55f6500 h 50f6800

Et3rn1ty

New member
15 May 2013
20
εχονντας αλλαξει την ps60f5500 λογω προβληματος λεω να κατευθυνθω προς τισ led μερια και το ερωτημα μου ειναι τι να προτιμησω απο τισ δυο.υπαρχει διαφορα μεταξυ τους ειναι μονο το design?αποσταση θεασης 3-3.5 μετρα
επισης η f6800 δεν βγαινει στην ελληνικη αγορα στισ 55 ιντσες?απο input lag κανεις εχει αποψη γιατι με νδιαφερει για pc kai next gen gaming?

Ακόμη και στην f8000 (σύμφωνα με πληροφορίες fullhd.gr) φτάνει στα [μέγιστο] 30ms.
Οπότε προφανώς η Sony, σε αυτό το κομμάτι, υπερυσχύει.
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο 14ms...άκια κάνουν μεγάλη διαφορά; :)

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55f8000-201303212755.htm

44 ms το ίδιο περίπου και εδώ...

We measured the input lag at 77ms in Game mode but found that renaming the input to PC reduced the lag to 41ms. Whilst we would prefer to see the lag lower, this is about average these days and certainly low enough for the casual gamers amongst us.

http://www.avforums.com/reviews/Sam...ch-3D-LED-LCD-Smart-TV-Review_491/Review.html

Γενικά το FullHD δεν είναι και το πιο αξιόπιστο site που υπάρχει για δοκιμές.

Δυστυχώς δεν έχω και την ορθότερη άποψη επ' αυτού... απλά το αναφέρω ως το πιο κοντινό για εμένα (ελληνικό site)
Απλά ως πληροφορία το αναφέρω... ευχαριστώ!

Η 55F6740 είχε 1599 πριν μια εβδομάδα στον Κωτσόβολο (την είδα στο φυλλάδιο προσφορών) αλλά δυστυχώς ανέβασαν πάλι την τιμή στα 1899.

Η 55F6740 1417 εχει στον Κωτσοβολο απο σημερα με το παζαρεψε το

φιλοι μου με συγχωρειτε αλλα δεν μοθ απαντησατε στο πιο βασικο υπαρχει διαφορα εκτος της βασης στα δυο μοντελα για να επιλεξω h h f6800 ειναι καλυτερη?yperion μπορεις να μας δωσεις φως στην υποθεση αυτη.ευχαριστω εκ των προτερων

μια αλλη διευκρινηση φιλοι μου αν θελω να αγορασω την 6740 που ειναι μονο απο κοτσοβολο και επειδη εγω εχω αγορασει απο αλλο μαγαζι και τωρα εχω πιστωτικο λογω αλλαγης απο την samsung μπορω μεσω της ιδιας να απαιτησω αυτο το μοντελο γιατι ο καταστηματαρχης μου λεει οτι ειναι promo το συγκεκριμενο μοντελο και δεν μπρει νατο φερει.βλεπω οτι η φ6740 εχει καλθτερα χαρακτηριστικα παιζουν ρολο με αντιπαλο την φ6800?

Η 6740 πρέπει να είναι αποκλειστικό μοντέλο για Κωτσόβολο/Electroworld. Αυτά καθορίζονται από συμφωνίες που υπογράφει η Samsung οπότε δεν μπορεί άλλο κατάστημα να την φέρει.

οποτε με την επιλογη τησ φ6500 και φ6800 ποια απο τις δυο να κινηθω?η φ6800 δεν υπαρχει στισ 55 ιντσες?

Είπαμε ότι αγοράζεις όποια έχει το καλύτερο για εσένα design. Εγώ κατά σειρά προτιμώ την 6740 , μετά την 6500 και μετά την 6400. Η 6800 έχει πλεξιγκλάς στο πλαίσιο και δεν μου αρέσει.

Η 6740 υπαρχει σε 2 σταντ σε λειτουργια στον κωτσοβολο βενιζελου να τα δεις απο κοντα
πολυ ομορφη!