ΑΓΟΡΑ 32 LCD!PLS HELP...

venediktos

New member
20 November 2007
23
Καλημέρα σε όλους...Μετά απο αρκετό διαβασμα του site για να αρχισω να μπαινω στο κλίμα κ να καταλαβω τεχνολογιες κ χαρακτηριστικα tv-lcd (ειμαι ασχετος..:blush:,μην το ξεχναμε),ζητω ταπεινα την γνωμη σας κ προτασεις για αγορα lcd 32 για προβολη ταινιων,games αλλα κ τηλεοπτικων καναλιών..λιγο απο ολα δλδ!η αποσταση προβολης ειναι 2-3 μετρα.....ευχαριστω πολυ ολους εκ των προταιρων.....!:smile:

Θα σου προτεινα την Philips 32PFL9632, αλλα επειδη τωρα τελευταια ακουμε διαφορα...κελαηδισματα...ας την αποφυγεις καλυτερα. Μπορεις να δεις την Samsung LE32R86 που ειναι παρα πολυ καλη. Για κατι ποιο φθηνο, κοιτα προς Philips 32PFL5522.

ευχαριστω πολυ!η τιμη της samsung μου φανηκε μια χαρα....ειναι full hd?επισης μηπως εχεις ακουσει για LG Ή SONY?επισης για αποσταση 2+μετρων πιστεθεται οτι μπορω να ωαλω κ μεγαλυτερη απο 32?ρςτας απλα "θεωρητικα"..

Στις 32" δεν υπαρχουν Full hd τηλεορασεις, γιατι πολυ απλα δεν θα μπορεσεις να δεις και καμια διαφορα. Ειναι ολες 1366*768 αναλυσης. Η Samsung για εμενα ειναι πολυ αξιολογη τηλεοραση και καλη εταιρια σαν after sale service. Φυσικα υπαρχουν κι αλλες τηλεορασεις που μπορεις να κοιταξεις σε αυτες τις ιντσες, οπως απο Sony, Toshiba, Philips. Καλυτερα ομως θα ηταν να πας να ριξεις μονος σου μια ματια στα καταστηματα, να δεις καποια μοντελα που σου αρεσουν και μετα να συζητησουμε αυτα για να καταληξεις κι εσυ καπου. Ετσι ειναι και το πιο σωστο. Αλλη τηλεοραση μπορει να αρεσει σε εμενα κι αλλη σε εσενα.
-bye-

γεια σου alfisti...η samsung οπως ειπα φαινεται πολυ καλη...την εχω δει κ απο κοντα...απο μενου τηλεορασης ομως καθως κ εισοδους κ εξοδους smsung vs sony ειναι τα ιδια?δεν ξερω...απλα ρωταω...πχ.πολλα καναλια ταυτοχρονα καθως κ εξοδους για ηχο digital εχουν?

Philips 32PFL9632D/10...για αυτην σχολια?
Σαν εικονα την θεωρω την καλυτερη μετα απο συγκρισεις με τα δικα μου ματια.Σαν ηχος ετσι και ετσι..Αλλα η εικονα της ειναι εξωπραγματικη..Εχει ομως και 1200 euro..Το θεμα ειναι ποσα διαθετεις..

Συμφωνώ με τις προτάσεις των παιδιών για philips (την 9632 - όχι το πιο φτηνό μοντέλο) και Samsung. Επίσης θα έλεγα κοίτα και την Sharp Aquos LC-32RD2

απο μενου τηλεορασης ομως καθως κ εισοδους κ εξοδους smsung vs sony ειναι τα ιδια?δεν ξερω...απλα ρωταω...πχ.πολλα καναλια ταυτοχρονα καθως κ εξοδους για ηχο digital εχουν?

Ναι ίδιες συνδέσεις εξόδους έχουν

Συμφωνώ με τις προτάσεις των παιδιών για philips (την 9632 - όχι το πιο φτηνό μοντέλο) και Samsung. Επίσης θα έλεγα κοίτα και την Sharp Aquos LC-32RD2
Πολυ καλυ και η sharp και εχει μια τεχνολογια σαν το natural motion της philips (πραγματικα εντυπωσιακο να βλεπεις ταινια ετσι-αλλα σε αλλους δεν αρεσει γουστα ειναι αυτα), το μονο που ειχα παρατηρησει στην sharp ειναι οτι δεν ειχε component input.Αντιστοιχα βεβαια η philips δεν εχει vga.

dont , dont , dont
dont take the coconats .............
Επειδη αλλο 2 αλλο 3 μετρα και καλη και αγια η philips στις 32 οπως και οι αλλες , αλλα του σμολ .
Και τα 1200 του ματς επισης οπως και τα 1000 πολλα παλι ειναι .
Δεν σκαφιαδιαζεις τον πισινο σου μεταξυ 2.80 και 3 μετρα να χτυπησεις μια 40 R86 η εστω μια αλλη 37αρα ?
Γιατι ενδεχετε πολυ συντομα να εχεις τετοια
e026.gif

φίλε μου και εγώ είχα ψηθεί για την philips 32" 9632, άριστη επιλογή αλλά χωρίς μακροπρόθεσμο όφελος λόγω ιντσών. Πραγματικά την τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και πηγα σε 40".Ζορίστηκα οικονομικά όσο να ναι αλλά όταν παίζει από τα 3μέτρα έχω cine feeling και ας κόστισε 400ευρώ παραπάνω...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ¨H PHILIPS 7962 TI ΣΑΣ ΛΕΕΙ?

Καλώς ήρθες.

Πρέπει να είναι καινούριο μοντέλο, οπότε δύσκολο να υπάρχει κάποιος κάτοχος να πει την άποψη του. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά πάντως είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας. Σε τιμή γύρω στα 1100 μάλλον δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Ελάχιστα παραπάνω βρίσκεις την 9632 που είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στις 32''