Αγορα 3 τηλεορασεων

Zer0cooL

New member
28 January 2007
90
Πύργος Ηλείας
Καλημερα. Ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα 3 τηλεορασεων, διαφορετικων μεγεθων και διαφορετικων αναγκων. Αναγκες/μεγεθη/σκεψεις
1. Τηλεοραση κρεβατοκαμαρας. Αυτη τη στιγμη υπαρχει μια 32αρα η οποια θα χρησιμοποιηθει σε αλλο χωρο πλεον και σκεφτομουν την αγορα μιας 40αρας (πιο μεγαλη στο δωματιο αποκλειεται λογω γυναικειας παντοφλας!). Ειμαι σχετικα κολλημενος με Samsung (αν υπαρχουν βεβαια πιο value for money προτασεις ειναι ανοικτος...) και κοιταζα την Samsung UE40F6500 στα 600 ευρω περιπου. Θα ηθελα να ειναι 3D (μια και αυτη του σαλονιου λογω μεγεθους δυσκολα πλεον αλλαζει - 46αρα non 3D) και ντιζαινατη με οτι συγχρονες ευκολιες υπαρχουν (smart tv ktl...). Ειναι το μοντελο που κοιταω μια καλη προταση σε αυτη την κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα?
2. Τηλεοραση υπνοδωματιου + τηλεοραση ιατρειου. Παμε σε 32αρα χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις. Καλη εικονα , καλη συνδεσιμοτητα, media player καλο...Σκεφτομουν την Samsung UE32F5000AWXXH LED TV FULL HD, την βρισκω στα 270 περιπου. Η μια εκ των 2 μπορει να ναι και πιο φαντεζι (μεταλλικο λεπτο πλαισιο κτλ...) Καμια αλλη ιδεα η να μεινω στις αρχικες επιλογες μου?

Το συνολικο μπατζετ και για τις 3 ανερχεται στο ποσο των 1100-1200 ταβανι (μονο για κατι εξαιρετικο μπορει να ξεπεραστει λιιιγο ακομα...)
Σας ευχαριστω

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα 3 τηλεορασεων

Για 40", το 3D σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων δεν είναι ιδιαίτερα πειστικό, οπότε θα έλεγα να πάρεις τρεις 40"-42", έστω και χωρίς 3D. Κοίτα τις LG LN5200/LN5400, Samsung F5000, Samsung F6100, Sony R470/R473.

To 3D για την κρεβατοκαμαρα λεω να το παρω υπο την ενοια οτι δεν εχω την αντιστοιχη εμπειρια του στην τηλεοραση του σαλονιου, οποτε να εχω και αυτη τη δυνατοτητα καπου...Οσο για τις αλλες 2 να βαλω 42 ιντες στο ιατρειο ειναι λιγο τραβηγμενο γι αυτο που τη θελω την τηλεοραση (παρακολουθηση καμερων + να δειχνω σε ασθενεις καποιες φωτο η βιντεο ιατρικων πραξεων). Οχι οτι με χαλαει αλλα αν βρισκω κατι ποιο οικονομικο σε 32 εκει θα με εβλεπα καλυτερα. Οσο για την 3η 32 αρα ειναι απλα για αντικατασταση σε ενα δωματιο που τωρα εχει μια Σονυ 10ετιας +...
Ολα ειναι θεμα τιμης. Δηλαδη θα ηθελα κατι ποιοτικο με 3d ει δυνατον για κρεβατοκαμαρα και 2 32 αρες mid series για τις δουλειες που προανεφερα, χωρις να υπερβω σε καμια περιπτωση τα 1100-1200 ευρω

Άμα δεις τις τιμές των πιο πάνω και τρεις από αυτές να πάρεις είσαι εντός budget.

Τις ειδα βρε...Απλα ελεγα μην υπηρχε καμια πιο "ολοκληρωμενη" προταση. Δηλ "σε 40-42 θα προτεινα την "ταδε" για την χρηση που θες γιατι ειναι λαυτερη απ αυτη που ανεφερες...., στις 32 αρες αυτη και αυτη..." κοκ
Anyway, στο ψαξιμο ειμαι...χρημα μπορει να μην υπαρχει αρκετο, αλλα χρονος υπαρχει...

