αγορα 32" για ποδοσφαιρο!

imakolata

New member
17 February 2010
51
καλησπερα σε ολους!

ναι το ξερω πως για παρακολουθηση αθλητικων ειναι πολυ καλυτερες οι Plasma! ομως λογω χωρου (κυριως αυτο), Low budget (και αυτο) θα ηθελα την γνωμη σας για τηλεορασεις lcd! τα κρητηρια μου ειναι τα ακολουθα!
1) βλεπω τηλεοραση αποκλειστικα μεσω nova
2) κατα κυριο λογω ποσοσφαιρο :award:
3) θελω μια τηλεοραση max μεχρι 420
υπαρχει καποια lcd η οποια να μου προσφερει την ομαλη εικονα που εχουν οι Plasma στην γρηγορη κινηση, γιατι αν δω την μπαλα να μου την δεισνει τετραγωνη ....θα τρελαθω!
η μονη που εχω στο μυαλο μου τωρα ειναι η
Samsung LE32B450

και η
Samsung LE32B350

αλλα απο hz που διαβασα οτι εχουν πραγματικα απογοητευτηκα! πως με 60hz να αποδοσουν ικανοποιητικα γρηγορη κινηση??

τα φωτα σας παρακαλω πολυ!!

Αν θελεις να βλεπεις μπαλα πρεπει να βρεις καποια LCD με "σωστα" 100 Hz (δεν εχουν ολες οι τηλεορασεις την ιδια επεξεργασια εικονας) , κοιτα προς Samsung η Sony...

To ακομη καλυτερο βεβαια θα ηταν να παρεις με 400 ευρουλακια μια LG 42PJ350 και να ευχαριστηθεις ποδοσφαιρο...

Οι plasma είναι πιο οικονομικές.http://www.skroutz.gr/s/91932/Panasonic-TX-P42U10E-42.html?keyphrase=Panasonic+TX-P42U10E+42 Παρότι είναι πεσυνό μοντέλο είναι πολύ καλο.Οι plasma έχουν καλύτερη κίνηση,οι παραπάνω που παράθεσες έίναι περσυνά μοντέλα και μάλιστα οι 2 χειρότερες σειρές της samsung,και ενοείται ότι οι 32'' είναι πολύ λίγες.Πες μας απόσταση θέασης.

Last edited:
Απάντηση: Re: αγορα 32" για ποδοσφαιρο!

Αν θελεις να βλεπεις μπαλα πρεπει να βρεις καποια LCD με "σωστα" 100 Hz (δεν εχουν ολες οι τηλεορασεις την ιδια επεξεργασια εικονας) , κοιτα προς Samsung η Sony...

To ακομη καλυτερο βεβαια θα ηταν να παρεις με 400 ευρουλακια μια LG 42PJ350 και να ευχαριστηθεις ποδοσφαιρο...

Αυτές με τα 100 hz έχουν αρκετά παραπάνω από το μέγιστο διαθέσιμο ποσό που μπορεί να διαθέσει ο φίλος,οπότε ενοείται πως πρέπει να ανέβει λίγο μιας και με 420 ευρώ δεν υπάρχει σωστή 100hz.