Αγορά 2.1 για PC μέχρι 350 euro

Sosat

Established Member
27 April 2009
127
Ενδιαφέρομαι για 2.1 το πολύ μέχρι 350 euro.

Χρήση:αποκλειστικά για PC games,όχι για μουσική.

Το δωμάτιο είναι 11 τετραγωνικά καθαρό.

Δε θέλω να μπλέξω με τίποτα με ενισχυτές, ηχεία κτλ.

Βρήκα το παρακάτω,με καλύπτει 100% και μου αρέσει πολύ

http://www.bose.co.uk/GB/en/home-an...computer-speakers/companion-3-speaker-system/

Θα ήθελα τη γνώμη σας :ears:

Θα προτιμήσω τα Bose λόγω εμφάνισης.

Φαντάζομαι από ήχο και τα δυο είναι πολύ καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ :ernaehrung004:

Να ξέρεις πως με αυτά τα χρήματα παίρνεις καλύτερα ηχειάκια από τα BOSE. Επίσης τον ίδιο ήχο μπορείς να έχεις με τα μισά (τουλάχιστον) χρήματα πχ: Altec Lansing FX4021 τα οποία στο συγκριτικό με τα BOSE βγαίνουν καλύτερα.
Τώρα αν σε ενδιαφέρει το design περισσότερο από την ποιότητα αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά και πάλι σε αυτήν την περίπτωση θα προτιμούσα ένα ενεργό ηχείο παρά 2 πλαστικά κυβάκια που δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα εκτός από το ΒΟSE αυτοκολλητο. Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη...

Και μην νομίζεις πως έχω αντιπάθεια με την BOSE (αφού μεγάλωσα σαν πιτσιρίκι με τα 501 και αργότερα με τα 801), απλώς πλέον πουλάει μόνο το όνομα και όχι κατι το ιδιαίτερο ηχητικά. Στα λέω αυτά γιατί 350 ευρώ δεν είναι ασήμαντο ποσό για ηχεία pc (οι περισσότεροι ακούνε με κινέζικες πλαστικουρες των 10-15$) και αφού έχεις σκοπό να ξοδέψεις αυτό το ποσό καλό θα ήταν να πάρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει για πολύ καιρό. Και όπως και να το κάνουμε ένα ηχείο με μεγαφωνακι της 1-2 ίντσας ΔΕΝ μπορεί να βγάλει τον ήχο ενός μεγαλύτερου με 5, 6 ή ακόμα και 8 ιντσών μεγάφωνο

Last edited:
Τα Harman πιο μουράτα και πιο μουσικά. Τα altec πιο δυνατά και πιο δυναμικα/μπασάτα. Επειδή στο πρώτο σου post λες αποκλειστικά για Games τότε πήγαινε στα Altec. Πιο εφετζιδικα και πιο" μπαμ-μπουμ" για τα παιχνίδια.
Αν αργότερα έχεις σκοπό να ακούς και μουσική από τον ίδιο υπολογιστή τότε ισχύουν αυτα που είπα και πριν για monitor/ενεργά. Πάντως επειδή δεν ψαχνεσαι για πολυκάναλο αλλά για στερεοφωνικό ήχο θα σου πρότεινα αν έχεις την δυνατότητα να ακούσεις ένα σύστημα με ενεργά 2.0 ηχεία. Μετά δεν νομίζω να ξανακοιτάξεις τις κλασικές 2.1 λύσεις.

Επίσης ψιλοάσχετο. Για gaming αξίζει να έχεις ένα καλό σετ ακουστικών. Για να πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα από ηχεία θα πρέπει να δώσεις πολλαπλάσια χρήματα και πάλι δεν θα πετύχεις την στερεοφωνική εικόνα και ανάλυση των ακουστικών καθώς η διάταξη των ηχείων πάνω σε γραφείο σε περιορίζει αρκετά.

Πολύ σωστά τα είπες,βοήθησες πολύ.

Ευχαριστώ :a0210::a0210: