Φίλε μου θα στo ξανάπω γιατί βλέπω όλοι το προσπερνανε..Ασχολείσαι με gaming?ειδικά πρώτου προσωπου(call of duty, battelfield ) κτλ? Οι oled δυστυχώς δεν κάνουν!έχουν input-lag κοντά στα 50ms!Μην θεωρηθεί ότι είμαι εναντίον των oled έχω εδώ και 2 χρόνια την LG 930v εκπληκτική τηλεόραση αλλά έχει 39ms lag,πριν μια βδομάδα πήρα gaming Monitor αποκλειστικά για gaming με 9.6ms input-lag το πως "θερίζω" σε σύγκριση με την oled δεν λεγεται..
Από την στιγμή που ασχολείσαι με gaming θα πρέπει να σε απασχολήσει το input-lag εκτός αν παίζεις παιχνίδια που δεν παίζει μεγάλο ρόλο το lag όπως football games..
Σ ευχαριστώ spyros1980 για τις πληροφοριες.Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολη η επιλογή γιατι τεσταρα σε καταστημα με ηλεκτρικα σε το battelfield στην B6 και υπηρχε θέμα.
Βεβαια η εικόνα της είναι απίστευτη οπως προειπαν τα υπολοιπα παιδιά.Απ οτι φαινεται δε μπορω να τα συνδυασω ολα τουλαχιστον σ αυτα τα λεφτα.Μ αρεσε η LG 65UH850V.Εχει κανεις αποψη για την εν λογο?
Δεν ενδείκνυνται για gaming οι oled λόγω υψηλου input lag και φαινομενου burn in.
Petros80x έχει αρκετό clouding από ότι είδα και input-lag στα 34ms δεν είναι και η πιο γρήγορη με λίγα λογια!πάντως σε κίνηση,3D,είναι καλή,στην θέση σου για αυτά που θες δεν θα την έπαιρνα!Τώρα η επιλογή είναι δίκη σου βέβαια. .
Μου έγινε από κατάστημα ηλεκτρικών μια προσφορά για την LG 65UH850V στα 1800e με δώρο μια 32´.
Εχει κάποιος άποψη γι αυτήν?
65 ιντσες γιατι η κινηματογραφικη αισθηση που θα παρεις απο τις πολλες ιντσες δεν συγκρίνεται (κατα τη γνωμη μου παντα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.