55NU7022 vs 55NU7172

the_winner

Established Member
19 November 2018
148
Αθήνα
Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστ

Παράγγειλα για μια φίλη απο e-shop την UE55NU7172 στα 450. Να την ακυρώσω να της πω για το mediamarkt? Ποια είναι καλύτερη?

Δεν αλλαζουν και πολλα αλλα προτιμησε media markt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για να μην σπαμάρω το θέμα των προσφορών , ανοίγω νεο θέμα .
Η αδερφή της κοπέλας μου θέλει 55άρα τηλεόραση για το νέο της σπίτι και σαν πιο ''γκατζετάκιας'' μου είπε αν βρείς κατι που να αξίζει πες μου να την πάρω .

Έβγαλε πρόσφατα το e-shop προσφορά την Samsung UE55NU7172 στα 450 την παραγγείλαμε χωρις να έχουμε πληρώσει . Και είδα στο θέμα των προσφορών από τον papasouzakia προσφορά στο mediamarkt/kotsovolo την UE55NU7022 στα 419

Απόσταση δεν ξέρω αλλά το budget της είναι για 55αρα και με ρωτάει τωρα ποια από τις δυο είναι καλύτερη, με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα οτι τα πάνελ είναι ίδια. Η Χρήση της θα είναι digea, netflix,ταινίες από υπολογιστή και PS4 το αγόρι της ...
Δεν έχει τρελές απαιτήσεις

Oι διαφορές είναι στις θύρες. Η 7172 προσφέρει μια παραπάνω ΗDMI (σύνολο 3) και μια επιπλέον USB (σύνολο 2), κατά τ'αλλα ολόιδιες.

Απάντηση: Re: 55NU7022 vs 55NU7172

Oι διαφορές είναι στις θύρες. Η 7172 προσφέρει μια παραπάνω ΗDMI (σύνολο 3) και μια επιπλέον USB (σύνολο 2), κατά τ'αλλα ολόιδιες.

και εγώ αυτό κατάλαβα και μάλλον η 7022 είναι ίδια και με την 7093....

NU70xx

HDMI input x2 (η μια έχει ARC)
USB x1
Ethernet x1,
Analog Audio Out 3.5mm : -
Digital Optical Audio Out x1
Bluetooth : -
not support DTS passthrough
DivX codecs are not supported on Samsung 2018 TVs
Προηγμένη λειτουργία εγγραφής βίντεο PVR : όχι
Composite input (AV) / Component input (Y / Pb / Pr) : no / no
απλό τηλεχειριστήριο χωρίς συντόμευση για Netflix ή youtube
DVB-S2 (UE NU7092)
Η UE NU7022 είναι ίδια με UE NU7023 ,αλλάζει μόνο η διάταξη των θυρών και της τροφοδοσίας.

NU71xx

HDMI in x 3 (one Audio Return Channel),
USB x2,
Ethernet x1,
Digital Optical Audio Out x1
Composite input (AV) / Component input (Y / Pb / Pr) : Yes / Yes(common use for Y component)
DVB-S2 x1 (NU7172/NU7192)
Analog Audio Out 3.5mm : no
Bluetooth : no
not support DTS passthrough
DivX codecs are not supported on Samsung 2018 TVs
Προηγμένη λειτουργία εγγραφής βίντεο PVR : no
Small remote 1240A,no shortcut apps