Αγορά 32" με συγκεκριμένες απαιτήσεις για κρεβατοκάμαρα

nmastro

Senior Member
20 December 2006
383
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 32" για κρεβατοκάμαρα και θα ήθελα να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά (τα χωρίζω σε απαιτούμενα και επιθυμητά για να καταλάβετε και με ποια θα ζούσα και χωρίς να τα έχει η τηλεόραση....)

- 1920x1080 (απαιτούμενο)
- Λεπτή όσο γίνεται, γιατί θα κρεμαστή σε τοίχο που είναι πέρασμα, οπότε δεν πρέπει να χτυπάμε κεφάλια (απαιτούμενο)
- Ίσως λόγο του ανωτέρω αναγκαστώ να πάω σε LED, αλλά και αυτό εξαρτάται γιατί πολλές LED είναι λεπτές αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει πάντα κάτι πιο παχύ που βιδώνεται σε βάση
- Θα παίζει κυρίως τηλεοπτικό σήμα και mkv (απαιτούμενο)
- Θα ήθελα να έχει wireless (απαιτούμενο/επιθυμητό) <-- σε αυτό βάζω και τα 2 για έναν και μόνο λόγο... αν μπορεί να διαβάζει μέσω wireless δικτύου mkv από τον υπολογιστή και η χρηματική επιβάρυνση δεν είναι μεγάλη, τότε θα το προτιμήσω, αλλά πάντα θα παίξει ρόλο και η επιβάρυνση στη τιμή
- Αν μπορεί να έχει κάτι σε στυλ Internet@tv θα ήταν καλό (επιθυμητό)
- Δεν θα παίζει DVD/Bluray (αδιάφορο)
- Κόστος σχετικά αδιάφορο (εν τάξει.... γενικά δεν θέλω να δώσω πάνω από 650...αλλά νομιζω πως είναι αρκετά, έτσι και αλλιώς για 32")

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Αν σου πω ότι αυτή κοίταγα πριν από λίγο θα με πιστέψεις?

Τις επιδόσεις της της ξέρεις από πρώτο χέρι?

Εκτός από Samsung κάτι?

Τελικά παραγγέλθηκε χτες (λόγω της προσφοράς από Κωτσόβολο) η Samsung LE32C652 στα 562 .
Θεωρώ καλή τιμή.......

Όταν τη παραλάβω θα γράψω σχόλια στο αντίστοιχο thread.

Ελπίζω να παίζει και 1080p ματρόσκες με wireless και είμαι super......

Είδα και εγώ την πρσφορά και μάλλον θα την παραγγείλω. Τι διαφορά έχει η 32C650 από την 32C652;
Λογικά πρέπει να είναι διαφορετικό Front Color. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

Ναι, το front colour στη μία είναι GREY (652) και στην άλλη ROSE BLACK (650)....