55+inches 1080p "χαζη" τηλεόραση

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
10,149
Αθηνα
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η ποιότητα εικόνας για ταινίες/σειρές μέσω media player. Το τηλεοπτικό δεν με αφορά καθόλου, ούτε το gaming. Smart features δεν με ενδιαφερουν καθώς υπάρχει openelec pi2 και chromecast.

Σε budget έως 900ευρω τι θα προτεινατε;

Τις 'κλασικές'. Sony 55W755C ( στον κωτσόβολο βγαίνει κάπου 860 με το "παζάρι" που έχει στο site του) και την Samsung 55J6200 (λογικά θα πέσει σύντομα στα 699 έτσι γράφει το σημερινό φυλλάδιο του Κωτσόβολου). Αν βρεις σε τιμή κάτω των 900 και την Panasonic 55CS630. Όλες θα σε ικανοποιήσουν.

Last edited:
Την Samsung την είδα από κοντά και να είναι ειλικρινής δεν με εντυπωσίασε. Ίσως ήταν θέμα ρυθμίσεων, την είδα με υλικό που έπαιζε, όχι με δικό μου. Τις άλλες δύο δεν τις έχω δει

Aν έπαιζε SD δεν είναι και τόσο καλή. Σε Full HD είναι άριστη. Παρ'όλα αυτά μπορείς να κοιτάξεις και τις άλλες 2 (κυρίως η Sony βρίσκεται στο budget σου), εξίσου καλή εικόνα σε Full HD και ίσως καλύτερη σε SD.

Τα χρώματα δεν με εντυπωσίασαν. Μου φάνηκαν λίγο σκοτεινά, αλλά μπορεί να μην την είχαν σε vivid, σε σχέση με τις άλλες τριγύρω. Βεβαίως και στο σπίτι δεν θα παιζει ποτέ σε τέτοιο mode. Sony από την άλλη όπου έχω δει μου έκανε "κλικ"

Η W755C τότε είναι μια πολύ καλή περίπτωση για σένα. Άμα σ'αρέσει γενικά περισσότερο η εικόνα της Sony θα σ'αρέσει και αυτή γιατί δεν υστερεί σε κάτι από τις υπόλοιπες Sony. Καλό είναι να τη δεις βέβαια αλλά δεν ξέρω και για πόσο καιρό θα έχει το κόλπο με το παζάρι ο Κωτσόβολος για να πέφτει η τιμή στα 860 .

Τα αξιζει ομως τα 160 παραπάνω απο την j6200?

Εξαρταται και απο τη χρηση, για την περιπτωση πχ του avpap με τιποτα, αλλα για καποιον που παρακολουθει αρκετο τηλεοπτικο και θα αξιοποιησει τις smart λειτουργιες, ισως, αν και 160 δλδ +20% παραπανω δεν ειναι και λιγο..

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ φίλε ανάμεσα στη Samsung 55J6200 και την sonny W755C αλλά μάλλον θα καταληξω προς την samsung..(δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για τις android tv, ειμαι και fun της samsung :p )

Από ότι κοίταξα ο Κωτσόβολος γράφει στο site
Ισχύει μέχρι 10/01/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.. για την προσφορά της Sony.

55+inches 1080p "χαζη" τηλεόραση

Εξαρταται και απο τη χρηση, για την περιπτωση πχ του avpap με τιποτα, αλλα για καποιον που παρακολουθει αρκετο τηλεοπτικο και θα αξιοποιησει τις smart λειτουργιες, ισως, αν και 160 δλδ +20% παραπανω δεν ειναι και λιγο..

Αυτο λεω. Πιστευω οτι η Sony ειναι λιγο πιο ευέλικτη ,ελεω android , για ταινίες απο εξωτερικό HDD, κ smart λειτουργίες. Ενώ η Samsung σου παρέχει τα βασικα ( κ κατι παραπάνω ) και σε πολυ καλη τιμή.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Τα 750 ήταν ήδη κακή τιμή, αλλά τα 699 ήταν ακαταμάχητη, οπότε πήγαν περίπατο "προτίμηση εικόνας" κτλπ :)

Δεν θα έχεις κανένα θέμα εικόνας με το υλικό που βλέπεις, πιστεύω ότι μόλις τη ρυθμίσεις στο γούστο σου θα ενθουσιαστείς.
Καλοθέατη

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω ετσι ακριβως να ειναι οπως τα λες! Επομενο αντικειμενο που θα πρεπει να μπει στον προυπολογισμο ειναι σκληροι, μιας και με βλεπω να ασχολουμαι αποκλειστικα με 1080p υλικο απο εδω και περα :) . Μεχρι προτινος εψαχνα μονο 720p - DTS γιατι με την τηλεοραση μου δεν καταλαβαινα διαφορα

Λολ.. Ήδη σου απανταω :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα με επιασες στο γραψιμο