ACER h5360BD vs P1201B

akipa

New member
6 October 2012
6
Καλημερα σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας.
Ειχα αγορασει εναν ACER H5360BD για χρηση ταινιων στο σπιτι, στον οποιο κατεληξα μετα απο αρκετο ψαξιμο. Δυστηχως χαλασε και χρειαστηκε να τον στειλω για service, μεσα στην εγγυηση.
Τελικα καταληξε η εταιρεια οτι θα μου τον αντικαταστησει και μου προτεινανε τον acer P1201B - EY.JCK01.001.
Ξερω οτι ειναι κατωτερος. Επειδη τον βλεπω στην κατηγορια παρουσιασεων, κανει για ταινιες? Σε ποια σημεια ειναι κατώτερος?

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα.

ο 5360Β έχει ανάλυση 1280χ720. ο p1201b ειναι data projector με native ανάλυση 1024x768.

ευχαριστω πολυ.
Τι ειναι η native αναλυση δηλαδη? τι διαφορα εχει απο τις αλλες αναλυσης?

εν συντομία, ο p1201b δεν κάνει για τη δουλεια που θες, ζήτησε αντικατάσταση μόνο με το ίδιο μοντέλο acer h5360bd.Έχω τον ίδιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την ποιότητα του και το 3d του.O άλλος είναι μονο για παρουσιάσεις κτλ, πολύ κατώτερος δλδ.

Σε ποια σημεια ειναι κατώτερος?

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν κουρασα.

Βασικά, σε όλα!!

Ωραία η Acer!! Αφού κάνει τέτοιες ''όμορφες'' προτάσεις, ζητησέ τους και 'συ τον καινούργιο laser-led για αντικατάσταση. Δεν πιστεύω να χαλιούνται...:D:D

Καθόλου δεν κούρασες. Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες ''γενναιοδωρίας'' των εταιρειών.

θα σας ενημερωσω για την συνεχεια του θεματος μου μολις κατι γινει.

Παλυ ευχαριστω

Μια διευκρινιστική ερώτηση:
Το service της Acer το έχει η ΑΛΜΑΝ? Εσένα ποιος σε ενημέρωσε ότι θα στον αντικαταστήσουν ,η ΑΛΜΑΝ (αν έχει αυτή το service) ή σε πήραν από την αντιπροσωπεία?
Επίσης από που είχες αγοράσει τον προβολέα? Από ιντερνερτικό μαγαζί του εξωτερικού ή από κατάστημα στην Ελλάδα?
Απλά ρωτώ τα παραπάνω για να δω περίπου την πολιτική που ακολουθεί η ACER.
Όπως και να έχει μη δεχθείς αλλαγή του προβολέα σου με άλλο μοντέλο πλην του ιδίου.

Το το εκανε η στη θεσσαλονικη.Η ιστοτια μου ξεκηναει απο τις αρχες Ιουλιου. Αργοτερα θα σας γραψω παραπανω λεπτομερειες.
Το αγορασα απο TECH4GURU απο χανια.Σε καποια στιγμη λοιπον μου ειπαν το εξης: επειδη το μαγαζι εκλεισε και ανοιξε με καινουργιο ιδιοκτητη οτι θα επρεπε να βρω εγω απο ποιο προμηθευτη αγορασε το μαγαζι?????????????.

Τελος παντων. Το θεμα βρισκεται στον δικηγορο μου και το ψαχνω.
Απλα αν εχεται την καλοσυνη να μου προτεινατε καποια μοντελα ισως και λιγο καλυτερα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα για να μπορω να τους αντιπροτεινα (χωρις βεβαια να ξερω αν θα δεχτουν).

Ευχαριστω και θα ενημερωσω με παραπανω λεπτομερειες για το θεμα.