5ετη εγγύηση σε άλλα μαγαζιά

Stiffler

New member
6 October 2018
11
Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άλλα μαγαζιά πέραν των μεγάλων (κοτσοβολος, media κλπ)
Που να κάνουν επέκταση εγγύησης
Ρωτάω γιατί βρίσκω στο σκρουτζ εννοείται καλύτερες τιμές για τηλεοράσεις αλλά δεν θα θελα να χασω και την 5ετη επέκταση γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα ηλεκτρονικά
Ευχαριστώ

Και τι θα κερδίσεις στα 3 χρόνια!
Πάρε ενα ups και καθάρισες..
Το να πάρεις 3 χρόνια είναι παπατζες εκτός και αν θες να πάρεις tv των 2000 οπότε
αναλογικά κάντο. Για ποσά μικρά δεν αξίζει..

απλά μίλα με το εκάστοτε κατάστημα και ρώτησε τους, άλλα κάνουν άλλα δεν κάνουν..

Τι να μιλήσει ρε παλικάρι

Αύριο θα εναι κλειστό.. Δεν βλέπεις πόσα μαγαζάκια ξεφυτρώνουν κάθε μήνα;

Απάντηση: Re: 5ετη εγγύηση σε άλλα μαγαζιά

Και τι θα κερδίσεις στα 3 χρόνια!
Πάρε ενα ups και καθάρισες..
Το να πάρεις 3 χρόνια είναι παπατζες εκτός και αν θες να πάρεις tv των 2000 οπότε
αναλογικά κάντο. Για ποσά μικρά δεν αξίζει..

Το UPS ειναι για να σου σωσει την τροφοδοσια της τηλεορασης και αυτο σε προβλημα τασης, υπαρχουν και αλλοι λογοι που μπορει να βγει off ενα τροφοδοτικο.
Σε περιπτωσης DSE Banding η αλλο προβλημα οθονης τι κανεις θα σε σωσει το UPS ???

Η 5ης εγγύηση είναι πάρα πολύ σημαντική, όλες οι σημερινές συσκευές φτιάχνονται με μικρή ημερομηνία λήξης, κάθε τηλεόραση σήμερα έχει 50- 80 λεντάκια μέσα, ένα να καεί ή σταματά να λειτουργεί όλο το panel τελείως ή έχουμε όλα αυτά τα χαζά στις οθόνες αλλού φωτεινά σημεία αλλού σκοτεινά, επειδή έχω πρόσβαση σε εργαστήριο ηλεκτρονικών επισκευών, οι νέες τηλεοράσεις έρχονται ασταμάτητα με καμένα led ή προβληματικά led άλλο φωτίζει πιο πολύ άλλο πιο λίγο, και ληγμένες εγγυήσεις των 2 ετών. Εντάξει έχουν φθηνίνει πολύ οι τηλεοράσεις αλλά πλέον χρειάζεσαι μπόλικη τύχη να μην τύχεις σε προβληματικό πανελ ή να μη σου βγάλει πρόβλημα στην πορεία..... Προσέξτε ελέγξτε ψάξτε.

Eν τω μεταξύ είναι μεγάλο μανίκι να ανοίξεις panel να αλλάξεις τα προβληματικά led, έχουν κάνει τα panel τελείως ψεύτικα με ψευτοπλαστικά, ανακλαστήρες του ελέους, οι πιθανότητες να γίνει ζημιά στο άνοιγμα είναι μεγάλες, δεν ξέρω οι επίσημες αντιπροσωπείες αν ασχολούνται να αλλάζουν λεντάκια ή λεντοταινίες, ή αν τα πετάνε όπως είναι και βάζουν έτοιμο νέο.
Πάντως η κατάσταση είναι χειρότερη από τότε που είχαν λυχνίες για την παραγωγή του φωτός τότε το 2002 ως 2012-13 οι λυχνίες είχαν τουλάχιστον ζωή 5-6 ετών. Τώρα στα 80 λέντ όλο και κάποιο καίγεται ή χάνει σε απόδοση

Οι 5ης εγγυήσεις του Κοτσοβολου σου παρέχουν ότι και οι 2ετης από την αντιπροσωπεία? Θέλω να πω εγώ που θέλω να πάρω μια samsung 55αρα με 450-500 περίπου (ίσως και παραπάνω) αξίζει να δώσω αλλά 80-100 για 5ετη εγγύηση από κοτσοβολο + κάτι αλλά extra που μου έλεγε για το ρεύμα κτλ πάει κάνα 160-200 όλα μαζί ανεβαίνει πολύ μετά. Πιθανότατα σε 2-3-4 χρόνια θα πάρω Oled. Επίσης στα λεφτά που παίρνω tv από κοτσοβολο παίρνω στα ίδια λεφτά κάτι καλύτερο από skroutz.