Acer Aspire 9301 17'

Status
Not open for further replies.
Δήλωσα χθες ενδιαφέρον και πρακτικά κανόνισα να το πάρω (αφού μου είπε χαρακτηριστικά ότι το βλέπω και το παίρνω, σε άλλο forum) όπου εξαφανίστηκε όλη μέρα και σήμερα πήρα την πραγματικά απαράδεκτη και προκλητική απάντηση που με εξόργισε ότι "το έδωσε σε γείτονα του πριν λίγο και έφυγε σαν.. ζεστή τυρόπιτα" (μια ολόκληρη μέρα μετά δηλαδή).. ειλικρινά τέτοια άτομα (που στην πράξη είμαι σίγουρος ότι απλά κάποιος του δωσε πάνω απ τα 200) χαλάνε την αξιοπιστία των αγγελιών.. anyway... δεν είναι ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά..

Για την αποκατάσταση της αληθειας και επειδή ο καθένας ότι θέλει καταλαβαίνει (εν μέρει δεκτό λόγω της απρόσωπης επικοινωνίας) παραθέτω (με χρονική σειρά από το παλαιότερο στο νεώτερο) την επικοινωνία με το μέλος craven σε άλλο forum (insomnia) όπου είχα βάλει την αγγελία, επί της οποίας έχω βαρεθεί να απαντώ σε κατακλυσμό μηνυμάτων από όλη την Ελλάδα.
Για το αν εξαφανίστηκα ή όχι και δη ημέρα Κυριακή, επιτρέψτε μου να έχω κρατήσει ακόμα για το ευατό μου το δικαίωμα της ξεκούρασης και να μην το έχω εκχωρίσει στον κ. craven ή σε οποιονδήποτε άλλο, που ενδεχομένως έχει την απαίτηση να είμαστε απίκο και τα ξημερώματα:

09-10-2010 13:13
Craven: acer
Φίλε μου αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει :) μπορείς να μου δώσεις ένα Link να δουλεύει? γιατί ούτε το Link που χεις βάλει δουλεύει (το κανες copy paste απο άλλο φορουμ) ούτε το μοντέλο 9301 υπάρχει :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
09-10-2010 13:20
Craven: Απ: acer
Υπάρχει και είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση - πρώτα το βλέπεις και μετά το παιρνεις

09-10-2010 13:26
Οκ θα σου απαντήσω το απογευματάκι (κράτα το αν μπορείς μέχρι τις 5-6) σίγουρα γιατί είναι για συγγενή και είχε ελάχιστα μικρότερο budget (έψαχνε κάτι στα 170 αλλά anyway).. στο site γράφει 120...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
09-10-2010 13:34
Το δικό μου είναι με 80αρι αλλά έχει 2 GB RAM και τα Vista είναι τα αυθεντικά! Με τα λεφτά αυτά δεν βρίσκεις τίποτα με 17αρα οθόνη και τέτοια ανάλυση

09-10-2010 15:57
οκ με ενδιαφέρει το τηλ μου είναι 69ΧΧΧΧΧΧΧ πάρε να κανονισουμε ΣΤΧΧΧ

10-10-2010 03:20
Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει ή πάρει τηλέφωνο.. τελικά είμαστε ΟΚ? αν είναι να κανονίσουμε για την συναλλαγή :)..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
10-10-2010 12:17
Το εδωσα πριν λίγο σε ένα γείτονα ... Σαν ζέστη τυρόπιτα έφυγε

10-10-2010 12:29
Κάτσε ρε φίλε τι ζεστή τυρόπιτα και αηδίες δεν είπαμε χθες ότι το θέλω? μου είπες ότι θα το δώσεις αλλού? και μου λές και "πριν λίγο" όταν σου χω πει απο χθες το μεσημέρι? δηλαδή εγώ είμαι μαλάκας...

Last edited:
Επειδή δεν πρόλαβα να το συμπληρώσω με όλες τις λεπτομέρειες!
Καταρχήν για την ενημέρωση των υπολοίπων το laptop έφυγε νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε γείτονα για χρήση απο τα παιδιά του, που όλο και το ζαχάρωνε αλλά ολο το σκεφτόταν. Μπροστά όμως στο κατακλυστικό χθεσινό ενδιαφέρον τα έσκασε και το πήρε....

Εξ' όσων έχω πάντως καταλάβει σε όλα τα fora, που χρόνια συμμετέχω και δη ως ιδρυτικό μέλος και νομικός σύμβουλος σε μερικά από αυτά, η τοποθέτηση αγγελίας σε κάποιο από αυτά δεν αναιρεί το δικαίωμα να πουληθεί κάτι εκτός forum. Μόνη "ηθική" υποχρέωση είναι να υπάρχει κάποια ενημέρωση εντός ευλόγου χρόνου προς όσους ενδιαφέρθηκαν.

