Aaron Cineast άφιξη!

Το τηλεχειριστήριο έχει φοβερή κατασκευή. Το άνοιξα μια φορά το δικό μου, όταν χύθηκε αναψυκτικό πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού.
Ούτε υποψία υγρασίας στο εσωτερικό δεν είχε.

Προσοχή μόνο στις πτώσεις σε σκληρή επιφάνεια, γιατί έτσι έφαγα λίγο την αριστερή γωνία μια φορά. Sorry geopolitis!

p1010856q.jpg

p1010855r.jpg

p1010854.jpg

p1010853k.jpg

Καλορίζικος και καλοάκουστος!!!

Το μηχάνημα "πετάει" :angel:, κι εγώ ως "μικρομεσαίος" (αλλά πολύ κ...φαρδος!) χρήστης δεν έχω να προσθέαω κάτι...

Συγχαρητήρια στον κάπτεν για τη μεταφορά του θέματος σε ξεχωριστό νήμα (και στη σωστή κατηγορία :a0210: )

Είχα προτείνει και το κάνω πάλι, για όποιον έχει ένα DAC με μία "υγιή" έξοδο, αν θέλει να δοκιμάσει το διαφανέστερο παθητικό κατ' εμένα:
O Weiss ATT202 έχει έλθει και είναι διαθέσιμος.

Attachments

• att2.jpg
    att2.jpg
    27.3 KB · Views: 68
ναι αλλα οι Wavac του Μιχαλη εχουν παθητικη προενισχυση (ποντεσιομετρο) πανω τους. Οδηγουμενα απο την υψηλη εξοδο του Medea το αποτελεσμα δεν ηταν ιδιαιτερα ικανοποιητικο. Τι παραπανω θα μπορουσε να δωσει ακομα ενας παθητικος προενισχυτης?

η καλυτερη παθητικη υλοποιηση μετα τους μετασχηματιστες ειναι οι αντιστασεις. το ποτενσιομετρο ερχεται τριτο. υπαρχουν παντου αρκετες αναφορες κλπ κλπ

μιχαλη καλοριζικος... αυτα τα τσιπακια τα σφραγισμενα με ρητινη που εχει μην ξερεις τι διαολο ειναι?
επισης αυτος ειναι πολυκαναλοσ?
ετοιμαζεσαι για μουλτιτσανελε σεταπ με 5 βαβακ και verity?
τελος η ανταλλαγη των dac ειναι πλακα?

ναι αλλα οι Wavac του Μιχαλη εχουν παθητικη προενισχυση (ποντεσιομετρο) πανω τους. Οδηγουμενα απο την υψηλη εξοδο του Medea το αποτελεσμα δεν ηταν ιδιαιτερα ικανοποιητικο. Τι παραπανω θα μπορουσε να δωσει ακομα ενας παθητικος προενισχυτης?

geopolitisι άλλο να βάλεις ένα ποτενσιόμετρο στο σήμα και άλλο να έχεις επιλογέα μαγνητικών αντιστάσεων και διακόπτες για ταίριασμα αντιστάσεων.

The signal switching is handled with magnet actuated reed contacts. Reed

contacts are gas tight sealed switches of extreme reliability. The channel matching is excellent and due to the stepping mechanism repeatability is inherent.
Features of the ATT202:

• 44 step attenuator with a range of 34 dB
  • Switch selectable input / output, XLR or RCA
  • Switches to adapt the ATT202 to different output impedances
  • Infrared remote control with volume up, volume down and mute buttons
  • Gas tight reed contacts sealed in glass for utmost reliability
  • Permanent magnets for reed contact activation, i.e. no coils which could induce unwanted signals
  • Stepper motor driven for remote control facility

Attachments

• att1.jpg
    att1.jpg
    53.2 KB · Views: 32
Eντάξει τώρα, καμιά φορά είναι να σου κάτσει που λέμε. Εμένα μου έκατσε ο συγκεκριμενος προ, σε κάποιον άλλο θα κάτσει το x ή το ψ μηχάνημα.

Πάντως το συγκεκριμένο προ τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει προ με τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή στο σήμα! Όποιος ψάνεις για χροιές η κάποιο roll off καλό είναι να κοιτάξει παρακάτω.

Ευχαριστώ φιλαράκια! :2thumb22sup:

Από Δευτέρα που γυρνάω κερνάω μπύρες, πίτσες, single malt και ότι άλλο μπορεί να θελήσει η ψυχή σας! ΑΑΑ και καλή μουσική και παρέα! :ernaehrung004:

καλοριζικο, ειναι οντως διαφανο και καλοφτιαγμένο μηχανημα

Παιδάκια, τα πόστς που αφορούν τα προβλήματα του Cineast
και το σέρβις, που αντιμετωπίζει ο φίλος μας wahrheit242 μεταφέρθηκαν
εδώ για να ξεχωρίσουν τα δύο θέματα και να απολαύσει ο Χιούστον
τις ευχές για το νέο του απόκτημα!

Καλή συνέχεια!

Καλύτερα που "έσπασε" το νήμα Μιχάλη.
Λόγω τίτλου εμφανίζεται και πολύ ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.
Άς βγαίνουν στον αφρό τα ευχάριστα, μη χαλιέται κι ο κόσμος με πράγματα που δεν είναι απολύτως σίγουρα (ή και με άλλα που είναι).

Το νήμα εδώ είναι γιορτή... και τί καλύτερο από το να συνεχίσει έτσι;

Άντε, με το καλό να υποδεχθείς και τα πανέμορφα ηχεία σου!!! :music-smiley-004:

Last edited: