Ac ryan playonhd 2 να το περιμένουμε???

creator

Established Member
28 October 2010
125
Ανοίγω ένα thread για το αναμενόμενο μηχανάκι της ac ryan .... http://www.acryan.com/en/playonhd2.html
Καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις ..τα σχόλια...είναι κάτι που αξίζει κανείς να περιμένει?? έχει κάτι ιδιαίτερο που τα άλλα δεν έχουν??? Τι λέτε ??

Yποτιθεται οτι θα παιζει σωστα 23.976 , θα εχει 1000αρι lan και θα ειναι πιο application friendly.
Πιο πολυ θα περιμενα το fluxx η το boxee η το xtreamer ultra.

Yποτιθεται οτι θα παιζει σωστα 23.976 , θα εχει 1000αρι lan και θα ειναι πιο application friendly.
Πιο πολυ θα περιμενα το fluxx η το boxee η το xtreamer ultra.
το fluux δεν εχει coaxial out...ωραία λέει οτι θα είναι γρήγορο...πως όμως αυτο μεταφράζεται σε ποιότητα ήχου και εικόνας???
το Εχtreamer ultra ..είναι ουσιαστικά mini pc?? (μπορουμε να δουλεψουμε excel πχ μεσα απο αυτο? ) ουτε και αυτο όμως δεν έχει coaxial....
Aπλα όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον ...έχουμε αρχίσει και παρεκλίνουμε....η λογική των media players οταν άρχισε ήταν οτι το ανοιγες το συνέδεες στην τηλεώραση και έπεζε....ήταν η λύση για να ξεφίγεις απο το pc...και βλέπω οτι όλο το γυροφέρνουνε και όλο τελικα καταλίγουν σε κάτι που μοιάζει με pc...σε λίγο θα μας πετά και μπλε οθόνες και θα κάνει επανεκίνηση μόνο του ...και θα έχει sceduled task defragement καθε δευτερα στις 18:00...δεν είμαι αρνητικός...απλα λίγο σκεπτικός...

το fluux δεν εχει coaxial out...
το Εχtreamer ultra ..είναι ουσιαστικά mini pc?? (μπορουμε να δουλεψουμε excel πχ μεσα απο αυτο? ) ουτε και αυτο όμως δεν έχει coaxial....
/QUOTE]

To AcRyan HD2 όμως -εάν δεν κάνω λάθος-...έχει !!!

Υ.Γ. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου ...

Θεωρώ πως ότι προάγει την ποιότητα του ήχου και της εικόνας είναι καλοδεχούμενο....Απλά επειδη δεν έχω ούτε τον χρόνο πλέον για update firmware κτλπ κτλπ κτλπ....ετσι όσο ποιο περίπλοκο είναι κάτι τόσο ποιό πολύ με ''φοβίζει'' εαν ήθελα κατι που να μοιάζει με υπολογιστή...εχω λαπτοπ με hdmi out...θα είχα και ένα dj mix προγραμα για flac και ενα media player me to matroska παλετο ...και 2 antivirus και και και....αλλα δεν θέλω....θελω να ξαπλώνω στον καναπέ...και να εχω κάτι που δουλεβει απλοικα...και όμορφα.....Ας του βάλουν και 4πυρινο ...αρκει να μην πληρώνω για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσω...και αρκεί να μήν είναι ποιο δύσχρηστο....το itunes μου ζητα εδω και 1 μηνα να κανω update και το αποφευγω επιδεικτικα....το m torrent το ίδιο...τα windows τις 2 τελευταιες φορές που πηγαν να κανουν update....απετυχαν και εκαναν restore το περιβαλον στην προηγούμενη κατασταση.... ΟΥΦ...δεν θέλω αλλο pc στο σαλονι μου...

συγνωμη χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο , επειδη με το xbmc εχω ασχοληθει παααααρα πολυ , εγκαθιστοντας το , δεν προκειται να ξανακανεις τιποτα απολυτος.Τα κανει ολα μονο του και update και ενημερωση ταινιων κτλ κτλ.Εγω το βλεπω σαν media player με software xbmc γιατι αν το δω σαν pc τοτε ξενερωσα ήδη.Ασε που εχω και μαλιστα σε κουτι για hometheatre( και καλα τωρα )

