- 23 November 2022
- 17
Αγαπητέ @xavito έχουμε καμιά απο αυτές τις ωραίες σου λεπτομέρειες για την q80b την ευρωπαική όμως που έρχεται με va panel ?
2,5 με 2,7 μέτραΠοιά είναι η απόσταση της θέσης σου από την TV ?
Τον καναπέ 60cm πιο μπροστά αλλιώς banEμεις που ημαστε στα 2 μετρα με 50αρα ειναι καλα??![]()
απλά ντρέπομαιEμεις που ημαστε στα 2 μετρα με 50αρα ειναι καλα??![]()
Αλλοι λένε ασυναρτησίες!! Στο υπνοδωμάτιο, έχω στραβωθεί πράγματι με την 65αρα καθώς είναι μικρή για τα 4-4,5 μέτρα που βλέπω από όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι και θα ήθελα 75αρα για να είμαι άνετα, στο σαλόνι μόνο με προβολέα στις 120 ιντσες, οτιδήποτε πιο λίγο απλά είναι πολύ μικρό!!χιχιΚάποιοι λέτε ασυναρτησίες..... Άκου εκεί δεν κάνει 55άρα στο υπνοδωμάτιο..... Που έχω στραβωθεί...... Μια χαρά κάνει..... Και για σαλόνι μια χαρά είναι για κάποιον που δεν θέλει να πιάνει όλο τον τοίχο η τηλεόραση με 65άρα, 75άρα κλπ....εκτός και το σαλόνι σας είναι το Μπερναμπέου.......
χαχαχαχα!!!Η γυναικα θα με καθαρισει μετα xD.Τον καναπέ 60cm πιο μπροστά αλλιώς ban![]()
Αυτα τα λες τώρα. Βαλε 65αρα, και μετα γύρνα στην 55αρα και αν κάτσεις με αυτη μετά, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Και εγω ειχα 14αρα κάποτε στο υπνοδωμάτιο και έλεγα ολα καλα. Τώρα έχω 65αρα και μετα το πρώτο σοκ, πλέον αντιλαμβάνομαι οτι κανονικά χρειάζεται μεγαλύτερη μιας και είναι αποσταση 3.5+ μετρα. Εχθρός του καλου είναι το καλύτερο.Κάποιοι λέτε ασυναρτησίες..... Άκου εκεί δεν κάνει 55άρα στο υπνοδωμάτιο..... Που έχω στραβωθεί...... Μια χαρά κάνει..... Και για σαλόνι μια χαρά είναι για κάποιον που δεν θέλει να πιάνει όλο τον τοίχο η τηλεόραση με 65άρα, 75άρα κλπ....εκτός και το σαλόνι σας είναι το Μπερναμπέου.......
Όπως κάθεσαι για να βλέπεις, θα πρέπει στην ευθεία των ματιών σου να είναι το 1/3 του ύψους της εικόνας (από κάτω προς τα πάνω).@billpeppas
Όλα καλά με την απόσταση το θέμα είναι τώρα το ύψος , σε τι ύψος να μπει από τον τοίχο κάτω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.