6c19p ως driver της 845

Πρώτ απ όλα μιλάμε για την 6C19P μονοτρίοδο και την 6N8P διπλοτρίοδο;

Να οδηγήσει την 845 Α1 ή Α2;
Εχεις κάτι δεδομένο πχ τάση, ρεύμα, τοπολογία του driver ή είναι νέο project;

Αν είναι νέο project και όλα παίζουν υπάρχει μια super tube τελευταία στην πιάτσα.

ευχαριστω κατ'αρχην..

η 6n8p δουλευει με τις δυο τριοδους παραλληλα δηλ 2 ανοδοι μαζι 2 grid μαζι και τα λοιπα....
ειναι 8 Pin ενω η πρωτη ειναι 9 pin οποταν παμε για αλλαγη βασης.
Ειναι ενα upgrade για το music Angel 845.

music%20angel.jpg
το κυκλωμα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες αλλα η βασικη τοπολογια ειναι αυτη.Το κυκλωμα ισχυος ειναι απειραχτο με το B1 να ειναι νομιζω 420v
και ακριβως στην ανοδο της οδηγου 230v

Δεν σε φτάνει το κέρδος, ή σε φτάνει εντελώς οριακά, αν πρόκειται γι αυτή την 6Ν8:
http://www.shinjo.info/frank/sheets/095/6/6N8P.pdf
Αν ο προ σου δίνει μέχρι 3 βολτ έξοδο, εντάξει είσαι.

Οι τιμές των αντιστάσεων πρέπει να υπολογιστούν εκ νέου, π.χ η αντίσταση στην άνοδο να γίνει 2-2,5 κΩ, της καθόδου τέτοια ώστε σε συνδυασμό με το direct coupled G1 να δώσει ρεύμα καμμιά 40-50mA. Πρέπει να γίνει λεπτομερής υπολογισμός, έτσι πρόχειρα δεν μπορώ να πω αν γίνεται, φοβάμαι όμως ότι πρέπει να απομονωθεί το 1ο στάδιο με πυκνωτή. Τότε θα βρείς σίγουρα σημείο λειτουργίας.

to kukloma tis driver tha einai 680ohm cathode xoris ton capacitor kai 15k anode resistor kai me 300k grounded grid kai me teflon 0.22μf dc coupled me to input stage.

nomizeis oti ena driver stage me tin 6c19p tha einai kaluteri lusi?
den exo kai polli empeiria me tubes.

xmm.μαλλον δυσκολο το δευτερο.Πως να τον ταισω 3v??
δεν με φτανει το κερδος της 6c19p δηλαδη????
εχω παραγγειλει 2 6h8c
4757_3.jpg

48b2_3.jpg

τι λετε?να μεινω σε αυτες?
τις εχετε ξαναδει τις συγκεκριμενες?

Αν ο προενισχυτής σου μπορεί να δώσει 3Vrms μπορείς να καταργήσεις το πρώτο στάδιο και να παίξεις μ ένα στάδιο κέρδους. Οριακά μεν πιο απλά δε.

Η 6C19 δεν σου κάνει οπως είναι το σχέδιο. Και γενικότερα είναι μια λυχνία με ελάχιστο κέρδος.

Προκαταβολικά συγνώμη για την συνέχεια του κειμένου.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που γράφει παραπάνω ο Κώστας μην ασχοληθείς με αλλαγές στο μηχάνημα. Εκτός απο ζημιά υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια σου. Η τάσεις της 845 δεν συγχωρούν ούτε μια φορά.

οποταν την 6c19p την ξεχναμε.βασικα βρηκα βελτιωμενο κυκλωμα απο ενα τυπο που κανει upgrade τον συγκεκριμενο ενισχυτη στο intenet.Χρησημοποια 15κ στην ανοδο και 1,2κ την καθοδο.με τις δυο τριοδους παραλληλα.
απο ηλεκτρονικα εχω αρκετες γνωσεις και εχω κανει απειρες κατασκευες.αλλα ψηφιακα συστηματα και χαμηλες τασεις.δεν εχω προβλημα με τις τασεις απλα δεν ξερω αν οι ρωσσικες θα δουλεψουν

οσο για το πρωτο ο προενισχυτης δινει το πολυ 1v και η καρτα ηχου 2V το πολυ

μετα απο ψαξιμο διαπιστωσα και εγω οτι η 6c19p με κερδος ενα με δυο,δεν μας κανει με τπτ...
μην γελασετε απλα ηθελα να ψαξω μπας και μαθω και τπτ παραπανω:smash::smash::)))

Τι προτεινετε ως καλυτερη driver απο την 6h8c?Πραγματι δουλευει οριακα η συγκεκριμενη.
οσο για την 6h13s?πως ακουγετε?
Υπαρχει καμια αλλη στο μυαλο κανενος?