55" Οικονομική τηλεόραση

grMary

New member
1 February 2022
20
Καλησπέρα, για 55" τηλεόραση μέχρι 700€ το πολύ έχω βάλει στο ματι τα παρακάτω μοντελα

1) Samsung UE55BU8072

2) LG 55NANO766Q

3) Samsung QE55Q60B (πιο πολύ εδώ είμαι να πω την αλήθεια )

Μετά μέχρι 800€ αν και δεν είναι σίγουρο όμως σε περίπτωση που αποφασιστεί:

4) Samsung QLED QE55Q80B

5) LG 55QNED826Q

6) Samsung QE55Q70B

Αφού φτάνεις τα 800 ευρώ δεν παίρνεις καμία 65άρα λέω γω σε LED να ευχαριστηθεις μεγεθος;

Μικρή διαφορά στα χρήματα , μεγάλη διαφορά στο μάτι.

Έχουν βγάλει κάλους τα δάχτυλα μου να γράφω ότι στις 2.35:1 ταινίες (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) χάνεις αρκετή εικόνα. 55" είναι μόνο στις ειδήσεις των 9 και σε παιχνίδια.

Σκέψου το. Δεν αγοράζεις κάθε χρόνο τηλεόραση.

• Like
Reactions: protrudi
Αφού φτάνεις τα 800 ευρώ δεν παίρνεις καμία 65άρα λέω γω σε LED να ευχαριστηθεις μεγεθος;

Μικρή διαφορά στα χρήματα , μεγάλη διαφορά στο μάτι.

Έχουν βγάλει κάλους τα δάχτυλα μου να γράφω ότι στις 2.35:1 ταινίες (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) χάνεις αρκετή εικόνα. 55" είναι μόνο στις ειδήσεις των 9 και σε παιχνίδια.

Σκέψου το. Δεν αγοράζεις κάθε χρόνο τηλεόραση.
65" αυτή την στιγμή δεν χωράει λόγο σύνθετου που θα αλλαχτεί, αλλα αργότερα και επειδή διαθέτω ένα μικρό ποσο σκέφτομαι σήμερα κιόλας να πάω να πάρω μια γιατί αυτή που χω είναι παλιά και μικρή αρκετά . Των 800 τις έβαλα αααν αποφασίσω να δώσω παραπάνω, τα πιο σίγουρα παντως είναι τα 3 πρώτα μοντέλα

Αν είναι πάνω από 2.5 μέτρα η απόσταση θέασης, πας σε 65"+. Δε χρειάζεται βιασύνη. Ίσως πετύχεις έμμεσα κάποιαν από τις (55") Sony X90K/X93K και Samsung Q80B κοντά στο budget σου, εντός 2022.

• Like
Reactions: grMary
Αν είναι πάνω από 2.5 μέτρα η απόσταση θέασης, πας σε 65"+. Δε χρειάζεται βιασύνη. Ίσως πετύχεις έμμεσα κάποιαν από τις (55") Sony X90K/X93K και Samsung Q80B κοντά στο budget σου, εντός 2022.
Είναι πάνω από 2,5 μέτρα ωστόσο πήρα τελικά αυτό το μοντέλο QE55Q60B

----------

Δημιουργήθηκε νήμα κατόχων με τίτλο Samsung QE Q60B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια