^&*(^%&*%*%^&^*^&%&9

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Ο τίτλος λογοκρίθηκε από εμένα.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
1 πάνω η πίτσα ρε σεις :mad::mad::mad:
Ανατιμήσεις Σεπτεμβρίου λένε......
Σχόλια του στυλ, τι την θες την πίτσα κλπ, θα ληφθούν ως εγκάθετα και προβοκατόρικα απ την Κυβέρνηση :D :D :flipout::flipout:

Παρεμπιπτόντως, το μόνο γυράδικο στην Ελάτη Τρικάλων κάνει εξαιρετική πίτσα. Άσχετο.

Χθες που ήθελαν τα σπόρια πίτσα και είχα πετάξει όλα τα διαφημιστικά, βρήκα στο νετ το pizza.gr, που είναι ευρετήριο πιτσαριών, με βαθμολογία από χρήστες. Διάλεξα μία με την ψηλότερη βαθμολογία γεύσης στην περιοχή μου. Δεν έπεσε έξω.

Ευκαιρία να το ρίξουμε στη δίαιτα (και τρίαιτα, έτσι όπως μας πηγαίνουν)...

και τι να χάσεις εσύ με την δίαιτα ρε?
τα κόκαλα ?
:flipout:
αφού να φανταστείτε την τελευταία φορά που πήγε για ακτινογραφία τον έβαλε ο γιατρός να καθίσει στο παράθυρο !

Last edited:
και τι να χάσεις εσύ με την δίαιτα ρε?
τα κόκαλα ?
:flipout:
αφού να φανταστείτε την τελευταία φορά που πήγε για ακτινογραφία τον έβαλε ο γιατρός να καθίσει στο παράθυρο !

Μην το λες, απ' όταν έκοψα το τσιγάρο, έχω αρχίσει να... απλώνομαι!
Σε λίγο καιρό θα έχω πρόβλημα...

Μήτσε ο δικός μου εδώ στη γειτονιά μου δεν θα κάνει αύξηση, απόψε τσίμπησα μία στη παλιά καλή τιμή των 5,5 .....

να τον ρωτήσω αν στη στέλνει με κούριερ ???????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

ο σουβλατζης της γειτονιας περσυ τετοιο καιρο εκανε αυξηση στο σουβλακι 20 λεπτα,φετος παλι τα ιδια,20 λεπτα!
δηλαδη εχει παρει χαμπαρι κανεις ποσο ειναι 20 λεπτα(68 δρχ)?
2Χ68=136!!! μεσα σε 2 χρονια,εχουν βρει ολοι την καραμελα με το πετρελαιο και πανε να γινουν εφοπλιστες μ'ενα σουβλακι(ή οτιδηποτε πουλαει ο καθενας)

Απορώ που υπάρχει ακόμη (τουλαχιστον χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο) ως μονάδα μετρησης οτιδήποτε κατω απο ....1Ε.

Ή εισαι κιμπάρης ως έθνος ή δεν είσαι.... τι αύξηση είναι αυτή? 20 λεπτά, 15 λεπτά, 37 λεπτα και π@π@ριες.... 1Ε, 2Ε, 3Ε.... πως αλλοιώς θα διώξουμε τους φτωχοδιάβολους από εδώ και να μείνουμε λίγοι και καλοί? Γι αυτό γεμισαμε Αλβανούς, Σκοπιανούς, Ρουμάνους, Σομαλούς... αντε... να αρχίσουν να έρχονται Αμερικάνοι, Ελβετοί, Καναδοί, Μονεγασκοι κτλ κτλ.

Απάντηση: Re: ^&*(^%&*%*%^&^*^&%&9

Απορώ που υπάρχει ακόμη (τουλαχιστον χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο) ως μονάδα μετρησης οτιδήποτε κατω απο ....1Ε.

Ή εισαι κιμπάρης ως έθνος ή δεν είσαι.... τι αύξηση είναι αυτή? 20 λεπτά, 15 λεπτά, 37 λεπτα και π@π@ριες.... 1Ε, 2Ε, 3Ε.... πως αλλοιώς θα διώξουμε τους φτωχοδιάβολους από εδώ και να μείνουμε λίγοι και καλοί? Γι αυτό γεμισαμε Αλβανούς, Σκοπιανούς, Ρουμάνους, Σομαλούς... αντε... να αρχίσουν να έρχονται Αμερικάνοι, Ελβετοί, Καναδοί, Μονεγασκοι κτλ κτλ.

Γερμανοι να μην ερθουν ;;;;;;;:flipout::flipout::flipout:

Ε, ειρωνική ήταν η παρατήρηση, ελπίζω να ήταν αντιληπτό! Είμαστε ψηλομύτικη φυλή πάνω από όλα, ίσως ένας από τους λόγους που αδυνατούμε να δούμε το χάλι μας.