Advance ULTIM UM60

Με επιφύλαξη αυτό που θα πώ. Νομίζω ότι υπάρχουν στα Media Market. Αν είναι αυτά που νομίζω, τα έχω ακούσει και δεν μου άρεσαν. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την κατηγορία.

Re: Απάντηση: Advance ULTIM UM60

Τα εχει η media markt στο Μαρουσι.
Πολυ καλη κατασκευη,μετριοs ηχοs.
Στα λεφτα του εχω ακουσει πολυ καλυτερα ηχεια!

Άρα είναι αυτά που έχω ακούσει κι εγώ. Thanks

Re: Απάντηση: Advance ULTIM UM60

Τα εχει η media markt στο Μαρουσι.
Πολυ καλη κατασκευη,μετριοs ηχοs.
Στα λεφτα του εχω ακουσει πολυ καλυτερα ηχεια!

συμφωνώ απόλυτα...και εγώ που τα άκουσα δεν μου είπαν και πολλά....από κατασκευή είναι άψογα πάντως...

Απο τα ηχεια της το μονο που αξιζει τα χρηματα του ειναι το μικρο,απο εκει και πανω ο ανταγωνισμος τσακιζει.

http://www.odes.gr/index.php?page=s...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28

Δειτε και αυτο το link,τοσο χοντρη μπαφλα σε ηχειο των 300 ευρω δεν εχω ξαναδει

http://images.google.com/imgres?img...microsoft:el-gr:IE-SearchBox&rlz=1I7GGLJ&sa=N

καπου ειδα οτι βγαινει και σε ενεργη εκδοση

Last edited:
Απάντηση: Re: Advance ULTIM UM60

για το ULTIM UM20 το έχει ακούσει κανείς;

Kανε μια βολτα απο media markt Aμαρουσιου να τα ακουσειs!
Παντωs εγω που τα ακουσα δεν με συγκινησαν καθολου....απο κατασκευη παντωs σκιζουν!!

Tα advance πιστεύω ακράδαντα ότι είναι εξαιρετικά και σαν κατασκευή και σαν ήχος γιατί κατασκευάζονται στην Κίνα από τον ίδιο κασκευαστή των εκπληκτικών hi end και πάμφθηνων mdx-III. 'Αλωστε και τα άριστα ενισχυτικά τους από τον ίδιο κατασκευαστή παράγονται! (Για το cd player τους δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά!). Quiz. Ποιος είναι?

στον ηχο επετρεψε μου να διαφωνησω. Για παραδειγμα τα Usher που ειναι κοντα σε τιμη ειναι κλασεις ανωτερα...

Θα συμφωνήσω για τα Usher, αν κρίνω μάλιστα από τα μικράκια που είχαμε ακούσει (απίστευτα φτηνά και απροσδόκητα καλά για τα λεφτά τους)...

παντώς τα UM20
δένουν πολύ με τον KingRex σαν τεχνικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον..
Efficiency: 88 dB
Impédance: 4 Ohms

Οι μεγαλες κινεζικες (και αξιοπιστες) εταιριες hi end ειναι Cayin, Shanling, Dussun, Consonance, Xindak. Ειναι καμια απο αυτες?

Μονο μη μου πεις οτι ειναι η εταιρια που βγαζει τα Vincent με κινεζικο ονομα!!!

Οι Κινεζοι ειναι θεοι!!!
Τον AV processor της Usher τον φτιαχνει η Shanling που το κυκλοφορει και σαν δικο της!!!!
Στην τελευταια version αλλαξε η προσοψη στο ενα απο τα δυο αλλα η προηγουμενη ηταν ολοιδια

Kαι εγώ πιστεύω στον θεό της Κίνας που παρουσίασαν απόψε στους Ολυμπιακούς κάνοντας σκόνη οτι άλλο προγενέστερο! Και ο κατασκευαστής των ADVANCE είναι, εξ ού και η οπτική ομοιότης, η CAV !

Εμένα πάντως μου θυμίζει το γούστο της Cav (το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου btw)...