7" LCD TV ως μόνιτορ?

fonzi

Senior Member
29 June 2006
370
Σκέφτομαι αν γίνεται να χρησιμοποιηθεί μιά lcd tv 7" (1440 Χ 234 ανάλυση) σαν οθονίτσα σε HTPC με mce2005 (να κάνει δηλαδή τη χρήση που κάνουν κάποιες ενσωματωμένες σε cases οθόνες).

Αλλά αυτή η ανάλυση που έχουν (1440 χ 234) θα κάνει δουλειά;

Αν έχει είσοδο VGA ή DVI μια χαρά την κάνει την δουλειά της.
Πάντως είσαι σίγουρος για την ανάλυση? Δεν μου φαίνεται σωστή, δίνει λόγο πλευρών 6:1!!! Το 1440 μου φαίνεται λάθος, είναι υπερβολικά υψηλό.

και εμένα περίεργο μου φαίνεται αλλά τσεκάρισα σε 3-4 διαφορετικά sites και βρίσκω διαφορετικές tv 7" να έχουν όλες αυτή την ανάλυση.

αυτές ειναι οι οθόνες για αυτοκίνητα ...

Εγώ θα σε προέτρεπα εαν δεν έχεις πάρει ήδη μία τέτοια , να βρεις κάτι σε καλύτερη αναλογία όπως 16:9 απο το ebay.

για παράδειγμα εδώ, αλλά στην ουσία είναι μία μίνι lcd-tv 9,2'' με είσοδο VGA αντί 189 . Τώρα πώς θα μπορούσε να χρησιμεύσει σε ένα HTPC...
Σε μητρικές και κάρτες με δύο εξόδους μόνιτορ, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δείχνει διαφορετικό κάθε οθόνη ή όχι?

Εγώ πάντως, όπως έχω ξαναπεί και σε άλλο topic, χρησιμοποιώ αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αν μάλιστα την έβρισκα και σε 7'' αντ'ι 10'' θα ήταν σούπερ. Αλλά με τέτοια τιμή, ποιός το ψάχνει παραπάνω?