5άρια αυστηρά !

Απάντηση: thanks

Ευχαριστούμε παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες. Θα ήθελα κι εγώ να δημοσιεύσω τα αγαπημένα μου αλλά φοβάμαι ότι τουλάχιστον ένας, θα μου πετάξει ντομάτες και παντόφλες.:slapface:

Αφού, όπως λέει και ο Γιώργος -χρόνια του πολλά- έγραψες το πρώτο σου post στην μουσική κατηγορία, έχεις την τιμητική σου. Περιμένουμε..

Και όποιος σου πετάξει σάπια λαχανικά και φρούτα, θα τον αναλάβω εγώ :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

:flipout:

Καταρχήν ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λοιπόν, μιλώντας πάντα υποκειμενικά και έχοντας λάβει υπ' όψη μου ότι η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι πολύ ψηλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη μουσικής, τα albums που θα έβαζα από psychedelic/goa trance θα ήταν τα εξής:
Astral Projection - Trust In Trance 3
Infected Mushroom - Classical Mushroom
Absolum - Inside the Sphere
MFG - Project Genesis

Επίσης
Oystein Sevag & Lakki Patey - Visual
Oliver Shanti & Friends - Buddha and Bonsai vol. 4
Foo Fighters - There Is Nothing Left To Loose
:music-smiley-004:

Καταρχήν ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λοιπόν, μιλώντας πάντα υποκειμενικά και έχοντας λάβει υπ' όψη μου ότι η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι πολύ ψηλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη μουσικής, τα albums που θα έβαζα από psychedelic/goa trance θα ήταν τα εξής:
Astral Projection - Trust In Trance 3
Infected Mushroom - Classical Mushroom
Absolum - Inside the Sphere
MFG - Project Genesis

Επίσης
Oystein Sevag & Lakki Patey - Visual
Oliver Shanti & Friends - Buddha and Bonsai vol. 4
Foo Fighters - There Is Nothing Left To Loose
:music-smiley-004:

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !!!
Επιτέλους και η εναλλακτική πρόταση..:firstprize:
Και εγώ παιδί της Trance είμαι αλλά όχι τόσο goa/psychedelic.

Anyway..μπράβο !:grinning-smiley-043

Υ.Γ. Ούτε εγώ έχω βάλει τα πεντάρια μου ακόμη,πρώτον γιατί αλλάζουν συχνά και δεύτερον ..τα ίδια και τα ίδια !:flipout: