55 oled ή 65 Qled;

djjojo

New member
15 December 2007
51
θελω την βοηθεια σας για την επιλογη τηλεορασης αναμεσα στην oled 55c7v ή στην 65αρα Qled QE65Q7FΝ.Η πρωτη εχει 1400 και την δευτερη την εχω ριξει 1800.Τι θα διαλεγατε αναμεσα στις 2?Αποσταση θεασης 2-3 μετρα

Καλές οι ίντσες αλλά οι OLED έχουν σοβαρή διαφορά. Δες και τις 2 από κοντά και κρίνε

Sent from my iPad using Tapatalk

τις ειδα,ειχα και πριν oled.Το θεμα ειναι ποιοτητα ή μεγεθος με καλη ποιοτητα αλλα οχι oled;Χρηση κυριως ελληνικη tv και ταινιες απο android box,οχι κατι φοβερο και ψαγμενο δηλ

Αν σε καλύπτει η QLED προχωρά. Οι ίντσες είναι πάντα σοβαρή διαφορά. Προσωπικά θα προτιμούσα ποιότητα

Sent from my iPad using Tapatalk

τις ειδα,ειχα και πριν oled.Το θεμα ειναι ποιοτητα ή μεγεθος με καλη ποιοτητα αλλα οχι oled;Χρηση κυριως ελληνικη tv και ταινιες απο android box,οχι κατι φοβερο και ψαγμενο δηλ

Αφού όπως γράφεις είχες και πριν oled, πιστεύω ότι θα σου κακοφανεί να γυρίσεις πίσω σε lcd [όσο καλή και αν είναι αυτή - καθώς οι διαφορές, ιδιαίτερα σε εκπαιδευμένα μάτια (πρώην κατόχων oled ή/και plasma), είναι εμφανέστατες].
Συνεπώς και εγώ ψηφίζω oled. :a0210:

Οι δεκα ίντσες πανω ειναι σοβαρή διαφορα σε σχεση με την μεταξύ τους ποιότητα η οποία είναι υπαρκτή μεν σχετικα μικρη δε.πήγαινε να δεις την 65 απο κοντα κσι αν σε ικανοποιεί η ποιότητα προχώρα .Εμενα προσωπικά μου φαινονται λιγες οι 55 πια σε σχέση με τις χορταστικές 65.
Υπόψιν ομως οτι η oled 65 b7 έχει πεσει στο πρόσφατο παρελθόν στα 1950 .

στοχος μου ηταν η 65αρα oked που ειπες αλλα δεν πηρα χαμπαρι την προσφορα και τωρα οσο και να παζαρεψα μεχρι 2200 μου την αφηναν.Αν μου την αφηναν 1950 αν και ξεπερνουσε το μπατζετ μου θα εκανα την υπερβαση με κλειστα ματια

Oled και από εμένα!Εννοείται η διαφορά είναι μεγάλη όσο και εάν θέλει η samsung να μας πείσει ότι οι Qled είναι καλύτερες!

Κάτοχος 65B7 και αν είχα σήμερα να επιλέξω θα έπαιρνα την 65άρα χωρίς σκέψη. Καλύτερη η OLED αλλα οι 55 ιντζές είναι πολύ πολύ λίγες....

Και εγω προς τις 65 πηγαινω,αγαπω oled αλλα καποια αλλη φορα παλι

θελω την βοηθεια σας για την επιλογη τηλεορασης αναμεσα στην oled 55c7v ή στην 65αρα Qled QE65Q7FΝ.Η πρωτη εχει 1400 και την δευτερη την εχω ριξει 1800.Τι θα διαλεγατε αναμεσα στις 2?Αποσταση θεασης 2-3 μετρα

πάντως άλλο να βλέπεις από τα 2 μέτρα (που μπορώ να πω ότι είναι οκ οι 55 αν δεν έχουν μαύρες μπάρες οι ταινίες πάνω κάτω που γίνεται η οθόνη 50ρα τελικά...)
και άλλο από τα 3 μέτρα που εκεί οι 55 είναι καλές μόνο αν δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω για 65ρα.

Ρίξε μια ματιά και στην Sony 65XF900. Πιστεύω με λίγο παζάρι μπορείς να την πάρεις ακόμα και κάτω από 1900

+1 και από εμένα πάντως για την 65άρα LED

Μου εκαναν προταση και για την Samsung QLED TV QE65Q7C,εκτος του οτι ειναι κυρτη εχει αλλη διαφορα?

Λίγο γρήγορα που μέτρησα πριν μια 55ρα είναι
68 επι 121 =8228 ( τετρ. Εκατοστά)
Ενώ αν παίζει με μαύρες μπάρες 52 επι 121 = 6292
Μια 49 ρα ολόκληρη είναι 61 επι 108= 6588.
Προτιμάω να μετράω εμβαδόν στην σύγκριση παρά μήκος .