60" Made in Japan

svellinis

AVClub Addicted Member
1 January 2008
1,850
Νομος Αττικης
img-C-55v60-60LE83XU-446-en.jpg

Sharp lc60le652e αγορασμενη τον Ιουνιο σε υπεραριστη κατασταση σαν καινουργια χωρις κανενα καμμενο pixel . Υπαρχει η αρχικη συσκευασια και η αποδειξη αγορας .Δινεται με extra 6 ζευγαρια 3D γυαλια και wi-fi usb stick .
http://www.sharp-cee...duct=LC60LE652E
Backlight type edge Led
Panel technology 3D / UV²A
Native Panel 100Hz
Active Motion 500
Κατασκευασμενη στην Ιαπωνια

Δεκτη και ανταλλαγη με 55 αρα και οικονομικη διαφορα αναλογως του μοντελου και του υπολοιπου της εγγυησης .
Τιμη 950 Τηλεφωνο 6937306752

Re: Απάντηση: 60" Made in Japan

Αυτη ειναι χθες υπαρχαν μονο 4 κομματια απο επιστροφες το ενα το ειχα επιστρεψει εγω μεσα στο δεκαπενθημερο που δινει σαν περιθωριο επιστροφης γιατι ειχε 2 καμμενα Pixel .
ακομα εχω τα παραστατικα απο την επιστροφη . Εαν ανοιξεις την καταχωρηση και ψαξεις θα δεις οτι δεν ειναι διαθεσιμη στα καταστηματα
Ναι με ενδιαφερει εαν δεν εχει καμμενα πιξελς. Στειλε μου ενα πμ με το τηλεφωνο σου η καλεσε με στο τηλεφωνο για να το συζητησουμε .
Τι διαφορα σκεπτεσαι ?

ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg

Last edited:
Δεν εχει κανενα καμένο πιξελ. Τουλάχιστον απο οτι εχω δει γιατι 55" ειναι πολλές για να ψάχνεις. Εχω και 5 ζευγάρια γυαλιά ( αν θυμάμαι καλά)
Αν δωσεις +200 ευρω νομίζω οτι ειναι καλα.

Δεν εχει κανενα καμένο πιξελ. Τουλάχιστον απο οτι εχω δει γιατι 55" ειναι πολλές για να ψάχνεις. Εχω και 5 ζευγάρια γυαλιά ( αν θυμάμαι καλά)
Αν δωσεις +200 ευρω νομίζω οτι ειναι καλα.

Δεν καταλαβες για να κατεβω 5 ιντσες ζηταω διαφορα δεν δινω .
Παρακαλω για να μην γινεται update στην αγγελια ερωτησεις προτασεις κλπ με πμ

@ Λευτερη ξερω οτι η 752 με την 652 διαφερουν μονο στο χρωμα για διαφορα αναμεσα σε e και v δεν ξερω η δικια μου ειναι η 652e

Για του λογου το αληθες στο media market ειναι ξανα διαθεσιμη στα 1200 χωρις τα 6 ζευγαρια γυαλια και το wi-fi stick .
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SHARP-LC60LE652V,99452,498530,872301.html?langId=-18

Εχει καποια διαφορα η e απο την v

Εχω κανει ενα λαθος και σας μπερδεψα η τηλεοραση ειναι η Sharp LC 60LE652v και οχι η e

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    107.4 KB · Views: 439
Last edited by a moderator:
οποιος προλαβει προσφορα για το ματσακι που ερχεται 20 % μεγαλυτερη απο την 55 αρα νεα τιμη 700 χωρις τα εξτρα και 800 με εξτρα 6 ζευγαρια 3d γυαλια και wi-fi usb stick υπαρχει κουτα και ολα τα παρελκομενα
:drummer:

Last edited: