- 17 August 2011
- 54
Έχοντας πουλήσει την 51 ιντσών πλάσμα μου, σκέφτομαι να ανεβω στις 55 ίντσες που είναι ιδανικό ως μέγεθος (απόσταση θεασης 2 μέτρα και κατι ψηλα).
Βασικό ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη ομοιομορφία στο πάνελ - στα πλαίσια των LED φυσικά.
Σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών μου έγινε μια έκπτωση στην Η7000 την οποία ειχα και χρόνο να περιεργαστω με στικακι με slides κλπ. Απίστευτο uniformity, σε βαθμό που δεν καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για edge lit tv.
Η HU7500 επίσης κορυφαία σ αυτό το θέμα, με το συν του 4Κ πανελ.
Η διαφορα τους είναι γύρω στα 400 ευρώ.
Πιστεύετε αξίζει για future proofing η αγορά 4Κ τηλεόρασης σήμερα; Κυρίως 1080ρ υλικό θα βλέπω. Ισχύει πως το upscaling σε 4Κ χαλάει την εικονα;
Τι λέτε; ποιά θα παίρνατε και γιατί;
Βασικό ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη ομοιομορφία στο πάνελ - στα πλαίσια των LED φυσικά.
Σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών μου έγινε μια έκπτωση στην Η7000 την οποία ειχα και χρόνο να περιεργαστω με στικακι με slides κλπ. Απίστευτο uniformity, σε βαθμό που δεν καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για edge lit tv.
Η HU7500 επίσης κορυφαία σ αυτό το θέμα, με το συν του 4Κ πανελ.
Η διαφορα τους είναι γύρω στα 400 ευρώ.
Πιστεύετε αξίζει για future proofing η αγορά 4Κ τηλεόρασης σήμερα; Κυρίως 1080ρ υλικό θα βλέπω. Ισχύει πως το upscaling σε 4Κ χαλάει την εικονα;
Τι λέτε; ποιά θα παίρνατε και γιατί;