Aαααα?!!! Μάλισταα!

το πιβι
ειναι ενα σαμπ με εξαιρετικη αποδοση.
Αλλα λογο ιντσων και τιμης ουρανιας,
μπαινει μονο του στην ακρη.
Ενα σαμπακι 15 ιντσων και κοστιζει λιγοτερα και κατεβαινει χαμηλοτερα.
Υπαρχουν σαμπ που αγγιζουν τους 10 κυκλους,
αν ακουσεις 10 κυκλους μετα αλλαζεις γνωμη για το συμπαθεστατο πιβι.

μετα απο 5 σαμπακια κατεληξα εδω
το εδω ειναι ανευ συναγωνισμου
με 1100 ευρω αποκτας τον βασιλια
που βουτα στους 10 κυκλους κατεβαινεις 2 οκταβες πιο χαμηλα απο το 18ιτσο velodyne και υπερκαλυπτει την προδιαγραφη thx ultra 2
earthquake 15

Επειδη εχω το pv1 και το tannoy s 15 αυτο που μπορω να πω ειναι οτι προτιμω στο χωρο μου ( 15 τ.μ) το pv1 επειδη μου προσφερει πολυ καλυτερο ελεγχο κατι που το tannoy δεν ειχε με τιποτα και θεωρουσα λιγο πιο ρεαλιστικο τον ηχο του .

Πω πω!!!! Και εγώ είχα στο μυαλό μου για αγορά το Velodyne CHT-15R. Αφού δεν κατεβαίνει και αυτό κάτω από 20Ηz. Τελικά, το άκου πριν αγοράσεις το λένε γιατί άμα δεν ξέρεις, δεν κοιτάς το εύρος των Ηz, ούτε τις ίντσες. Και οι πωλητές ή βαριούνται που ζούνε και δεν ρωτούν τι ακριβώς θέλεις ή είναι πολύ άσχετοι.

SSSS, όταν λες ότι σου προσφέρει το PV1 καλύτερο έλεγχο, τι ακριβώς εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις με το tannoy?

Στις ταινίες νιώθεις καθόλου δονήσεις στις ταινίες με το PV1? Σε αυτό το θέμα, το tannoy δεν είναι καλύτερο?

argi, μάλλον θα πάω για το 15" earthquake με κλειστά τα μάτια. Πώς ακριβώς λέγεται το μοντέλο?

Last edited:
Απάντηση: Re: Aαααα?!!! Μάλισταα!

SSSS, όταν λες ότι σου προσφέρει το PV1 καλύτερο έλεγχο, τι ακριβώς εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις με το tannoy?

Στις ταινίες νιώθεις καθόλου δονήσεις στις ταινίες με το PV1? Σε αυτό το θέμα, το tannoy δεν είναι καλύτερο?

Ο ελεγχος που λεω ειναι οτι στις πολυ υψηλες εντασεις ο ηχος του δεν μπουκωνει δεν φλαταρει κατι που στο tannoy δεν χρειαζοταν και πολυ για να γινει .Το tannoy μπορει στα πρωτα του ακουσματα να ακουγεται λιγο πιο εντυπωσιακο αλλα με την παροδο χρονου τουλαχιστον εγω αλλαξα γνωμη
Εγω για δονησεις χρησιμοποιω δυο bass shakers οπου ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,βεβαια καταλαβαινω οτι αλλες δονησεις θελεις

Πω πω!!!! Και εγώ είχα στο μυαλό μου για αγορά το Velodyne CHT-15R. Αφού δεν κατεβαίνει και αυτό κάτω από 20Ηz. Τελικά, το άκου πριν αγοράσεις το λένε γιατί άμα δεν ξέρεις, δεν κοιτάς το εύρος των Ηz, ούτε τις ίντσες. Και οι πωλητές ή βαριούνται που ζούνε και δεν ρωτούν τι ακριβώς θέλεις ή είναι πολύ άσχετοι.

Ήθελα να συμπληρώσω ότι "νομίζω" ότι το Velodyne CHT-15R δεν κατεβαίνει κάτω από τα 20Ηz (έτσι κατάλαβα). Μπορεί να κάνω και λάθος.

ντεν ερχεται ελαντα καρντια μου:ernaehrung004:
αληθεια το ακουσες
πως σου φαινεται?:ernaehrung004:

την λυση με τα xlr
την βρηκα στα bybee
ναι μεν 80 το κομματι
αλλα παρασιτα ΤΕΛΟΣ
και δεν αλλαζω ολα τα καλωδια με xlr
μπαινει και σε ρευματος
εβαλα στου προβολεα και οχι μονο