Να δώσεις περισσότερα για την πρώτη θα είχε νόημα αν έπαιρνες μεγαλύτερη. Νομίζω πως η F6100 μια χαρά θα σε εξυπηρετήσει. Αν θέλεις κάτι με περισσότερες ευκολίες πήγαινε σε κάποιαν ακριβότερη, στην εικόνα όμως δύσκολα θα διακρίνεις μεγάλες διαφορές, αν είσαι ξάπλα κατά τη θέαση ειδικά και η τηλεόραση είναι στα 2,5 μέτρα απόσταση.

Καλημερα. Ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα 3 τηλεορασεων, διαφορετικων μεγεθων και διαφορετικων αναγκων. Αναγκες/μεγεθη/σκεψεις
1. Τηλεοραση κρεβατοκαμαρας. Αυτη τη στιγμη υπαρχει μια 32αρα η οποια θα χρησιμοποιηθει σε αλλο χωρο πλεον και σκεφτομουν την αγορα μιας 40αρας (πιο μεγαλη στο δωματιο αποκλειεται λογω γυναικειας παντοφλας!). Ειμαι σχετικα κολλημενος με Samsung (αν υπαρχουν βεβαια πιο value for money προτασεις ειναι ανοικτος...) και κοιταζα την Samsung UE40F6500 στα 600 ευρω περιπου. Θα ηθελα να ειναι 3D (μια και αυτη του σαλονιου λογω μεγεθους δυσκολα πλεον αλλαζει - 46αρα non 3D) και ντιζαινατη με οτι συγχρονες ευκολιες υπαρχουν (smart tv ktl...). Ειναι το μοντελο που κοιταω μια καλη προταση σε αυτη την κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα?
2. Τηλεοραση υπνοδωματιου + τηλεοραση ιατρειου. Παμε σε 32αρα χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις. Καλη εικονα , καλη συνδεσιμοτητα, media player καλο...Σκεφτομουν την Samsung UE32F5000AWXXH LED TV FULL HD, την βρισκω στα 270 περιπου. Η μια εκ των 2 μπορει να ναι και πιο φαντεζι (μεταλλικο λεπτο πλαισιο κτλ...) Καμια αλλη ιδεα η να μεινω στις αρχικες επιλογες μου?

Το συνολικο μπατζετ και για τις 3 ανερχεται στο ποσο των 1100-1200 ταβανι (μονο για κατι εξαιρετικο μπορει να ξεπεραστει λιιιγο ακομα...)
Σας ευχαριστω

εαν καιγεσαι τοσο για 3d δεν θα κανεις δουλεια με 40 ιντσες ....μια λυση ειναι να βαλεις την 46 αρα στην κρεβατοκαμαρα και παρε μια 55 αρα 3d και εισαι αρχηγος...σε αλλη περιπτωση μην κανεις κοπο τοσο για το 3d..μετα απο μια δυο ταινιες θα το βαρεθεις...

Εαν δεν υπηρχε ο WF (woman factor) θα συμφωνουσα μαζι σου 1000% !!! Συν το γεγονος βεβαια οτι για το σαλονι μια αξιοπρεπης 3d 55 + , πηγαινει πανω απο 1200 απο μονη της (παντα οταν αλλαζα στο σαλονι επερνα κατι λιγοτερο απ τη καλυτερη σειρα καθε εταιριας...) . Οποτε ξεπερναω το μπατζετ κατα πολυ...
Γι αυτο λεω να μην πειραξω αυτη του σαλονιου (46 Β750 - στο παρα ενα μηνα δεν προλαβα την C750 τοτε...), και να προβω στην αγορα 40-42 για κρεβατοκαμαρα που και παλι θα με ζαλισει αλλα ειναι μια μαχη που μπορω να δωσω...

Εαν δεν υπηρχε ο WF (woman factor) θα συμφωνουσα μαζι σου 1000% !!! Συν το γεγονος βεβαια οτι για το σαλονι μια αξιοπρεπης 3d 55 + , πηγαινει πανω απο 1200 απο μονη της (παντα οταν αλλαζα στο σαλονι επερνα κατι λιγοτερο απ τη καλυτερη σειρα καθε εταιριας...) . Οποτε ξεπερναω το μπατζετ κατα πολυ...
Γι αυτο λεω να μην πειραξω αυτη του σαλονιου (46 Β750 - στο παρα ενα μηνα δεν προλαβα την C750 τοτε...), και να προβω στην αγορα 40-42 για κρεβατοκαμαρα που και παλι θα με ζαλισει αλλα ειναι μια μαχη που μπορω να δωσω...
και εγω περιμενω να χαλασει μια 22 αρα στην κρεβατοκαμαρα να παω σε 32 (εμενα εκει με παιρνει ο wf)..αλλα αντεχει..