7970hd,7770hd αδυναμία υποστήριξης ήχου από το dvi

VASI

New member
22 March 2008
87
Όπως λέει και ο τίτλος 7970hd,7770hd αδυναμία υποστήριξης ήχου από το dvi, dvi-hdmi σε hdmi τηλεόρασης δίχως ήχο, καμιά λύση ?
λειτουργικό windows 8 .

διότι θέλω μια έξοδο για το μονιτορ-τηλεωραση, και την δεύτερη στην τηλεόραση, εξάλλου η σειρά 7 υποστηρίζει dual-audio

διότι θέλω μια έξοδο για το μονιτορ-τηλεωραση, και την δεύτερη στην τηλεόραση, εξάλλου η σειρά 7 υποστηρίζει dual-audio

Στις μεγάλες κάρτες η AMD τον "δεύτερο ήχο" (εκτός του hdmi) τον δίνει στα display ports
οπότε πολύ πιθανόν για αυτό να μην βγάζει ήχο το dvi.
Πάντως πρέπει να έχεις ειδικό αντάπτορα dvi-hdmi. Δεν δουλεύει με όλους.
Εχει μέσα αντάπτορα η κάρτα?

ναι είχε μέσα, κατάφερα για λίγο να βγάλω ήχο άπω το dvi, αλλά δεν έβγαζε από το hdmi !!!! ,και μετά άπω την επανεκκίνηση έβγαζε μονάχα από το hdmi
Επειδή θέλω να αγοράσω display-hdmi κοιτάω στο αμαζον και στο ebay και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω ?

Νομίζω οτι ακομα και στις 7αρες
Ο,τι και να πάρεις μονο το ενα θα βγάζει ήχο. Οπότε καθε φορα θα πρεπει να δηλώνεις στο cp των windows σε ποια tv θα δινεις ήχο. Οταν κουμπωνεις την 2η TV , δεν σου βγάζει κάποιο μυνημα το CCC οτι θέλει αλλη συνδεση για τον ήχο;

Με βγάζει μήνυμα ότι συνδέθηκε συσκευή με υποστήριξη ήχου, και μετά λέει hdmi-dvi δεν υποστηρίζεται ο ήχος.
Δηλαδή να ξεχάσω τον δεύτερο ήχο? ακόμα και από display ports σε hdmi ?