A Serbian Film - Για γελια και για κλαμματα

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
Το μονο που ειναι για γελια ειναι ο ελληνικος τιτλος 'ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ'

Την ειδα χθες,και μπορω να πω οτι ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε
Ειπαμε η τεχνη δεν εχει ορια αλλα μαλλον και η μ....ια δεν εχει

κριμα γιατι παιζουν 2 απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους με πολυ καλες ταινιες στο βιογραφικο τους
Οτι και να διαβασετε ειναι λιγο
μονο και μονο για την σκηνη με τον τυπο που ξεγενναει την εγκυο της παιρνει το νεογεννητο και κανει οτι κανει θα επρεπε να απαγορευτει

κριμα γιατι θα βγουν καποια ζωα να την υπερασπιστουν

αυτος που την εκανε μαλλον παει να σοκαρει

Αλλα δε τα καταφερνει καν.
Σκουπιδι , με την ωμοτητα των hostel και τη λογικη του 8μμ

Και βγαλε τη σκηνη με την εγκυο, η σκηνη που του βγαζει το ματι με το ... πέος του και αν ητανε!

Δε ξερω. Τελικα οποιος θελει γυρναει και απο κατι και λεει οτι ειναι τεχνη αλλα δυστυχως εδω αυτος δε καταφερε τιποτα. Το αντιθετο

Και ο Παζολίνι είχε βγάλει πέος.
Και φυσικά το έκανε για να σοκάρει.
Το κακό που είναι?
Προσωπικά μιλώντας πάντα, αν δεν δω την συγκεκριμένη ταινία, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Μπορώ όμως να πω, πως κάποτε κάποιοι φώναζαν, έκραζαν, έκαιγαν, έσπαγαν κλπ, όταν παίχτηκε ο τελευταίος πειρασμός.
Μια χαρά ταινία ήταν (ΙΜΟ πάντα)

Έχοντας ξαναδει 3 ταινίες Παζολίνι την περασμένη εβδομάδα (χαζοεργασία σε μάθημα επιλογής) και το A serbian film μόλις χθες Μπορώ να πω τα εξής:
Αρχικά το χασαποσέρβικο δεν κατάφερε να με σοκάρει, κάτι που δεν είχε κατεφέρει ούτε το Σαλό στα 18 μου παρα μόνο το oneGuyoneCup. Σαν τέτοιο λοιπόν αντιμετωπίζω το A serbian film και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι άξιο να χαρακτηριστεί ταινία. Είναι απλά ένα βιντεάκι που η θέση του είναι σε site τύπου bestgore.

ναι ρε παιδια αλλα αλλο το gore αλλο αυτο
το να δειχνει τον βιασμο νεογεννητου βρεφους ξεπερναει καθε οριο και καθε αρρωστημενη φαντασια
δεν εχω προβλημα με τον παζολινι ,δεν μου αρεσει αλλα ουτε και με σοκαρει
αλλα αυτο παει πολυ..

δε μίλήσα για το gore αυτό καθεαυτό. μίλησα για τa site που προάγουν τέτοιο υλικό. Το σέρβικο είναι ακόμα χειρότερο μάλιστα επειδή θέλει να βάλει και ένα μανδύα "τέχνης" απο πάνω....

ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως επιτρεπουν τις ανωμαλιες του καθενος να τις βγαζουν σε δισκακι...
και να το λενε και τεχνη!

Αυτό λέγεται ελευθερία του λόγου και της τέχνης. Φυσικά υπάρχει και η ελευθερία του θεατή να αποστρέψει το βλέμμα...

Το κακό που είναι?

Προσωπικά μιλώντας πάντα, αν δεν δω την συγκεκριμένη ταινία, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Μπορώ όμως να πω, πως κάποτε κάποιοι φώναζαν, έκραζαν, έκαιγαν, έσπαγαν κλπ, όταν παίχτηκε ο τελευταίος πειρασμός.

Δεν έχω δει την ταινία (και ούτε πρόκειται) αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι Τελευταίος Πειρασμός. Η ταινία δεν είχε σκοπό να σοκάρει, και υποψιάζομαι ότι αν όλοι αυτοί που έκαιγαν, έσπαζαν κλπ κάθονταν να τη δουν δε θα σοκαριζόντουσαν καθόλου.

Το κακό που είναι?

αγορι μου τι δουλεια εχει ο Παζολινι μ αυτα τα εργακια που βλεπετε ?

.

Απάντηση: Re: A Serbian Film - Για γελια και για κλαμματα

Αυτό λέγεται ελευθερία του λόγου και της τέχνης. Φυσικά υπάρχει και η ελευθερία του θεατή να αποστρέψει το βλέμμα...

ΟΝΤΩΣ Ευτυχως υπαρχει και η Ελευθερια να πεταμε εκει που αξιζουν τετοιες τεχνες ...
στα σκ....α :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

σιγα μη δω βιασμο μωρου και το πω τεχνη και ελευθερια εκφρασης και αλλα κουλα ταχα μου ταχα μου ....

αυτο δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τεχνη

αυτο ειναι η χαρα του Παιδεραστη και του ανωμαλου......

και οχι δεν την εχω δει ολοκληρη την ταινια ...ευτυχως !!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: A Serbian Film - Για γελια και για κλαμματα

ΟΝΤΩΣ Ευτυχως υπαρχει και η Ελευθερια να πεταμε εκει που αξιζουν τετοιες τεχνες ...
στα σκ....α :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

σιγα μη δω βιασμο μωρου και το πω τεχνη και ελευθερια εκφρασης και αλλα κουλα ταχα μου ταχα μου ....

αυτο δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τεχνη

αυτο ειναι η χαρα του Παιδεραστη και του ανωμαλου......

και οχι δεν την εχω δει ολοκληρη την ταινια ...ευτυχως !!

:a0210:

Last edited by a moderator: