adapter/cable για MagSafe 85w

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
καλησπέρα,
εχω το MagSafe 85w (αγγλική εκδοση) και Ψάχνω να το κάνω να λειτουργεί για ελληνικές πριζες. έναν ανταπτορα που πήρα δεν κάνει γιατί ολες οι πριζες του σπιτιού κ των πολυμπριζων δεν ειναι επιπεδες..ο ανταπτορας μπαινει μονο σε επιπεδες πριζες.

οπότε Ψάχνω να βρω το Καλώδιο που συνδεεται απο την πρίζα (ελληνική) στο MagSafe. ξέρετε που μπορω να βρω μονο αυτο, γιατί η αγορα ολόκληρου του MagSafe ειναι πολυ ακριβή.

και κάτι άλλο, μπορω να φορτισω το iPhone με τον φορτιστη του iPad που νομιΖω ειναι πιο δυνατός; το οτι χρησιμοποιω τον ανταπτορα του iPad (το τμημα που αποσπάται) στο MagSafe για να μπορω να φορτιζω το MacBook πειράζει; Απλά μου χρειάζεται και το Καλώδιο για επέκταση της απόστασης πριζες, MacBook.

Last edited:
βασικά θελω να αλλάξω αυτο που εχει είσοδο για αγγλικές πρίζες σε ενα για ελληνικές.
816d4b73.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: adapter/cable για MagSafe 85w

 Νίκος;1056237513 said:
Υπάρχουν αντάπτορες που ταιριάζουν σε όλες τις σούκου μπρίζες. Επίσης με τον φορτιστή του iPad μπορείς να φορτίζεις και το iPhone.

του iPad ειναι 10 W ( watt )

κανει για το iPhone ?

Re: Απάντηση: adapter/cable για MagSafe 85w

Καλημέρα, εγώ πάλι ψάχνω την προέκταση που δείχνει ο φίλος auteur στο post #2 για να το βάλω στο airport express. Ψάχνω να το βρώ χωρίς επιτυχία. Μήπως το έχει πάρει το μάτι κανενός κάπου?

ευχαριστώ

Είχα πάρει παλιά έναν τέτοιο αντάπτορα από τη systemgraph (από βρετανικό σε σούκο). Δεν ξέρω όμως αν τον φέρνουν ακόμη, γιατί κάποια άλλη στιγμή με παρέπεμψαν στην αγορά ενός "κιτ" της apple με όλους τους αντάπτορες...