A Good Day to Die Hard

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    11

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,685
Εκεί ψηλά.....
A Good Day to Die Hard

To 2013 βγαινει η τελευταια ; περιπετεια του John McClane.

Στο πλαι του αυτην την φορα ειναι ο μεγαλωμενος πια γιος του !! τον οποιο υποδυεται ο Jai Courtney γνωστος μας απο τον Spartacus οπου επαιζε τον Varro.

full_a_good_day_to_die_hard_12_wenn3866924.jpg
0.jpg
DIEHARD5_001.jpg

Στο τέλος μου φαίνεται θα σώσει όλο τον κόσμο!
Κάτι σαν το "Αρμαγεδών" θα γίνει αυτό!
Πέρα απο την πλάκα τώρα μια χαρά ταινία φαίνεται και απλά περιμένουμε για να δούμε τι πρόκειται να δούμε...
Ένα είναι σιγουρο, περιπέτεια και πολύ δράση προβλέπεται...

Αυτλο δεν το θυμάμαι είναι η αλήθεια...
Μπορείς να στείλεις link να γελάσω;

Δεν θυμάσαι την πιο σοβαρή σκηνή της ταινίας..... ?? -bye-

Εδώ έπεσε ολόκληρη γέφυρα και ένα μαχητικό πάνω στον Μπρους και αυτός μόνο λίγο γρατζουνίστηκε.....

Η 3η με τον Samuel ήταν η καλύτερη και με διαφορά.
Προσωπικά και die hard 11 να βγει θα το δω γιατί είμαι fan του yka mf

εγω ηθελα λιγο φερμουαρ παραπανω γμτ μου χαχαχαχαχαααα!!!! Τον ατιμο παντως μια χαρα κρατιεται φτου φτου το παλικαρι μας!!!

Χαχαχαχαχαχ....ποια ειναι η κυρία?

Απάντηση: Re: A Good Day to Die Hard

Εδώ έπεσε ολόκληρη γέφυρα και ένα μαχητικό πάνω στον Μπρους και αυτός μόνο λίγο γρατζουνίστηκε.....

Τέτοιου είδους ταινίες, μπορείς να πείς ότι ο πρωταγωνιστής δεν γίνεται να πεθάνει!
Είναι άτρωτος!!
Με μιά γρατζουνιά όλα ξεχνιούνται... Χαχαχαχα

Γενικά ενώ είναι ταινίες που βλέπονται ευχάριστα, σε ορισμένες σκηνές το τραβάνε τόσο πολύ το παραμύθι, που αναρωτιέμαι.... μα τι βλέπω τώρα.....

Απάντηση: Re: A Good Day to Die Hard

Γενικά ενώ είναι ταινίες που βλέπονται ευχάριστα, σε ορισμένες σκηνές το τραβάνε τόσο πολύ το παραμύθι, που αναρωτιέμαι.... μα τι βλέπω τώρα.....

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ λέγοντας "Δεν μπορεί να είναι τόσο ψέμα ο τύπος!"

Ενώ η σκηνή στο πρώτο που ανατινάζουν την ταράτσα και αυτός γλιτώνει είναι αληθοφανής;

Ας είμαστε ειλικρινείς κύριοι, όποιος στρώνεται να δει Die Hard στέλνει την αληθοφάνεια για βρούβες...και κάθεται να διασκεδάσει, ή αλλιώς βλέπει ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ.

Βασικά πιστεύω ότι την πραγματικότητα όπως και την αληθοφάνεια τις βάζουμε για ύπνο και μετά καθόμαστε και βλέπουμε τέτοιου είδους ταινίες!

H χειροτερη ταινια της σειρας Die Hard ειχε εναν λογο για τα προβληματα της.....

Ο Μπρους Γουιλις ηταν σε ολην την ταινια σχεδον ανεκφραστος και flat....

Τωρα λοιπον αποκαλυφθηκε οτι εχει ιατρικο προβλημα ...

Πιθανον να του τελειωσει την καριερα αυτη η ασθενεια....

Παράλυση Bell: Τι είναι η ασθένεια που χτύπησε τον Μπρους Γουίλις