscaling είναι χάλια.

Αν κάπου υστερεί η fhd σειρά 6 της Samsung, είναι το upscaling απο 576i, δες την Sony από κοντά καλύτερα, εσύ θα κρίνεις, αλλα δεν νομίζω ότι είναι χειρότερη.