Αγανακτηση με τη HoL

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Λίγο πολύ γνωστά τα θέματα... Ας γκρινιάξω όμως γιατί με τη HOL πρώτη φορά φώναξα σε άνθρωπο...

Αίτηση για αναβάθμιση σε vdsl στις 5/9 οπότε και με διαβεβαίωσαν ότι μέσα στη βδομάδα θα πάρω το μόντεμ και σε περίπου 10 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί

1 εβδομάδα μετά παίρνω για να δω τι γίνεται μιας και δεν πήρα μόντεμ. Μαθαίνω ότι επειδή ήμουν σε voip θα έπρεπε πρώτα να γυρίσω σε pots, που θα έπαιρνε άλλη μια εβδομάδα

1 εβδομάδα μετά ξαναπαίρνω και μου λέν ότι θα το βάλουν με ένδειξη για επείγον επειδή έχει αργήσει.

1 εβδομάδα μετά ξαναπαίρνω και μου λεν και πάλι το ίδιο παραμύθι, και με ενημερώνουν ότι η αίτηση για pots καταχωρήθηκε με 25/9, 20 μέρες μετά την αρχική αίτηση. Αλλάζουν και την ημερομηνία του αιτήματος σε 25/9 για να μη τους χαλάει και τα στατιστικά τους... Γίνεται και ένας χαμός στο τηλέφωνο με το παπαγαλάκι του κέντρου που δε μου απαντούσε γιατί δεν καταχωρήθηκε πριν 20 μέρες η αίτηση για pots και πόσο θα πάρει τελικά η διαδικασία...

Σήμερα άλλη μια βδομάδα μετά γυρνάω σπίτι και βρίσκω κομμένο το ιντερνετ και το τηλέφωνο.
Παίρνω την υποστήριξη απ το κινητό και μαθαίνω ότι έγινε η μετατροπή σε pots, αλλά το καλώδιο φαίνεται στον αέρα και ότι δε μπορεί να γίνει κάτι πριν τη Δευτέρα...

Φαντάζομαι με τιμωρούν με μινιμουμ 3 μέρες χωρίς υπηρεσία γιατί δεν έφυγα νωρίτερα από πελάτης τους...