ADVANCE ACOUSTIC MAP 305DA

antonisgr

AVClub Addicted Member
10 November 2006
1,502
Σουηδική Αραβία
Πωλείται ολοκληρωμένος ADVANCE ACOUSTIC 305DA εντός εγγύησης ( αγορασμένος Μάρτιο 2007 αν θυμάμαι καλά θα ψάξω να βρω τα χαρτιά του )
Σε άριστη φυσικά λειτουργική κατάσταση αλλά και οπτική με το κουτί του ( μανουαλ τηλεκοντρόλ καλώδιο κτλ )
Τιμή 600 ευρω
Προσοχή !! είναι ο 305da με το DAC !!!
Αντωνης τηλ 6977247924

Πωλείται ολοκληρωμένος ADVANCE ACOUSTIC 305DA εντός εγγύησης ( αγορασμένος Μάρτιο 2007 αν θυμάμαι καλά θα ψάξω να βρω τα χαρτιά του )
Σε άριστη φυσικά λειτουργική κατάσταση αλλά και οπτική με το κουτί του ( μανουαλ τηλεκοντρόλ καλώδιο κτλ )
Τιμή 600 ευρω
Αντωνης τηλ 6977247924

Γεια σου Αντωνη, επειδη τυγχανω αρχαριος, τι σημαινει οτι ο εν λογω εχει ενσωματωμενο dac; Μπορω δηλαδη να συνδεσω τον υπολογιστη π.χ.; Διαβασα οτι εχει 5 ψηφιακες εισοδους, τι εξυπηρετουν; Ευχαριστω για το χρονο σου..

Μπορείς να συνδέσεις pc, cd-player ή dvd-player, γενικά οτιδήποτε μπορεί να εξάγει σήμα PCM στην ψηφιακή (ομοαξονική ή οπτική) έξοδό του.

Για ένα πολύ απλό σύστημα είναι ό,τι πρέπει (cd-player ως transport, ο 305DA κι ένα ζευγάρι ηχεία). Πραγματικά αν είχα κάτι να τον κάνω, θα τον αγόραζα.

Edit: δες κι εδώ: http://www.avmentor.gr/reviews/advance_acoustic_map305da_1.htm

Τιμή 600 ευρω
Αντωνης τηλ 6977247924

Γιατί τον πουλάς αν επιτρέπεται;

Ας απαντήσω πρώτα στον κ.ζουζουνη, αναφέρω πουθενά στο ποστ ότι δέχομαι προσφορές ? και δη δημόσιες? Σας παρακαλώ, φιλικό το site αλλά δεν γνωριζόμαστε και από χθες!
Skaninen, upgrade έγινε και δεν μου χρειάζεται πλέον ,ο ενισχυτής γνωρίζεται ότι είναι πολύ καλός και στην κανονική του τιμή πόσο μάλλον στην τιμή που τον δίνω.
Anyway πουλήθηκε το Σ/Κ αλλά όφειλα να απαντήσω.

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΤΙΜΗ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΣΤΟ SITE ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ MOSFET ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡ.750 ΕΝΩ ΛΙΑΝΙΚΗ 630.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE KAI TΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΑ PC ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΡ´´ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; ANYWAY,EYXOMAI KAΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.

Πρώτα απ’όλα καλό θα ήταν να διαβάζεις καλύτερα την περιγραφή της αγγελίας ( αυτό δεν θέλει γνώσεις ! αλλά δεν θέλει και επιπόλαιο διάβασμα )
Ο ενισχυτής που πουλιόταν ήταν ο MAP 305DA DA DA DAAAAAAA
Ακόμα και αν δεν κατάλαβες περί ποίου πρόκειται 2 ποστ μετά εξηγείται από άλλον χρήστη που ούτε τον ξέρω ούτε αβανταδόρος κανενός είναι.
Έτσι λοιπόν η τιμή καταλόγου για τον 305DA MK2 είναι 900 ευρω και λογικά πολύ κοντά και η τελική μετρητοίς.
Άλλη απορία?

Ps.βγάλε το Caps Lock από το πληκτρολόγιο σου ( είναι αριστερά κάπου στην μέση συνήθως )