Άδικη Διαγραφή

Status
Not open for further replies.

fedra

Senior Member
26 January 2008
470
Αθήνα
Μάθαμε μέσω προσωπικού μηνύματος ότι θα μας διαγράψουν σαν μέλη, το λόγο δεν τον γνωρίζουμε, αλλά πριν συμβεί αυτό θα θέλαμε να χαιρετήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που έτυχε να συνομιλήσουμε.

Θα μας επιτρέψετε σε κάποια άτομα που ξεχωρίσαμε, μέσω των γραφόμενων τους, να τους πούμε ένα ξεχωριστό αντίο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χαρήκαμε την παρέα όλων σας.

Kokar
Sphynx
Croft
Meletov
Δ.Παναγιωτίδης
Larry
Pappas
Β. Σωκρατίδης
TasosTh
Δημοκηδής
Τατιάνα
Χριστίνα Keller
Petran
Δαμιανός Δημητριάδης
Βλασίδης
Αudiofile62
Kώστας Λυμπερόπουλος
Ν.Μπαβιόλης

Καλη συνέχεια με πολλή μουσική και ελευθερία λόγου σε αυτά που πιστεύετε.

Mε εκτίμηση
Fedra, Myrtw (κατά κόσμον Αρχόντω - Ευγενία Πετράκη)

Μάθαμε μέσω προσωπικού μηνύματος ότι θα μας διαγράψουν σαν μέλη, το λόγο δεν τον γνωρίζουμε, αλλά πριν συμβεί αυτό θα θέλαμε να χαιρετήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που έτυχε να συνομιλήσουμε.

Θα μας επιτρέψετε σε κάποια άτομα που ξεχωρίσαμε, μέσω των γραφόμενων τους, να τους πούμε ένα ξεχωριστό αντίο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χαρήκαμε την παρέα όλων σας.

Kokar
Sphynx
Croft
Meletov
Δ.Παναγιωτίδης
Larry
Pappas
Β. Σωκρατίδης
TasosTh
Δημοκηδής
Τατιάνα
Χριστίνα Keller
Petran
Δαμιανός Δημητριάδης
Βλασίδης
Αudiofile62
Kώστας Λυμπερόπουλος
Ν.Μπαβιόλης

Καλη συνέχεια με πολλή μουσική και ελευθερία λόγου σε αυτά που πιστεύετε.

Mε εκτίμηση
Fedra, Myrtw (κατά κόσμον Αρχόντω - Ευγενία Πετράκη)

Ευχαριστούμε πολύ. Απλώς θα περιμέναμε από εσάς καλύτερη συμπεριφορά σε ένα δικτυακό χώρο με χιλιάδες μέλη.

Και μην προδικάζετε.... κάνει κακό. Ακόμα δεν υπάρχει απόφαση. Άρα και το ΠΜ που επικαλείσθε, μούφα είναι.

Αν και δεν ειχαμε καμμια συνομιλια περαν μιας ενημερωσης που πηρατε σημερα απο εμενα σαν απαντηση στα περι καθηκοντων του Administrator (μιας και νομιζατε οτι ειμαι υπευθυνος για αλλα πραγματα), δεν εχω παρα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια.
Επισης συμφωνω με τον Βλαση οτι καμμια αποφαση δεν υπαρχει ακομα.

Καλησπέρα,

Τώρα μπήκα να δω κι εγώ τι γίνεται, γιατί μιλήσαμε με την αδελφή μου στο τηλέφωνο και με αυτά που μου είπε "έπεσα από τα σύννεφα". Μαζί αποφασίσαμε να πούμε αντίο αφού πλέον είμαστε ανεπιθύμητες ή τουλάχιστον έτσι έχουν καταφέρει ορισμένα μέλη να μας κάνουν να αισθανόμαστε.

Όντως πρέπει να έχει πάρει προσωπικό μήνυμα η αδελφή μου (είμαι σίγουρη ότι δε λέει ψέμματα) αν και μπορώ να το ελέγξω άμμεσα. Θα μπω με τον κωδικό της γιατί το γνωρίζω.

Κύριοι προσωπικά λυπάμαι γιατί κάθε φορά που γράφαμε κάτι υπήρχαν συγκεκριμένα άτομα που μας έκαναν επίθεση (ειρωνίες, προσβολές) μόνο και μόνο επειδή ήταν αντίθετοι με τις απόψεις μας. Το τι υβριστικά προσωπικά μηνύματα έχουμε λάβει, δε μπορείτε να φανταστείτε!!!!!!!!!

Και αυτά και το μήνυμα της διαγραφής μπορούν εύκολα να αποδειχθούν. Πολύ απλά βρίσκονται ακόμη στα εισερχόμενα μηνύματα.

Εγώ είμαι άτομο πιο ήπιων τόνων και πολλά τα προσπερνούσα. Η αδελφή μου όμως είναι πιο εύθικτη.

Όπως και να έχει, δεν μπορεί ένα άτομο συνέχεια να δέχεται επίθεση και να μη λέει τίποτα. Τελικά χαρακτηριστήκαμε εμπαθείς και κακόβουλες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

Και πιστέψτε με είναι ΠΟΛΥ ψυχοφθόρο να πρέπει κάποιος να απολογείται συνέχεια.

Και ναι, κάτω από ψυχολογική πίεση, μπορεί κανείς να γράψει και υπερβολές και πράγματα που ίσως αργότερα (αν έχει συνείδηση) να τα μετανοιώνει.

Η διαχείρηση , μετά λύπης μου θα το πω, ανύπαρκτη!!!!!!

Η Fedra γνωρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τη μουσική!!!! Και γι' αυτό το λόγο ίσως να είχε πιο ακραία συμπεριφορά από τη δική μου.

Εμένα μου αρέσει πολύ η μουσική, ασχολούμαι και προσπαθώ να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Άσχετα με την μουσική κατηγορία, σε αυτό το site τα θέματα στην "επί παντός" κατηγορία αποτελούν δυνατό κίνητρο στο να γράφει κάποιο μέλος.

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις
πληροφορίες για το πως παίρνονται τελικά οι αποφάσεις για τη διαγραφή των μελών.

Ελπίζω με αυτό το νήμα να τελείωσε η περιοδεία από τις κατηγορίες.

Η "εκτός" έχει μεν ποικίλη θεματολογία, αλλά κυτίο παραπόνων δεν είναι.

Status
Not open for further replies.