Περαιτέρω, για την αποκατάσταση της αληθειας και επειδή ο καθένας ότι θέλει καταλαβαίνει (εν μέρει δεκτό λόγω της απρόσωπης επικοινωνίας) παραθέτω (με χρονική σειρά από το παλαιότερο στο νεώτερο) την επικοινωνία με το μέλος craven σε άλλο forum (insomnia) όπου είχα βάλει την αγγελία, επί της οποίας έχω βαρεθεί να απαντώ σε κατακλυσμό μηνυμάτων από όλη την Ελλάδα. Αν από την επικοινωνία αυτή αντιλαμβάνεται κανείς συμφωνία πώλησης, καλώς, ειδάλλως κάποιος παραφέρεται Κυριακάτικα!
Τέλος, για το αν εξαφανίστηκα ή όχι και δη ημέρα Κυριακή, επιτρέψτε μου να έχω κρατήσει ακόμα για το ευατό μου το δικαίωμα της ξεκούρασης και εν γένει του τιο κάνω με την οικογένεια μου ημέρα Κυριακή και να μην το έχω εκχωρίσει στον κ. craven ή σε οποιονδήποτε άλλο, που ενδεχομένως έχει την απαίτηση να είμαστε απίκο και τα ξημερώματα:

09-10-2010 13:13
Craven: acer
Φίλε μου αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει :) μπορείς να μου δώσεις ένα Link να δουλεύει? γιατί ούτε το Link που χεις βάλει δουλεύει (το κανες copy paste απο άλλο φορουμ) ούτε το μοντέλο 9301 υπάρχει :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
09-10-2010 13:20
Υπάρχει και είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση - πρώτα το βλέπεις και μετά το παιρνεις

09-10-2010 13:26
Οκ θα σου απαντήσω το απογευματάκι (κράτα το αν μπορείς μέχρι τις 5-6) σίγουρα γιατί είναι για συγγενή και είχε ελάχιστα μικρότερο budget (έψαχνε κάτι στα 170 αλλά anyway).. στο site γράφει 120...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
09-10-2010 13:34
Το δικό μου είναι με 80αρι αλλά έχει 2 GB RAM και τα Vista είναι τα αυθεντικά! Με τα λεφτά αυτά δεν βρίσκεις τίποτα με 17αρα οθόνη και τέτοια ανάλυση

09-10-2010 15:57
οκ με ενδιαφέρει το τηλ μου είναι 69ΧΧΧΧΧΧΧ πάρε να κανονισουμε ΣΤΧΧΧ

10-10-2010 03:20
Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει ή πάρει τηλέφωνο.. τελικά είμαστε ΟΚ? αν είναι να κανονίσουμε για την συναλλαγή :)..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
10-10-2010 12:17
Το εδωσα πριν λίγο σε ένα γείτονα ... Σαν ζέστη τυρόπιτα έφυγε

10-10-2010 12:29
Κάτσε ρε φίλε τι ζεστή τυρόπιτα και αηδίες δεν είπαμε χθες ότι το θέλω? μου είπες ότι θα το δώσεις αλλού? και μου λές και "πριν λίγο" όταν σου χω πει απο χθες το μεσημέρι? δηλαδή εγώ είμαι μαλάκας...

Ένα διάστημα από Σάββατο 13:34 μέχρι σήμερα 12:17 (όπως φαίνεται στα πετσοκομένα Pm's) και εσύ μου μιλάς για Κυριακή και για δικαίωμα ξεκούρασης λες και τα ξημερώματα σου ζήτησα να απαντήσεις.. έχεις κάθε δικαίωμα να το δώσεις εκτός φορουμ αρκεί όπως λες να ενημερώνεις για να μην φαίνεται ο άλλος ρεζίλι στον συγγενή του (αυτά τα έκοψες) και ούτε να χάσει όλες τις άλλες προσφορές περιμένοντας εσένα, ειδικά σε κάποιον που του λες υπάρχει πέρνα και δες το, αν αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβεις ε τότε όντως κάποιος έχει θέμα Κυριακάτικα.. Εγώ ξέρω πως όταν λες σε κάποιον υπάρχει δεν μπορείς μετά να του λες είχα 10δες προσφορές γιαυτό σε έγραφα.. η υπάρχει ή το χεις κλέισει απλό είναι!).. επίσης από το timing φάνηκε καθαρά για μένα τι έχει γίνει και αυτό είναι που με εκνεύρισε περισσότερο.. τέσπα καλά να περνάς και καλορίζικο στον νέο του κάτοχο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.