Αγαπητέ πατέρα.....

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα
mitsotakis-letter1.png

mitsotakis-letter2.png

mitsotakis-letter3.png

mitsotakis-letter4.png

mitsotakis-letter5.png

mitsotakis-letter6.png

mitsotakis-letter7.png

mitsotakis-letter8.png

Χωρίς πλάκα, οι παλιότεροι στη δουλειά μου έλεγαν ότι σε όποιο κανάλι πήγαινε ο επίτιμος, για κανενα μήνα όλα τα μηχανήματα ήθελαν service μετά...

Κρίσιμη η σημερινή ή αυριανή μέρα ( ας μου πεί κάποιος ), για την ανάδειξη ή μη αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κρίσιμη η σημερινή ή αυριανή μέρα ( ας μου πεί κάποιος ), για την ανάδειξη ή μη αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο βρε.
Πως φαίνεται που δεν είσαι του κόμματος...:flipout::flipout::guitarist:

Χωρίς πλάκα, οι παλιότεροι στη δουλειά μου έλεγαν ότι σε όποιο κανάλι πήγαινε ο επίτιμος, για κανενα μήνα όλα τα μηχανήματα ήθελαν service μετά...

Supernatural κατασταση λεμε .....

Απάντηση: Re: Αγαπητέ πατέρα.....

O νικητής θα είναι και ο επόμενος πορδυπουργός...

-bye-

ειμαι σχετικα καινουγιο μελος,κανενα χρονο περιπου.
η ερωτηση που θελω να θεσω ειναι ποια τα ορια της πολιτικης κουβεντας που μπορει να γινετε μεσα στο φορουμ.νομιζω οτι στην περιοδο των εκλογων καποιος διαχειριστης ειχε κλειδωσει ενα θεμα.Στους κανονες αναφερετε νομιζω μονο η μη προσβολη των πολιτικων πεποιθησεων καποιου.
φυσικα και δεν με προσβαλλε ο σχολιασμος του "επιτημου" κ ουτε θελω να υποδειξω το ρολο τω διαχειριστων.αν υπαρχει αλλη σχετικη κουβεντα παρακαλω να μου την πειτε