συγνωμη χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο , επειδη με το xbmc εχω ασχοληθει παααααρα πολυ , εγκαθιστοντας το , δεν προκειται να ξανακανεις τιποτα απολυτος.Τα κανει ολα μονο του και update και ενημερωση ταινιων κτλ κτλ.Εγω το βλεπω σαν media player με software xbmc γιατι αν το δω σαν pc τοτε ξενερωσα ήδη.Ασε που εχω και μαλιστα σε κουτι για hometheatre( και καλα τωρα )
Σε καμία περίπτωση δεν κανεις τον έξυπνο...τις σκέψεις μας λέμε εδω....και για να είμαι και δίκαιος μιλώ για κάτι που δεν κατέχω 100%...οπότε ...αλλα εδω ξεκινο.υν οι ερωτίσεις...πχ...εγώ δεν εχω ιντερνετ σπιτι....άρα πως κάνω update??? και αυτο που ρωτω...ειναι οραίος ο atom...αλλα πως ακριβώς βελτιώνει τον ήχο στο media player??? κανείς δεν κοιτά την ποιότητα των εξόδων του...αλλα εαν έχει intel τσιπακι...απο την αλλη βέβαια οταν μιλαμε για τεχνολογια δεν είναι δυνατον μια υλοποιηση του τώρα να μην είναι καλυτερη με μια υλοπόίηση του 2009...η μηπως δεν είναι έτσι...δεν ξέρω...απλα..αμα πας στο site του extreamer...κατω εχει και τα περιφερειακα του.....ενα πληκτρολογιο, ενα ποντικι...και καπου εγω αρχιζω και κολωνω γιατι δεν θελω και στο σαλονι μου pc εχω στη δουλεια...εχω και στο γραφειο μου....οχι και στο σαλονι μου....αλλα ετσι νιώθω εγω...περι ορεξεως....

σωστα τα λες , οπως επισης αν δεν εχεις ιντερνετ στο σπιτι που λες , ειναι καμμενο χαρτι αυτα τα software -players κτλ

back on track.....για εμενα που δεν με ενδιαφερει το wifi , να βλεπω τον καιρο ,την wall street, να μπαινω στο youtube, κτλπ..... θελω 2 πραγματα : τελειο ήχο , καλη εικόνα . Αξίζει να περιμένω το acryan playonhd 2 ??? πιστέυετε οτι το νεο τσιπάκι θα προσθέσει κάτι σε αυτα τα 2 πράγματα? η μήπως πρέπει να στραφώ σε μια υλοποίηση με το intel atom ??? Καμια ιδέα? προτάσεις?

νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις το acryan playonhd 2 ή και το mini αν δεν θέλεις δίσκο. Αυτά που θέλεις θα στα δώσει και πολύ καλά μάλιστα.
Πάντως η xtreamer θα ανακοινώσει και media player, το prodigy οπότε καλό είναι να περιμένεις. Φυσικά και άλλες εταιρίες θα βγάλουν ανακοινώσεις με τα νέα chipset από sigma & realtek

Σημείωση: Δεν είχα ποτέ ACRyan αλλά xtreamer που έχει το ίδιο chipset και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Εγώ αυτό που περιμένω είναι media player που να δέχεται σκληρό 3.5 HDD 2TB, να έχει υποστηρίζει πραγματικό gigabit δίκτυο και να παίζει BD ISO/δομή menu ώστε αν υπάρχουν περισσότερα του ενός streams της ταινίας τότε να μπορώ να διαλέξω το σωστό ή αν δεν παίζει το menu τότε να μου δίνει απλά τις επιλογές των streams. Το τελευταίο είναι και ο λόγος που πούλησα το pro.

Last edited:
Exω την εντύπωση οτι είμαστε σε μια χρονικη περίοδο που θα βγούν πολλά νέα και αξιόλογα μηχανάκια...

μηπως να ανοιγαμε ενα thread με ολα τα players που αναμενουμε να ερθουν και να αρχίζαμε να σχολιάζουμε???
Εγω δεν μπορω να το ανοιξω....διοτι κατεχω τα λιγοτερα απο αποψη πληροφοριας....

Αν κρινω απο αυτο καλο ειναι οσοι τωρα θελουν να αγορασουν media player, να περιμενουν την νεα γενια.Σε ενα μηνα το πολυ θα ειναι ετοιμοπαραδοτα στην χωρα μας.Ηδη ειναι σε καποια μερη στο εξωτερικο.
Δειχνει πολυ αναβαθμισμενο.
Πλεον δεν νομιζω οτι αξιζει να παει καποιος στα υφισταμενα realtek 1073/1283.