Λόγω αναβάθμισης από την υπό πώληση 46W4000 από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος τα τελευταία 6 έτη, λέω πάω σε 50''
(σαλόνι 5 επί 5 με απόσταση καναπέ από TV περίπου 3.5 μ.)
Μιλάμε λοιπόν για θέαση κανονικού ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος digea και παίξιμο ταινιών σε FULL HD από Η/Υ ή ίσως και με τον ενσωματωμένο player. Βλέπω ότι πια έχουν και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, οπότε ίσως βάλω κι ένα πιάτο να πιάνει και HD ελεύθερα κανάλια.
Από αθλητικά μας ενδιαφέρει η απόδοση κίνησης γιατί βλέπω μπάσκετ.
Για 3D δεν έχω άποψη αν χρειάζεται καν, ε τέλος πάντων ας έχει όσο καλύτερο γίνεται για αυτή την τιμή.
Ψάχνω τον καλύτερο συνδυασμό των παραπάνω στα 700 με προτεραιότητα το τηλεοπτικό σήμα και το 1080p 24p.
Δεν τρελαίνομαι με πράγματα που γίνονται και με το λαπτοπ όπως widi, wifi browsing , εσωτερικό player,
όπως επίσης αδιάφορο το design, και η μάρκα (αν και συμπαθώ sony).
Tέλος τα καλά ηχεία/ποιοτικός δυνατός ήχος είναι σημαντικό προτέρημα.
Μιλάμε ΜΟΝΟ για 50 ίντσες εδώ, δεν κοιτάω παραπάνω λόγω WAF.
Eυχαριστώ για κάθε πρόταση.
Ίσως χρειαστεί η αγορά εντός Μάρτη.
ΥΓ επειδή το μπάτζετ είναι σχετικά αυστηρό, θέλω και την εξής παράμετρο: μεταξύ μοντέλων των 7 και των 10 κατοστάρικων, υπάρχει σημαντική-αντιληπτή διαφορά εικόνας/απόδοσης στα παραπάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν;
και πάντα σε σχέση με την W4000 που αντικαθίσταται, θα βρω ορατή βελτίωση; αξίζει τα 300 παραπάνω για τα έξτρα καλούδια;
(σαλόνι 5 επί 5 με απόσταση καναπέ από TV περίπου 3.5 μ.)
Μιλάμε λοιπόν για θέαση κανονικού ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος digea και παίξιμο ταινιών σε FULL HD από Η/Υ ή ίσως και με τον ενσωματωμένο player. Βλέπω ότι πια έχουν και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, οπότε ίσως βάλω κι ένα πιάτο να πιάνει και HD ελεύθερα κανάλια.
Από αθλητικά μας ενδιαφέρει η απόδοση κίνησης γιατί βλέπω μπάσκετ.
Για 3D δεν έχω άποψη αν χρειάζεται καν, ε τέλος πάντων ας έχει όσο καλύτερο γίνεται για αυτή την τιμή.
Ψάχνω τον καλύτερο συνδυασμό των παραπάνω στα 700 με προτεραιότητα το τηλεοπτικό σήμα και το 1080p 24p.
Δεν τρελαίνομαι με πράγματα που γίνονται και με το λαπτοπ όπως widi, wifi browsing , εσωτερικό player,
όπως επίσης αδιάφορο το design, και η μάρκα (αν και συμπαθώ sony).
Tέλος τα καλά ηχεία/ποιοτικός δυνατός ήχος είναι σημαντικό προτέρημα.
Μιλάμε ΜΟΝΟ για 50 ίντσες εδώ, δεν κοιτάω παραπάνω λόγω WAF.
Eυχαριστώ για κάθε πρόταση.
Ίσως χρειαστεί η αγορά εντός Μάρτη.
ΥΓ επειδή το μπάτζετ είναι σχετικά αυστηρό, θέλω και την εξής παράμετρο: μεταξύ μοντέλων των 7 και των 10 κατοστάρικων, υπάρχει σημαντική-αντιληπτή διαφορά εικόνας/απόδοσης στα παραπάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν;
και πάντα σε σχέση με την W4000 που αντικαθίσταται, θα βρω ορατή βελτίωση; αξίζει τα 300 παραπάνω για τα έξτρα καλούδια;
Last edited: