98" C6K vs C7k vs C8K vs κατι αλλο?

krunar

Established Member
23 October 2007
225
Καλησπέρα σας

Σκεφτομαι να αναβαθμιστω τοσο σε inches οσο και σε ποιοτητα
Εχω μια samsung QE75Q70BBA. τιμια αλλα βασικο μοντέλο και νομιζω οτι ήρθε η ωρα να παω σε
1. ποιο premium μοντελο
2. μεγαλύτερες ινστεσ

η αναγκη και επιθυμια ειναι με αυτή την σειρα..καλυτερη ποοτητα εικονας και μετα σε ιντσες

Βλέπω μονο HD ταινίες και σειρες σε HD και ulta HD. Κυρίως βράδι
δεν παιζω PS αν και ολα λεω να το δοκιμάσω

Ξεκινωντας απο τις inches οι μονες ρεαλιστικες προτάσεις που βρήκα ειναι της TCL.
H ερωτήσεις που εχω ειναι
1. ποια απο τις τρεις ειναι το sweet spot. Κάνω την δουλεια μου με την C6K η θα χασω πολλά αν δεν πάρω την C8K πχ
2. σε αυτες τις ινστες υπάρχει κάτι αλλο ρεαλιστικο (μεχρι 3Κ)

και bonus ερωτηση
η QE75Q70BBA που εχω λέτε να πουλιεται?
Ευχαριστω σε ολους και καλές black friday αγορες

Καλησπέρα σας

Σκεφτομαι να αναβαθμιστω τοσο σε inches οσο και σε ποιοτητα
Εχω μια samsung QE75Q70BBA. τιμια αλλα βασικο μοντέλο και νομιζω οτι ήρθε η ωρα να παω σε
1. ποιο premium μοντελο
2. μεγαλύτερες ινστεσ

η αναγκη και επιθυμια ειναι με αυτή την σειρα..καλυτερη ποοτητα εικονας και μετα σε ιντσες

Βλέπω μονο HD ταινίες και σειρες σε HD και ulta HD. Κυρίως βράδι
δεν παιζω PS αν και ολα λεω να το δοκιμάσω

Ξεκινωντας απο τις inches οι μονες ρεαλιστικες προτάσεις που βρήκα ειναι της TCL.
H ερωτήσεις που εχω ειναι
1. ποια απο τις τρεις ειναι το sweet spot. Κάνω την δουλεια μου με την C6K η θα χασω πολλά αν δεν πάρω την C8K πχ
2. σε αυτες τις ινστες υπάρχει κάτι αλλο ρεαλιστικο (μεχρι 3Κ)

και bonus ερωτηση
η QE75Q70BBA που εχω λέτε να πουλιεται?
Ευχαριστω σε ολους και καλές black friday αγορες
Η c7k με την c6k εχουν διαφορα στην ποιοτητα εικονὰς στα diming zones κι το αντανακλαστικο φιλτρο που τις ειδά .Εγω Θα πηγαινα σε c7k .Για την C8k σε σχεση με την c7k δεν ειδα μεγαλες διαφορες μου φαινονται σχετικα κοντα σε εικονα.Πρεπει να τι δεις εσυ αποφασιζεις.

• Like
Reactions: krunar
Η c7k με την c6k εχουν διαφορα στην ποιοτητα εικονὰς στα diming zones κι το αντανακλαστικο φιλτρο που τις ειδά .Εγω Θα πηγαινα σε c7k .Για την C8k σε σχεση με την c7k δεν ειδα μεγαλες διαφορες μου φαινονται σχετικα κοντα σε εικονα.Πρεπει να τι δεις εσυ αποφασιζεις.
συμφωνω το sweet spot ειναι η 7 και εγω εκει κατεληξα σε 75αρα βεβαια

Και εγω προς την C7 τεινω καθως εχει ενα σημαντηκο πλεονεκτημα: χωραει στο επιπλο. Εχει μικροτερα ποδια (σε αποσταση ) απο την C8 (ενας θεός ξερει γιατι
Σε ποιότητα εικόνας σε σκοτεινό δωμάτιο με HD περιεχόμενο πως συγκρίνετε με μια OLED ?
Οσοι την εχετε, εχετε καλές εντυπώσεις ή μαπα η TCL?

Και εγώ μεταξύ αυτών των 3 ημουν για 98 ή 85 ίντσες

Η καλύτερη προσφορά για C6K 98'' είναι 1799 Ευρώ από Skroutz (1999 στον Κωτσόβολο):

Η καλύτερη προσφορά για C7K 98'' είναι 2399 Ευρώ από Κωτσόβολο ή Skroutz:

Η καλύτερη προσφορά για C8K 98'' είναι 2409 Ευρώ από Κωτσόβολο:

Αν είναι να δώσεις 2399 για την C7K τότε καλύτερα να δώσεις 2409 (τα ίδια λεφτά δλδ) για την C8K.
Εννοείται ότι η C8K είναι καλύτερη από την C7Κ
(https://www.rtings.com/tv/tools/compare/tcl-qm7k-vs-tcl-qm8k/88608/101781)

Edit:
Εδώ ένα βίντεο για να καταλάβεις πως συγκρίνονται οι TCL με άλλες αντίστοιχες ΤV (Non-OLED) :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ την C8K πήρα και είμαι πολύ - πολύ ευχαριστημένος.

Τα 2409 για την C8K τα θεωρώ πολύ καλό deal.

Για να καταλάβεις, κοίταξα από περιέργεια στο BestBuy (στην Αμερική) που κάνουν τρελές προσφορές για Black Friday.
98C6K : 1500 $
98C7K: 1999 $
98C8K: 2999 $

H 98C8K είναι το μόνο μοντέλο που έχουμε καλύτερη τιμή στην Ελλάδα (σχετικά πάντα)

Attachments

• TCL_C7K_Kotsovolos.jpg
    TCL_C7K_Kotsovolos.jpg
    59.5 KB · Views: 10
  • TCL_C8K_Kotsovolos.jpg
    TCL_C8K_Kotsovolos.jpg
    60.8 KB · Views: 9
  • TCL_Best_Buy.jpg
    TCL_Best_Buy.jpg
    92.9 KB · Views: 9
Last edited:
Νομίζω με κάθε επιφύλαξη, θεωρείται semi?
Δεν ξέρω τι σημαίνει semi αυτό που ξέρω έιναι ότι στην έκθεση που τις βλέπαμε δίπλα δίπλα ήταν εμφανέστατη η διαφορά. Η μία ήταν καθρέπτης και η αλλη τίποτα.

• Like
Reactions: sakplat
Η C8K έχει άλλο πάνελ που έχει χειρίζεται καλύτερα τις ανακλάσεις :
From Google search and Gemini

Δεν ξέρω τι σημαίνει semi αυτό που ξέρω έιναι ότι στην έκθεση που τις βλέπαμε δίπλα δίπλα ήταν εμφανέστατη η διαφορά. Η μία ήταν καθρέπτης και η αλλη τίποτα.
Δίπλα δίπλα δεν τις εχω δει, οποτε δεν ξέρω να σου πω . Σίγουρα η C8K δεν είναι εντελώς γυαλιστερή , αλλα δεν είναι ματ . Πάντως την έχω δίπλα σε παράθυρο και δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν λειτουργεί (παρόλο που όταν είναι κλειστή φαίνεται το φως απο το παράθυρο)

• Like
Reactions: sakplat