55es70000 or 55f6500

εχεις δικιο φιλε μου αλλα σε προλαβα παλι !!!τωρα εχω την panasonic tx-p50gt30. ειναι η πρωτη μου πλασμα και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη τηλεοραση που επεσε στα χερια μου και πιστεψε με ειναι αρκετες!! ομως χρησιμοποιειται για αρκετο τηλεοπτικο και βαρεθηκα τις αλλαγες καναλιων και τις μεγενθυσεις.ασε που δεν καθομαι ησυχος και θελω να δοκιμαζω.....αυτη ειναι η τρελα μου!!!

Κατανοητο αλλα κρατα και την πλασμα για ταινιες και αθλητικα γιατι σε βλεπω να το μετανιωνεις

φιλε αν μιλας για τοσο καλη τιμη τι ρωτας τοτε;Για μενα καλυτερο οπισθιο d μετα es μετα f .Εκθεσιακη;Πηγαινε παρε μια να χεις.

Λεει η 55αρα χωρις πλαισιο και αν την παιρνεις οπως φανταζομαι κοντα στα 1200 φυσαει

Last edited by a moderator:
φιλε αν μιλας για τοσο καλη τιμη τι ρωτας τοτε;Για μενα καλυτερο οπισθιο d μετα es μετα f .Εκθεσιακη;Πηγαινε παρε μια να χεις.

Tι να λεμε ρε παιδια καθε χρονο και χειροτερα! εμενα παντως η β750 ειναι καλυτερη σε eiκονα απο την d6100.....

οχι εκθεσιακη....αλλα οχι μεγαλη διαφορα απο mm.ελπιζω μονο να κατσει καλο κομματι..

Κατανοητο αλλα κρατα και την πλασμα για ταινιες και αθλητικα γιατι σε βλεπω να το μετανιωνεις

δυστυχως λογου χωρου μια 55 και μια 50 δεν χωρουν στο ιδιο σπιτι...παντως στην πλασμα με ενοχλησαν τα εξης 1.diftering 2.ir που δεν ηταν επιμονο αλλα ευκολα γινοταν 3.περιμενα καλυτερη κινηση. 4.καταναλωση αλλα η εικονα σε αποζημιωνε...

Last edited by a moderator: