Καλημερα φιλοι!
Ειμαι στη διαδικασια αγορας TV μεταξυ 32-38 ιντσων (φυσικα οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο). Τα βασικα χαρακτηριστικα που επιθυμω για την νεα ΤV: Smart TV(LED), 3D, Full HD, 200Hz< (αληθεια υπαρχει καμμια αισθητη στο ματι διαφορα απο τα 200 Hz και πανω
, Wi-Fi, LAN, PVR, Internet browsing & apps, DVB-T & DVB-C & DVB-C. Κανωντας μια ερευνα αγορας σε οτι hot υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα (βλεπε SAMSUNG) επεσα πανω σε αυτα τα 2 μοντελα: UE32H6400 & UE32H6410. Ψαχνωντας σε διαφορα e-shops ειδα οτι αυτα τα 2 μοντελα εχουν 80-100 Ευρω διαφορα αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την ουσιαστικη διαφορα τους που δικαιολογει αυτη την διαφορα των 80-100 Ευρω. Μηπως υπαρχει καποιος εδω που να μπορει να με διαφωτισει;. Επισης και μια ερωτηση; Η Samsung δεν βγαζει πια TV (στα χαρακτηριστκα που γραφω παραπανω) σε 36 & 38 ιντσες;
Εαν εχετε στα υποψιν καποια TV στις 38 ιντσες με τα παραπανω χαρακτηριστικα απο αλλη Εταιρια θα με βοηθουσε αρκετα στην, σωστη, επιλογη μου.
Ειμαι στη διαδικασια αγορας TV μεταξυ 32-38 ιντσων (φυσικα οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο). Τα βασικα χαρακτηριστικα που επιθυμω για την νεα ΤV: Smart TV(LED), 3D, Full HD, 200Hz< (αληθεια υπαρχει καμμια αισθητη στο ματι διαφορα απο τα 200 Hz και πανω
Εαν εχετε στα υποψιν καποια TV στις 38 ιντσες με τα παραπανω χαρακτηριστικα απο αλλη Εταιρια θα με βοηθουσε αρκετα στην, σωστη, επιλογη μου.